ναι και εμενα μου αρεσει αυτοm_Namikaze έγραψε:Άκυρο, αλλά είμαι μέσα στο θέμα του topic
Αυτό το "click" στο chat με έχει σώσει άπειρες φορές από το να μην απαντήσω σε αυτό που μου γράφουν, όταν π.χ. παίζω Pokemon Online ή γράφω κάποιο post
Spam place (v1.0)
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Re: Spam place
- m_Namikaze
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Ναι, είναι ότι πρέπει για να σε ενημερώνει για τα new post όταν κάνεις κάτι άλλο και όμως σε ενδιαφέρει το τι γίνετε στο chat 
Κάτι άλλο τώρα - είναι λίγο ενοχλητικό το ότι δεν μπορείς να γράψεις πάνω από 3 quote στο ίδιο post και κάθε φορά που πατάω κι εγώ quote και το έχουν πατήσει και άλλοι δύο πριν από εμένα μετά πρέπει να ξεμπερδεύω τα quotes για να κρατήσω μόνο αυτό που θέλω... :/
Ξέρω βεβαίως ότι το κάνετε για να φαίνεται πιο ωραίο το forum διότι με τα 40 quotes που κάνει ο καθένας πιάνει μία σελίδα από μόνος του, αλλά εγώ απλός έτσι το είπα, σαν ένα αρνητικό... ε, να μην το βάλουμε και στα θετικά
Κάτι άλλο τώρα - είναι λίγο ενοχλητικό το ότι δεν μπορείς να γράψεις πάνω από 3 quote στο ίδιο post και κάθε φορά που πατάω κι εγώ quote και το έχουν πατήσει και άλλοι δύο πριν από εμένα μετά πρέπει να ξεμπερδεύω τα quotes για να κρατήσω μόνο αυτό που θέλω... :/
Ξέρω βεβαίως ότι το κάνετε για να φαίνεται πιο ωραίο το forum διότι με τα 40 quotes που κάνει ο καθένας πιάνει μία σελίδα από μόνος του, αλλά εγώ απλός έτσι το είπα, σαν ένα αρνητικό... ε, να μην το βάλουμε και στα θετικά
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Δεν το παρατηρησα αυτο....δικιο εχεις. ε οκ ουτε εμενα μου αρεσει πολυ αν πω την αληθεια αλλα δεν εχω προβλημα.Δεν το ειχα παρατιρισει καν πριν το αναφερεις.m_Namikaze έγραψε:Ναι, είναι ότι πρέπει για να σε ενημερώνει για τα new post όταν κάνεις κάτι άλλο και όμως σε ενδιαφέρει το τι γίνετε στο chat
Καλά,δεν πηράζει.Ζηλιάρης είναι και λίγο ''κλέυτης'' των Avatar μου (όπως ο Παπανδρέου ''κλέφτεις'' στα λεφτά: http://episkiasis.files.wordpress.com/2 ... latuff.png )Kingnothing412 έγραψε:a.......ktlb.Γιατι ηταν ολοηδιο.Zaphirom έγραψε:ZoroMonArk (Zoro-ark+Μόνικα=ZoroMonArk)
Δεν έχει καμία σχέση.Και το Avatar μου τον ''έκλεψε''.Γιατί ήθελε Avatar που ''κουνιέται''.
Αλλά να μην του κάνω και Θέμα.

- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Ξερει κανενας αυτον τον τυπο? Εχω την εντιπωση πως ειναι απο το φορουμ αν δεν κανω λαθος.......τorter10 εσυ εισε?
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
μόλις έφτιαξα το πρόβλημα με τα εξωτερικά links, πλέον θα ανοίγουν σε νέα καρτέλα και ο χρήστης δεν θα φεύγει από το site 
Το μόνο που μένει είναι το plugin για τα gym badges!
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Ωρεος!Pokemon640 έγραψε:μόλις έφτιαξα το πρόβλημα με τα εξωτερικά links, πλέον θα ανοίγουν σε νέα καρτέλα και ο χρήστης δεν θα φεύγει από το site
Ωραιος. Αυτο με τα gym badges θα ειναι πολυ ωραιο, αλλα ελπιζω να μην ειναι τεραστια σε μεγεθος και κανει stretch τα posts καποιου, θα φενεται ασχημο.Pokemon640 έγραψε:μόλις έφτιαξα το πρόβλημα με τα εξωτερικά links, πλέον θα ανοίγουν σε νέα καρτέλα και ο χρήστης δεν θα φεύγει από το site
Pokemon Black FC: 3181-7434-7309

by Kweshnoth

by Kweshnoth
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Τα gym badges θα είναι κάτω από την εικόνα του rank (δεξιά), θα είναι μικρά σε μέγεθος, το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω το ακριβώς plugin που θέλω. Βρήκα ένα μεν αλλά μάλλον πρέπει να το κάνω πάλι με 2η κατηγορία, δηλαδή να πρέπει να περνάς τα Γυμναστήρια με την σειρά και όχι ανακατεμένα.
Υ.Γ. μόλις σκέφτηκα λύση αλλά θέλει πολύ photoshop, εκεί έστω θα κάνω καλή δουλειά, εξ' άλλου όλες τις εικόνες και τα banner μόνος μου τα έκανα, με βοήθησε βέβαια και ο χάρης στα rankings.
Υ.Γ. μόλις σκέφτηκα λύση αλλά θέλει πολύ photoshop, εκεί έστω θα κάνω καλή δουλειά, εξ' άλλου όλες τις εικόνες και τα banner μόνος μου τα έκανα, με βοήθησε βέβαια και ο χάρης στα rankings.
[img_l]http://i53.tinypic.com/t51t0l.jpg[/img_l]
Pokemon Black FC: 3181-7434-7309

by Kweshnoth

by Kweshnoth