θα αποβεί ακυρη η προσπάθεια : ( ...Αλλά αν θες πές λίγα ακόμα περί Wi-fi Batles και
το Smogon και τη σχετική σύνδεση σ 'αυτο για να κάταλαβουμε,καλήτερα αν και ασχολουμέ
και εγώ αρκετό καίρο χωρίς όμως όλα αύτα...παίς κάτι ακόμα...

Αυτο ειναι το θεμα , να βγαζω πολλα Pokemon σε συντομο χρονικο διαστημα ωστε να πειραματιζομαι και να μην βαριεμαι.PeinMan έγραψε:αυτό που είπες για τα τέλεια ivs και για τα hidden power γίνονται κ μέσα από το Rng.Και στο smogon είναι πολλοί που το χρ ησιμοποιούν.Το κακό που βρίσκω στο pokegen είναι απλά δεν κουράζεσε τόσο πολύ για να φτιάξεις κάτι,δηλαδή ένα team μπορεί να βγει σε λίγες ώρες ενώ με το rng και το breeding είναι legal και νιώθεις ότι το έχεις καταφέρει με προσπάθεια.

πως κανεις ανντ στο showdown οτι παιζουν το ηξερα τα ονοματα ψαχνω...-_-Scarlet έγραψε:γενικα υπαρχουν πολλοι διασπαρτοι στο lobby, ψαξ τους αμα θες μαχη, απ οτι ξερω οι μονοι που παιζουν showdown απο δω ειναι ο Loukas,εγω o Christos21 ο nickvasilias ο babismanias(μαλλον) και ο x9_void

Μπαινω και εγω καμια φορα με ονομα Kingnothing412Scarlet έγραψε:γενικα υπαρχουν πολλοι διασπαρτοι στο lobby, ψαξ τους αμα θες μαχη, απ οτι ξερω οι μονοι που παιζουν showdown απο δω ειναι ο Loukas,εγω o Christos21 ο nickvasilias ο babismanias(μαλλον) και ο x9_void