ενταξη αλλα διχος παρεξηγιση τη ειναι το ΠΜLoukas έγραψε:Στειλε μου ΠΜ για να μιλησουμε για τιην τιμη αν ειναιMASTER SOT έγραψε:εγω εχω emerald σε πολη καλη κατασταση το εξοφυλο ειναι λυγω αλλα καταταλα καλο την πουλαω 20ευρωLoukas έγραψε:Οποιος εχει emerald απο εσας ασ μου πει:)
Αγγελίες
- MASTER SOT
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Re: Αγγελίες
γεια δινω Ποκεμον LEAF GREEN το κουτι της τα βιβλια της σε αριστη κατασταση ποσα μπωρο να την δωσο.??
- MASTER SOT
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
μπραβω και την εξαχνα παλια την ηχα αλλα τωρα πιος ξερη που βρησκετεbozo έγραψε:γεια δινω Ποκεμον LEAF GREEN το κουτι της τα βιβλια της σε αριστη κατασταση ποσα μπωρο να την δωσο.??
στην αγωραδω 20-15
λοιπον αμα δε ενδιαφερει στειλε μου ενα μυνημα για να μιλισουμε απο εκει περιμενω για να κανονισουμε.
οπιος ενδιαφερεται ασ στειλει μυνημα.
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Α και εγω ενδιαφερομαι για leaf green να ειναι!bozo έγραψε:οπιος ενδιαφερεται ασ στειλει μυνημα.
Επεισεις , πουλαει κανενας Game boy advanced sp?Το θελω αν γινεται σε αριστη κατασταση με το κουτι , οδιγιες και ολα , αν και δν με ενδιαφερει ιδιετερα η κατασταση του κουτιου και των οδιγιων , αρκει να μην λειπουν σελιδες.Και αν εχει καποιος με καλοδιο για ανταλαγες/μαχες?
Αλλα βασικα το αν θελω και καλοδιο/ανταπτορα εξαρτατε απο το αν εχουν συμβατοτιτα με το ameboy advanced micro.Exoun?
- MASTER SOT
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
μηπος θελης fire red την εχω σε πολυ καλη κατασταση μονο το αυτοκολητο δεν εχει αλλα ειναι μια χαραKingnothing412 έγραψε:Α και εγω ενδιαφερομαι για leaf green να ειναι!bozo έγραψε:οπιος ενδιαφερεται ασ στειλει μυνημα.Στειλε μου πμ με τιμες.μπορει να το αγορασω.(στην περιοχη μου η leaf green kai h fire red θεορουντνταν θυσαβροι λογο του ποσο σπανια ηταν στα μαγαζια εδω γυρο.....
)
Επεισεις , πουλαει κανενας Game boy advanced sp?Το θελω αν γινεται σε αριστη κατασταση με το κουτι , οδιγιες και ολα , αν και δν με ενδιαφερει ιδιετερα η κατασταση του κουτιου και των οδιγιων , αρκει να μην λειπουν σελιδες.Και αν εχει καποιος με καλοδιο για ανταλαγες/μαχες?
Αλλα βασικα το αν θελω και καλοδιο/ανταπτορα εξαρτατε απο το αν εχουν συμβατοτιτα με το ameboy advanced micro.Exoun?
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Οκ ποσο την πουλας περιπου?Αν εναι ευκολο βεβεα μπορεις να παρεις μια φωτογραφια απο ολο το πακετο?(οτι θα στειλεις τεσπα) και αν γινεται και θες βεβεα.MASTER SOT έγραψε:μηπος θελης fire red την εχω σε πολυ καλη κατασταση μονο το αυτοκολητο δεν εχει αλλα ειναι μια χαραKingnothing412 έγραψε:Α και εγω ενδιαφερομαι για leaf green να ειναι!bozo έγραψε:οπιος ενδιαφερεται ασ στειλει μυνημα.Στειλε μου πμ με τιμες.μπορει να το αγορασω.(στην περιοχη μου η leaf green kai h fire red θεορουντνταν θυσαβροι λογο του ποσο σπανια ηταν στα μαγαζια εδω γυρο.....
)
Bebea ua prvtimoysa leaf green ποτε αν βρεθει κανενας με leaf green αυτην θελω....:/ Οι περισοτεροι στην περιοχη μου εχουν fire red.(βασικα 4 ατομα ειναι που εχουν Fr/Lg , oi 3 exoun Fr kai enas poy dn asxoleitai katholoy pia exei Lg.)Basika mono 1 arxise na ksanaasxoleitai mono gia plaka kai exei Fr.......
Btw Ωρεο avatar
φιλε για την Kingnothing412 για την leef ποσο δινεις.
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
20€ ?bozo έγραψε:φιλε για την Kingnothing412 για την leed ποσο δινεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kingnothing412 την Κυρ 27 Νοέμ, 2011 2:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.