Spam place (v1.0)

Εδώ βάζουμε ότι διαγράφεται.
Άβαταρ μέλους
m_Namikaze
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Re: Spam place

Δημοσίευση από m_Namikaze »

h4x0r4k0s έγραψε:
m_Namikaze έγραψε:
zekrom2011 έγραψε:νομιζα οτι ηταν και η pokemon mewtwo vs mew εχω δει και μια που λεγεται pokemon pikachus rescue παρομοια ξερετε?
Μήπως το συμπέρασμα του τίτλου Pokemon Mewtwo vs Mew το έβγαλες επειδή θυμήθηκες κάποιες στιγμές από την ταινία Pokémon the First Movie - Mewtwo Strikes Back;
Αν θυμάμαι καλά(αν και δεν είμαι σίγουρος) αυτή είναι η μόνη ταινία που παίζουν και οι δύο(Mewtwo, Mew) και υπήρχαν όντος κάποιες κόντρες μεταξύ τους.
Τώρα όσον αναφορά την δεύτερη ταινία Pokemon εν ονόματι Pikachu's Rescue Adventure όντος υπάρχει.
Βρήκα κάποιες βάσιμες πληροφορίες σε αυτό το site και απ' ότι κατάλαβα η ταινία είναι βασισμένη σε ένα βιβλίο(ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) :P
Με πρόλαβες. Τα ίδια θα έλεγα. Ορίστε και το thread https://www.gamecorner.gr/forum/viewtopic.php?f=12&t=207 .
Ευτυχώς που σε πρόλαβα αντί να με προλάβεις εσύ :P
LoL, κάτι λεπτά πριν ολοκληρώσω το post μου σκεφτόμουν και έλεγα: "μακάρι να μην με έχει προλάβει ο h4x0r4k0s και πάει όλη αυτή η δουλειά τσάμπα" :P
Αλλά ευτυχώς δεν έγινε τίποτα τέτοιο :P
Βασικά κάθε φορά που γράφω ένα μεγάλο post ή ένα post που χρειάζεται να μπω σε διάφορες πηγές και να συλλέξω πληροφορίες(άρα ένα χρονοβόρο post), σκέφτομαι να μην με έχει προλάβει κάποιος άλλος που θέλει να γράψει την ίδια απάντηση :P

ΥΓ. Το post το έγραψα στο Spam Corner για να μην είμαι off topic γράφοντάς το στα άλλα threads ;)

ΥΓ. 2: Θα παρατηρήσετε ότι συνέχεια, σχεδόν σε κάθε post, βάζω πάνω από μία φορά αυτό το emoticon: :P, λοιπόν δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό αλλά ο Shiv... ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΛΛΗΣΕ! :trollface:
Spoiler:
:P :P :P
@all Admins: Ξέρετε ότι κάθε μέλος αυτού του forum μπορεί να δει την IP του, καθώς και όλων των υπόλοιπων μελών;
Άβαταρ μέλους
m_Namikaze
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

zekrom2011 έγραψε:ειναι στα ιαπωνικα σε ποια tab τα βρηκες με τελειες φωνες στα αγγλικα και επισης μπερδευτικα ενουσα το 18 εκει που ο τζειμς εμφανιζεται με τα περιεργα ρουχα και ειναι κομμενο.
Ορίστε και το 18 στα Αγγλικά(τέλειες οι φωνές και όλα).
zekrom2011 έγραψε:m_Namikaze: χρειαζεται να εισαι μελος για να δεις και τα βιντεο ? εχει και τα απαγορευμενα επισοδεια απο την πρωτη σεζον ?
Αν τα θες στα Ελληνικά τα επεισόδια θα πας σε αυτό το site/ forum στο οποίο χρειάζεται να γίνεις μέλος για να δεις τα links(δύο λεπτά θα σου πάρει συνολικά η εγγραφή).
zekrom2011 έγραψε:παιδια πειτε μου που να βρω τα επεισοδια τα απαγορευμενα. η αλλιως υποτιτλιστε τα στα ελληνικα εχω κενα στην ιστορια του Ας με το να τα κοψουν.
Λοιπόν τα απαγορευμένα(και όλα τα άλλα επεισόδια) στα Αγγλικά θα τα βρεις εδώ και κάποιο συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων(σου έχω πει τον αριθμό σε προηγούμενο post μου) στα Ελληνικά θα τα βρεις εδώ(χρειάζεται να γίνεις μέλος σε αυτό το site/ forum για να έχεις πρόσβαση στα links).

