Kingnothing412 έγραψε:m_Namikaze έγραψε:
ΥΓ 2. Θα ήθελα να επισημάνω μια εκνευριστική πράξη που γίνετε από ένα μέλος σε ένα άλλο είναι το να υποστηρίζει αμέσως το ένα μέλος τον Admin(άσχετα για το τι λέει) μόνο και μόνο για την θέση του(πράγμα που φέρνει περισσότερο κόσμο σε αντιπαράθεση με εμένα... :/)
ΥΓ 3. @Kingnothing412: Δεν έχω την αντοχή να σου απαντήσω, ίσως later. Αν και τα διάβασα αυτά που είπες.
Λοιπον εδω εισε πραγματικα οτι νανε. Δεν υποστιριζω τον Admin. Δεν με ενδιαφερει αν ειναι admin η οχι. αλλα οταν εχει δικιο , εχει δικιο , τι να κανουμε. Ξερω και τον εμπιστευομαι βασικα τον 640 οταν ειναι για pc κλπ επειδει εχω ακοθσει απο πολους πως ξερει καλα απο αυτα και απο αλους τοσους irl πως το pc που εχω (που εντομεταξι αυτος το συνδιασε) ειναι φοβερο. Και ετσι και αλιος , μισουσα την apple απο πριν. Απλως τωρα που βλεπω πως δεν ειμαι ο μονος ειπα να πω και εγω την γνωμη μου. Ασχετα αν αυτος ο τυπος που εχει την ιδια αποψη με εμενα ειναι admin η οχι. και το αντιστροφο βασικα. σου φενεται ο 640 να σου μιλαει σαν admin πουθενα? εγω δεν το βλεπω. Σου μιλαει ως απλο μελος και αυτος. Προσοπικα εμενα θα με πειραζε πιο πολυ αν τα ελεγε ολα με πολυ σοβαρο τροπο αν ξερεις τι ενοω. βαρετες εκφρασεις και επισημοτιτες κλπ.

Τεσπα , απλος προσβληθικα λιγο που νομισες πως ειμαι κανενας τετοιος. ακι στο κατω κατω , αν ειναι να φας προειδοποιηση η τπτ τετοιο μονο και μονο επειδει δεν συμφωνεις μαζι του τι σοι admin ειναι? τεσπα ελπιζω να καταλαβες περιπου τι ενοω , και συγνωμη για την επειθετικοτητα μου και τις εκφρασεις μου αν εχω καμια στραβη

Καταρχήν αυτό δεν το είπα ΜΟΝΟ για εσένα, απλός μου δόθηκε η ευκαιρία να το πω με βάση εσένα, το βλέπω συνεχώς αυτό το γεγονός οπότε μην νιώθεις ο στόχος μου.
Όταν είδα αυτό το post:
Kingnothing412 έγραψε:μισω και εγω την apple. το ηξερα πως δεν αξιζε τα λευτα της σε τιποτα. Πανω κατω τα ιδια γινονται και με το iphone. Οι τονου προπαγκανδας φτενε...........

