Αγγελίες

Συζητήστε εδώ ότι δεν ταιριάζει στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
MASTER SOT
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Re: Αγγελίες

Δημοσίευση από MASTER SOT »

Loukas έγραψε:
MASTER SOT έγραψε:
Loukas έγραψε:Οποιος εχει emerald απο εσας ασ μου πει:)
εγω εχω emerald σε πολη καλη κατασταση το εξοφυλο ειναι λυγω αλλα καταταλα καλο την πουλαω 20ευρω
Στειλε μου ΠΜ για να μιλησουμε για τιην τιμη αν ειναι
ενταξη αλλα διχος παρεξηγιση τη ειναι το ΠΜ :?:
bozo
newbie
newbie

Δημοσίευση από bozo »

γεια δινω Ποκεμον LEAF GREEN το κουτι της τα βιβλια της σε αριστη κατασταση ποσα μπωρο να την δωσο.??
Άβαταρ μέλους
MASTER SOT
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

bozo έγραψε:γεια δινω Ποκεμον LEAF GREEN το κουτι της τα βιβλια της σε αριστη κατασταση ποσα μπωρο να την δωσο.??
μπραβω και την εξαχνα παλια την ηχα αλλα τωρα πιος ξερη που βρησκετε
στην αγωραδω 20-15
bozo
newbie
newbie

Δημοσίευση από bozo »

λοιπον αμα δε ενδιαφερει στειλε μου ενα μυνημα για να μιλισουμε απο εκει περιμενω για να κανονισουμε.
bozo
newbie
newbie

Δημοσίευση από bozo »

οπιος ενδιαφερεται ασ στειλει μυνημα.
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kingnothing412 »

bozo έγραψε:οπιος ενδιαφερεται ασ στειλει μυνημα.
Α και εγω ενδιαφερομαι για leaf green να ειναι! :) Στειλε μου πμ με τιμες.μπορει να το αγορασω.(στην περιοχη μου η leaf green kai h fire red θεορουντνταν θυσαβροι λογο του ποσο σπανια ηταν στα μαγαζια εδω γυρο..... :lol: )

Επεισεις , πουλαει κανενας Game boy advanced sp?Το θελω αν γινεται σε αριστη κατασταση με το κουτι , οδιγιες και ολα , αν και δν με ενδιαφερει ιδιετερα η κατασταση του κουτιου και των οδιγιων , αρκει να μην λειπουν σελιδες.Και αν εχει καποιος με καλοδιο για ανταλαγες/μαχες?

Αλλα βασικα το αν θελω και καλοδιο/ανταπτορα εξαρτατε απο το αν εχουν συμβατοτιτα με το ameboy advanced micro.Exoun?
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
MASTER SOT
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Kingnothing412 έγραψε:
Α και εγω ενδιαφερομαι για leaf green να ειναι! :) Στειλε μου πμ με τιμες.μπορει να το αγορασω.(στην περιοχη μου η leaf green kai h fire red θεορουντνταν θυσαβροι λογο του ποσο σπανια ηταν στα μαγαζια εδω γυρο..... :lol: )

Επεισεις , πουλαει κανενας Game boy advanced sp?Το θελω αν γινεται σε αριστη κατασταση με το κουτι , οδιγιες και ολα , αν και δν με ενδιαφερει ιδιετερα η κατασταση του κουτιου και των οδιγιων , αρκει να μην λειπουν σελιδες.Και αν εχει καποιος με καλοδιο για ανταλαγες/μαχες?

Αλλα βασικα το αν θελω και καλοδιο/ανταπτορα εξαρτατε απο το αν εχουν συμβατοτιτα με το ameboy advanced micro.Exoun?
μηπος θελης fire red την εχω σε πολυ καλη κατασταση μονο το αυτοκολητο δεν εχει αλλα ειναι μια χαρα
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

MASTER SOT έγραψε:
Kingnothing412 έγραψε:

μηπος θελης fire red την εχω σε πολυ καλη κατασταση μονο το αυτοκολητο δεν εχει αλλα ειναι μια χαρα
Οκ ποσο την πουλας περιπου?Αν εναι ευκολο βεβεα μπορεις να παρεις μια φωτογραφια απο ολο το πακετο?(οτι θα στειλεις τεσπα) και αν γινεται και θες βεβεα.

Bebea ua prvtimoysa leaf green ποτε αν βρεθει κανενας με leaf green αυτην θελω....:/ Οι περισοτεροι στην περιοχη μου εχουν fire red.(βασικα 4 ατομα ειναι που εχουν Fr/Lg , oi 3 exoun Fr kai enas poy dn asxoleitai katholoy pia exei Lg.)Basika mono 1 arxise na ksanaasxoleitai mono gia plaka kai exei Fr.......

Btw Ωρεο avatar :)
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
bozo
newbie
newbie

Δημοσίευση από bozo »

φιλε για την Kingnothing412 για την leef ποσο δινεις.
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

bozo έγραψε:φιλε για την Kingnothing412 για την leed ποσο δινεις.
20€ ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kingnothing412 την Κυρ 27 Νοέμ, 2011 2:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα-Ασχετα”