ΥΓ. Ελπίζω να σου κάλυψα όλες τις απορίες για την επόμενη τουλάχιστον βδομάδα :P

ΥΓ 2. Γενικά μιλώντας πάντα, το spam έχει πέσει σύννεφο... :P

@zekrom2011: Μπορείς να κάνεις πάντα edit το προηγούμενο post σου αντί να κάνεις ένα καινούριο, ιδικά όταν δεν έχει απαντήσει κάποιος άλλος μετά από εσένα(μιλάω για το x3 post που έκανες σε αυτό το thread: https://www.gamecorner.gr/forum/viewtopi ... 2737#p2737).
Btw, τις απαντήσεις στις ερωτήσεις σου τις έδωσα εδώ για να μην spamάρουμε άλλο το thread του h4x0r4k0s.

@Admins: Sorry αν το έπαιξα Admin... αν δεν σας αρέσει σβήστε το σημείο από το post μου που το έκανα αυτό.

Και μου απαντάει ένας Admin τώρα: Δεν χρειαζόταν να μου το πεις... αν θέλω σου σβήνω ολόκληρο το post... XD
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα, XD

ΥΓ 3: Sorry για το χ2 post μου αλλά δεν μπορούσα να κάνω edit το προηγούμενο γιατί δεν θα χωρούσαν και τα υπόλοιπα quotes(λόγο του ορίου που έχετε βάλει για αυτά(3)) που χρειαζόταν να βάλω για να απαντήσω στον zekrom2011.
Άβαταρ μέλους
h4x0r4k0s
experienced trainer
experienced trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από h4x0r4k0s »

Μια χαρά τα έγραψες εδώ. Του έκανα και 3 προειδοποιήσεις αφού δεν άκουσε αυτά που του είπα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kingnothing412 »

h4x0r4k0s έγραψε:Μια χαρά τα έγραψες εδώ. Του έκανα και 3 προειδοποιήσεις αφού δεν άκουσε αυτά που του είπα.
καλα τον εκανες...... :roll:
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Andreecko »

m_Namikaze έγραψε:Τι operating system έχεις στο/ στα PC/ PC's σου;
windows 7 Ultimate + XP (σto server)
XP(στο TV-pc/mediacenter)

από 3 PCs κατέληξα στα 2.
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
Άβαταρ μέλους
m_Namikaze
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Pokemon640 έγραψε:

Στα Windows έχεις 32 ή 64 bit;
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

m_Namikaze έγραψε:
Pokemon640 έγραψε:

Στα Windows έχεις 32 ή 64 bit;
ξερω πως δεν με ρωτησε κανεις αλλα( :P ) :

Στο δικο μου pc εχω Windows ultimate 64bit πειρατικα
Στο pc της οικογενιας εχουμε Windows XP proffesional 32bit πειρατικα
και στο netbook μου εχω Windows XP home eddition ??bit(<dld δεν ξερω :P ) Legal & Ubuntu 11.10 32bit πειρατικα μαλλον :P
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Andreecko »

m_Namikaze έγραψε: Στα Windows έχεις 32 ή 64 bit;
όλα 64bit από το 2007 με τα vista :D
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
Άβαταρ μέλους
m_Namikaze
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Kingnothing412 έγραψε:
m_Namikaze έγραψε: ΥΓ 2. Θα ήθελα να επισημάνω μια εκνευριστική πράξη που γίνετε από ένα μέλος σε ένα άλλο είναι το να υποστηρίζει αμέσως το ένα μέλος τον Admin(άσχετα για το τι λέει) μόνο και μόνο για την θέση του(πράγμα που φέρνει περισσότερο κόσμο σε αντιπαράθεση με εμένα... :/)

