Spam place (v1.0)

Εδώ βάζουμε ότι διαγράφεται.
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Re: Spam place

Δημοσίευση από Kingnothing412 »

m_Namikaze έγραψε:Άκυρο, αλλά είμαι μέσα στο θέμα του topic :P
Αυτό το "click" στο chat με έχει σώσει άπειρες φορές από το να μην απαντήσω σε αυτό που μου γράφουν, όταν π.χ. παίζω Pokemon Online ή γράφω κάποιο post :P
ναι και εμενα μου αρεσει αυτο :) και δεν ειναι κανενας ενοχλητηκος και θορυβοδες ηχος........(πχ αν ακουστει πολλες φορες στην σειρα δεν γινεται εκνευριστικο..........) πολυ καλο.
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
m_Namikaze
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από m_Namikaze »

Ναι, είναι ότι πρέπει για να σε ενημερώνει για τα new post όταν κάνεις κάτι άλλο και όμως σε ενδιαφέρει το τι γίνετε στο chat :D
Κάτι άλλο τώρα - είναι λίγο ενοχλητικό το ότι δεν μπορείς να γράψεις πάνω από 3 quote στο ίδιο post και κάθε φορά που πατάω κι εγώ quote και το έχουν πατήσει και άλλοι δύο πριν από εμένα μετά πρέπει να ξεμπερδεύω τα quotes για να κρατήσω μόνο αυτό που θέλω... :/
Ξέρω βεβαίως ότι το κάνετε για να φαίνεται πιο ωραίο το forum διότι με τα 40 quotes που κάνει ο καθένας πιάνει μία σελίδα από μόνος του, αλλά εγώ απλός έτσι το είπα, σαν ένα αρνητικό... ε, να μην το βάλουμε και στα θετικά :P
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

m_Namikaze έγραψε:Ναι, είναι ότι πρέπει για να σε ενημερώνει για τα new post όταν κάνεις κάτι άλλο και όμως σε ενδιαφέρει το τι γίνετε στο chat :D
Κάτι άλλο τώρα - είναι λίγο ενοχλητικό το ότι δεν μπορείς να γράψεις πάνω από 3 quote στο ίδιο post και κάθε φορά που πατάω κι εγώ quote και το έχουν πατήσει και άλλοι δύο πριν από εμένα μετά πρέπει να ξεμπερδεύω τα quotes για να κρατήσω μόνο αυτό που θέλω... :/
Ξέρω βεβαίως ότι το κάνετε για να φαίνεται πιο ωραίο το forum διότι με τα 40 quotes που κάνει ο καθένας πιάνει μία σελίδα από μόνος του, αλλά εγώ απλός έτσι το είπα, σαν ένα αρνητικό... ε, να μην το βάλουμε και στα θετικά :P
Δεν το παρατηρησα αυτο....δικιο εχεις. ε οκ ουτε εμενα μου αρεσει πολυ αν πω την αληθεια αλλα δεν εχω προβλημα.Δεν το ειχα παρατιρισει καν πριν το αναφερεις.
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
Zaphirom
ace trainer
ace trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zaphirom »

Kingnothing412 έγραψε:
Zaphirom έγραψε:ZoroMonArk (Zoro-ark+Μόνικα=ZoroMonArk)
Δεν έχει καμία σχέση.Και το Avatar μου τον ''έκλεψε''.Γιατί ήθελε Avatar που ''κουνιέται''. :roll:
a.......ktlb.Γιατι ηταν ολοηδιο. :roll:
Καλά,δεν πηράζει.Ζηλιάρης είναι και λίγο ''κλέυτης'' των Avatar μου (όπως ο Παπανδρέου ''κλέφτεις'' στα λεφτά: http://episkiasis.files.wordpress.com/2 ... latuff.png )
Αλλά να μην του κάνω και Θέμα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Ξερει κανενας αυτον τον τυπο? Εχω την εντιπωση πως ειναι απο το φορουμ αν δεν κανω λαθος.......τorter10 εσυ εισε?
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Andreecko »

μόλις έφτιαξα το πρόβλημα με τα εξωτερικά links, πλέον θα ανοίγουν σε νέα καρτέλα και ο χρήστης δεν θα φεύγει από το site ;)
Το μόνο που μένει είναι το plugin για τα gym badges!
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Pokemon640 έγραψε:μόλις έφτιαξα το πρόβλημα με τα εξωτερικά links, πλέον θα ανοίγουν σε νέα καρτέλα και ο χρήστης δεν θα φεύγει από το site ;)
Ωρεος! :) Αν και εγω δεν το ειχα παρατιρισει γιατι παντα παταω το μεσεο κουμπιστο ποντικι οταν ειναι να πατισω λινκ και βγαινει σε αλλη καρτελα ετσι και αλιος :lol:
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
Eldena
Trainer
Trainer

Δημοσίευση από Eldena »

Pokemon640 έγραψε:μόλις έφτιαξα το πρόβλημα με τα εξωτερικά links, πλέον θα ανοίγουν σε νέα καρτέλα και ο χρήστης δεν θα φεύγει από το site ;)
Ωραιος. Αυτο με τα gym badges θα ειναι πολυ ωραιο, αλλα ελπιζω να μην ειναι τεραστια σε μεγεθος και κανει stretch τα posts καποιου, θα φενεται ασχημο.
Pokemon Black FC: 3181-7434-7309
Εικόνα
by Kweshnoth
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Andreecko »

Τα gym badges θα είναι κάτω από την εικόνα του rank (δεξιά), θα είναι μικρά σε μέγεθος, το μόνο πρόβλημα είναι ότι δεν βρίσκω το ακριβώς plugin που θέλω. Βρήκα ένα μεν αλλά μάλλον πρέπει να το κάνω πάλι με 2η κατηγορία, δηλαδή να πρέπει να περνάς τα Γυμναστήρια με την σειρά και όχι ανακατεμένα.

Υ.Γ. μόλις σκέφτηκα λύση αλλά θέλει πολύ photoshop, εκεί έστω θα κάνω καλή δουλειά, εξ' άλλου όλες τις εικόνες και τα banner μόνος μου τα έκανα, με βοήθησε βέβαια και ο χάρης στα rankings. :mrgreen:
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
Άβαταρ μέλους
Eldena
Trainer
Trainer

Δημοσίευση από Eldena »

Pokemon Black FC: 3181-7434-7309
Εικόνα