σκέφτηκα πως το post σου ήταν πολύ σύντομο και συμφωνούσε απόλυτα με του Pokemon640 χωρίς να έχει κανένα ιδιαίτερο νόημα(χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, αν και πιστεύω πως έτσι θα το πάρεις).
Τώρα αν αυτός ο τύπος είναι Admin ή κανονικό μέλος πιστεύω πως έπαιξε ρόλο στο post σου.
Σε μία διαμάχη/ διαφωνία όσους περισσότερους υποστηρικτές έχεις τόσο το καλύτερο.
Οπότε εσύ πήγες και υποστήριξες τον Pokemon640 με αποτέλεσμα αυτός να σε πάρει με καλό "μάτι"(καταλαβαίνεις τι εννοώ).
Επίσης εκεί που λες "σου φενεται ο 640 να σου μιλαει σαν admin πουθενα? εγω δεν το βλεπω. Σου μιλαει ως απλο μελος και αυτος.", δεν είναι ότι μου μιλάει σαν Admin απλός μπορεί να έχει ένα πιο επιθετικό υφάκι από το δικό μου(πράγμα που έκανε).
Τα έχω επισημάνει τα επιθετικά κατά την γνώμη μου σημεία στα προηγούμενα post μου, δεν θέλω να μπω πάλι σε αυτήν την διαδικασία.
Συνήθως οι Admin έχουν το δίκιο με το μέρος τους και τα μέλη προσπαθούν να βρουν το δικό τους με ήρεμο τρόπο και χωρίς επιθετικότητα απέναντι στον Admin.
Αυτό το έμαθα από πρώτο χέρι σε κάτι άλλα forum's.
Αν ο Admin αρχίσει να μου μιλάει επιθετικά δυστυχώς εγώ δεν κρατιέμαι συνήθως και του αντιμιλάω με τον ίδιο τόνο.
Απ' ότι έχεις παρατηρήσει είμαι έντονη προσωπικότητα στο forum(και με τις δύο έννοιες το λέω - καλή και κακή και θα δεις γιατί το λέω αυτό).
Έτσι ήμουνα πάντα και σε κάποια άλλα forum's που ήμουνα πριν έρθω εδώ είχα έρθει πολλές φορές σε αντιπαραθέσεις με τους Admins.
Αλλά οι Admin στα άλλα forum's ήταν πιο επιθετικοί... και εγώ με την σειρά μου.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να φύγω από 2 forum's που στο καθένα είχα πάνω από 600 post

Έφυγα με δική μου θέληση διότι έπεφτε τρελό κορόιδεμα από τους Admins προς τα μέλη και δεν το άντεχα άλλο.
Τα μέλη δεν έκαναν τίποτα και αυτά που είχαν τον λόγο ήταν καμιά εικοσαριά, όπου όλα τους ήταν μέλη από τα θεμέλια του forum.
Όλοι τους σέβονταν(τους Admins) και κανείς δεν σήκωνε κεφάλι.
Όλοι τους ήταν απίστευτα ισχυρογνώμονες και δεν γινόταν να μην έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί τους(αν ήθελες να πεις την γνώμη σου βέβαια, που εγώ ήθελα

).
Απλός εγώ έτσι έχω μάθει στα forums(να λέω την γνώμη μου χωρίς να σκέφτομαι την θέση του συνομιλητή μου - Admin ή μέλος).
Και αυτό το βλέπεις στις αντιπαραθέσεις μου με όλους(είχα διαφωνίες με 2 Admins ταυτόχρονα...

)
Μπορεί να με διώξει(ή να φύγω μόνος μου έστω

) κανένας Admin κάποτε και από αυτό το forum λόγο συμπεριφοράς

Αν και μια χαρά τα πάμε προς το παρόν και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι
Τέλος θέλω να σου πω πως δεν είναι ότι θα φας κανένα warning διότι διαφώνησες με τον Admin απλός το να συμφωνείς μαζί του φτιάχνει τις σχέσεις σου με τους Admins(ακόμη και αν εσύ έχεις αντίθετες γνώμες πάνω στο συγκεκριμένο θέμα με τους Admins).
Εγώ έτσι πίστεψα όταν είδα αυτό το post σου εκεί, διότι κάποιοι κερδίζουν βρόμικα το ψωμί τους... (και όποιος κατάλαβε κατάλαβε...
Tespa, όλα ok αν έτσι όντως αυτές ήταν οι προθέσεις σου για το post ^^
Και πολύ το αναλύσαμε 2 γραμμές post
@Pokemon640, Kingnothing412: Sorry αν σας μίλησα επιθετικά
ΚΑΙ σε αυτό το post και σας αδίκησα καθόλου(LoL, εγώ το είπα αυτό

)
ΥΓ. Το post το έγραψα εδώ για να μην είμαι off κάπου αλλού.
Άντε, good night guys με μια ακόμη έκθεση στην φόρα(να δω τι θα απαντήσεις τώρα Kingnothing412

) ^^