ΥΓ 3. @Kingnothing412: Δεν έχω την αντοχή να σου απαντήσω, ίσως later. Αν και τα διάβασα αυτά που είπες.
Λοιπον εδω εισε πραγματικα οτι νανε. Δεν υποστιριζω τον Admin. Δεν με ενδιαφερει αν ειναι admin η οχι. αλλα οταν εχει δικιο , εχει δικιο , τι να κανουμε. Ξερω και τον εμπιστευομαι βασικα τον 640 οταν ειναι για pc κλπ επειδει εχω ακοθσει απο πολους πως ξερει καλα απο αυτα και απο αλους τοσους irl πως το pc που εχω (που εντομεταξι αυτος το συνδιασε) ειναι φοβερο. Και ετσι και αλιος , μισουσα την apple απο πριν. Απλως τωρα που βλεπω πως δεν ειμαι ο μονος ειπα να πω και εγω την γνωμη μου. Ασχετα αν αυτος ο τυπος που εχει την ιδια αποψη με εμενα ειναι admin η οχι. και το αντιστροφο βασικα. σου φενεται ο 640 να σου μιλαει σαν admin πουθενα? εγω δεν το βλεπω. Σου μιλαει ως απλο μελος και αυτος. Προσοπικα εμενα θα με πειραζε πιο πολυ αν τα ελεγε ολα με πολυ σοβαρο τροπο αν ξερεις τι ενοω. βαρετες εκφρασεις και επισημοτιτες κλπ. :? Τεσπα , απλος προσβληθικα λιγο που νομισες πως ειμαι κανενας τετοιος. ακι στο κατω κατω , αν ειναι να φας προειδοποιηση η τπτ τετοιο μονο και μονο επειδει δεν συμφωνεις μαζι του τι σοι admin ειναι? τεσπα ελπιζω να καταλαβες περιπου τι ενοω , και συγνωμη για την επειθετικοτητα μου και τις εκφρασεις μου αν εχω καμια στραβη :?
Καταρχήν αυτό δεν το είπα ΜΟΝΟ για εσένα, απλός μου δόθηκε η ευκαιρία να το πω με βάση εσένα, το βλέπω συνεχώς αυτό το γεγονός οπότε μην νιώθεις ο στόχος μου.
Όταν είδα αυτό το post:
Kingnothing412 έγραψε:μισω και εγω την apple. το ηξερα πως δεν αξιζε τα λευτα της σε τιποτα. Πανω κατω τα ιδια γινονται και με το iphone. Οι τονου προπαγκανδας φτενε........... :roll:
σκέφτηκα πως το post σου ήταν πολύ σύντομο και συμφωνούσε απόλυτα με του Pokemon640 χωρίς να έχει κανένα ιδιαίτερο νόημα(χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, αν και πιστεύω πως έτσι θα το πάρεις).
Τώρα αν αυτός ο τύπος είναι Admin ή κανονικό μέλος πιστεύω πως έπαιξε ρόλο στο post σου.
Σε μία διαμάχη/ διαφωνία όσους περισσότερους υποστηρικτές έχεις τόσο το καλύτερο.
Οπότε εσύ πήγες και υποστήριξες τον Pokemon640 με αποτέλεσμα αυτός να σε πάρει με καλό "μάτι"(καταλαβαίνεις τι εννοώ).
Επίσης εκεί που λες "σου φενεται ο 640 να σου μιλαει σαν admin πουθενα? εγω δεν το βλεπω. Σου μιλαει ως απλο μελος και αυτος.", δεν είναι ότι μου μιλάει σαν Admin απλός μπορεί να έχει ένα πιο επιθετικό υφάκι από το δικό μου(πράγμα που έκανε).
Τα έχω επισημάνει τα επιθετικά κατά την γνώμη μου σημεία στα προηγούμενα post μου, δεν θέλω να μπω πάλι σε αυτήν την διαδικασία.
Συνήθως οι Admin έχουν το δίκιο με το μέρος τους και τα μέλη προσπαθούν να βρουν το δικό τους με ήρεμο τρόπο και χωρίς επιθετικότητα απέναντι στον Admin.

Αυτό το έμαθα από πρώτο χέρι σε κάτι άλλα forum's.
Αν ο Admin αρχίσει να μου μιλάει επιθετικά δυστυχώς εγώ δεν κρατιέμαι συνήθως και του αντιμιλάω με τον ίδιο τόνο.
Απ' ότι έχεις παρατηρήσει είμαι έντονη προσωπικότητα στο forum(και με τις δύο έννοιες το λέω - καλή και κακή και θα δεις γιατί το λέω αυτό).
Έτσι ήμουνα πάντα και σε κάποια άλλα forum's που ήμουνα πριν έρθω εδώ είχα έρθει πολλές φορές σε αντιπαραθέσεις με τους Admins.
Αλλά οι Admin στα άλλα forum's ήταν πιο επιθετικοί... και εγώ με την σειρά μου.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να φύγω από 2 forum's που στο καθένα είχα πάνω από 600 post :P
Έφυγα με δική μου θέληση διότι έπεφτε τρελό κορόιδεμα από τους Admins προς τα μέλη και δεν το άντεχα άλλο.
Τα μέλη δεν έκαναν τίποτα και αυτά που είχαν τον λόγο ήταν καμιά εικοσαριά, όπου όλα τους ήταν μέλη από τα θεμέλια του forum.
Όλοι τους σέβονταν(τους Admins) και κανείς δεν σήκωνε κεφάλι.
Όλοι τους ήταν απίστευτα ισχυρογνώμονες και δεν γινόταν να μην έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί τους(αν ήθελες να πεις την γνώμη σου βέβαια, που εγώ ήθελα :P).

Απλός εγώ έτσι έχω μάθει στα forums(να λέω την γνώμη μου χωρίς να σκέφτομαι την θέση του συνομιλητή μου - Admin ή μέλος).
Και αυτό το βλέπεις στις αντιπαραθέσεις μου με όλους(είχα διαφωνίες με 2 Admins ταυτόχρονα... :P)
Μπορεί να με διώξει(ή να φύγω μόνος μου έστω :P) κανένας Admin κάποτε και από αυτό το forum λόγο συμπεριφοράς :P
Αν και μια χαρά τα πάμε προς το παρόν και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι :D

Τέλος θέλω να σου πω πως δεν είναι ότι θα φας κανένα warning διότι διαφώνησες με τον Admin απλός το να συμφωνείς μαζί του φτιάχνει τις σχέσεις σου με τους Admins(ακόμη και αν εσύ έχεις αντίθετες γνώμες πάνω στο συγκεκριμένο θέμα με τους Admins).

Εγώ έτσι πίστεψα όταν είδα αυτό το post σου εκεί, διότι κάποιοι κερδίζουν βρόμικα το ψωμί τους... (και όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
Tespa, όλα ok αν έτσι όντως αυτές ήταν οι προθέσεις σου για το post ^^
Και πολύ το αναλύσαμε 2 γραμμές post :P

@Pokemon640, Kingnothing412: Sorry αν σας μίλησα επιθετικά ΚΑΙ σε αυτό το post και σας αδίκησα καθόλου(LoL, εγώ το είπα αυτό :shock: ) :P

ΥΓ. Το post το έγραψα εδώ για να μην είμαι off κάπου αλλού.

Άντε, good night guys με μια ακόμη έκθεση στην φόρα(να δω τι θα απαντήσεις τώρα Kingnothing412 :P) ^^
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

ρε στα @@ μου κιολας. Και οι Admins ανθρωποι ειναι , εχω 2000 παραδειγματα οπου μερικοι ηταν εντελος παραλογοι (μαζι και εγω στο παρελθον βασικα αλλα τεσπα δεν τα λεμε αυτα :P ) και το οτι εχω την ιδια γνωμη με τον 640 δεν σειμενει τιποτα. απλος χαρικα που δεν ειμαι ο μονος που πιστευει οτι τα macs και τα apple γενικα ειναι βλακειες. καταρχας , πολες φορες ξεχναω πως ο 640 ειναι και admin :P και οσο για το καλο rep που πηρα τωρα με αυτο που λες τεσπα ε φιλε τι να σου πω , εγω φταιω? στο διαολο , τι θες να πω δλδ οτι ι apple ειναι καλη ετερια και οτι δεν συμφωνω με τον ανδρεα μονο ακι μονο επειδει ειναι admin? Αισχος πραγματικα. Οσο για τα αλλα φορουμς , εσυ φτες που δεν τους εριξες ενα γερο σπαμ να βαρεθουν να διαγραφουν και δεν εφευγες απο την πρωτη βλακεια τους. τι να σε πω. και τεσπα ποσες φορες τηα το πω , απο τοτε που εμαθα για την apple την μισω. απλος χαρικα που υπαρχει και αλλο ατομο που τολμαει να πει τιποτα μετα τον θανατο του steve. και σοβαρα τωρα μας κοροιδευεις? "δεν το λεω για να σου τιν σπασω" και " ελπιζω να μην παρεξιγιθηκες" καλα σοβαρα ακους τι λες? ειναι δινατον να μην νευριασω με αυτα που λες?
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κάδος Ανακύκλωσης”