Eλληνες παιχτες

Γενική συζήτηση σε ότι αφορά τα Pokemon
Άβαταρ μέλους
CloneUltraTortle017
newbie
newbie

Re: Eλληνες παιχτες

Δημοσίευση από CloneUltraTortle017 »

Φίλε και εγώ ασχολούμαι αλλά εχω κάποια μιονεκτίματα σχετικά με το Internet και
θα αποβεί ακυρη η προσπάθεια : ( ...Αλλά αν θες πές λίγα ακόμα περί Wi-fi Batles και
το Smogon και τη σχετική σύνδεση σ 'αυτο για να κάταλαβουμε,καλήτερα αν και ασχολουμέ
και εγώ αρκετό καίρο χωρίς όμως όλα αύτα...παίς κάτι ακόμα... :)
Άβαταρ μέλους
HikenNoAce
Trainer
Trainer

Δημοσίευση από HikenNoAce »

Το smogon(http://www.smogon.com/)ειναι μια σελιδα που εχει τα παντα σχετικα με pokemon και ιδιαιτερα για το metagame. Εκει θα βρεις movesets και αναλυση για οποιο pokemon θες, πληροφοριες για τα αντικειμενα που χρησιμοποιουνται στο metagame, για natures, για κανονες κ.α. Επισης , το smogon εχει μια εφαρμογη που λεγεται Wifi battle finder οπου βρισκει κανεις ατομα για μαχες(αυτο χρησιμοποιω κυριως).Γινε μελος στο smogon και μπες και στο ελληνικο group που υπαρχει εκει(http://www.smogon.com/forums/group.php?groupid=808)
WHITE FC: 3010 2912 5568
WHITE 2 FC: 4127 3038 0649
Άβαταρ μέλους
PeinMan
Trainer
Trainer

Δημοσίευση από PeinMan »

αυτό που είπες για τα τέλεια ivs και για τα hidden power γίνονται κ μέσα από το Rng.Και στο smogon είναι πολλοί που το χρ ησιμοποιούν.Το κακό που βρίσκω στο pokegen είναι απλά δεν κουράζεσε τόσο πολύ για να φτιάξεις κάτι,δηλαδή ένα team μπορεί να βγει σε λίγες ώρες ενώ με το rng και το breeding είναι legal και νιώθεις ότι το έχεις καταφέρει με προσπάθεια.
Άβαταρ μέλους
HikenNoAce
Trainer
Trainer

Δημοσίευση από HikenNoAce »

PeinMan έγραψε:αυτό που είπες για τα τέλεια ivs και για τα hidden power γίνονται κ μέσα από το Rng.Και στο smogon είναι πολλοί που το χρ ησιμοποιούν.Το κακό που βρίσκω στο pokegen είναι απλά δεν κουράζεσε τόσο πολύ για να φτιάξεις κάτι,δηλαδή ένα team μπορεί να βγει σε λίγες ώρες ενώ με το rng και το breeding είναι legal και νιώθεις ότι το έχεις καταφέρει με προσπάθεια.
Αυτο ειναι το θεμα , να βγαζω πολλα Pokemon σε συντομο χρονικο διαστημα ωστε να πειραματιζομαι και να μην βαριεμαι.
Αυτη τη στιγμη παιζω 3 tiers (OU,UU,RU) και εχω περιπου 40 pokemon για καθε tier.
Δεν με ενδιαφερει να κουραστω για να φτιαξω team, αυτο το εκανα οταν ημουν μικρος , τωρα το παιχνιδι το βλεπω στρατηγικα.
WHITE FC: 3010 2912 5568
WHITE 2 FC: 4127 3038 0649
Άβαταρ μέλους
nikmaster9
advanced trainer
advanced trainer

Δημοσίευση από nikmaster9 »

sto showdown υπαρχουν ελληνες παιχτες?? καλο θα ηταν να μαζευομαστε και να παιζουμε καμια μαχη...
im the nikmaster the pokemon master!!!!!!!!!!!
DIAMOND FRIEND CODE :1937 1692 3548
HEART GOLD FRIEND CODE:4857 7468 6618
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

γενικα υπαρχουν πολλοι διασπαρτοι στο lobby, ψαξ τους αμα θες μαχη, απ οτι ξερω οι μονοι που παιζουν showdown απο δω ειναι ο Loukas,εγω o Christos21 ο nickvasilias ο babismanias(μαλλον) και ο x9_void
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Άβαταρ μέλους
nikmaster9
advanced trainer
advanced trainer

Scarlet έγραψε:γενικα υπαρχουν πολλοι διασπαρτοι στο lobby, ψαξ τους αμα θες μαχη, απ οτι ξερω οι μονοι που παιζουν showdown απο δω ειναι ο Loukas,εγω o Christos21 ο nickvasilias ο babismanias(μαλλον) και ο x9_void
πως κανεις ανντ στο showdown οτι παιζουν το ηξερα τα ονοματα ψαχνω...-_-
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

ε ρωτα τους ,εσυ ρωτησες ποιοι απ το φορουμ παιζουν και οχι, δεν εεχω δει κανενα add friend system σστο showdown, τωρα μπορει να υπαρχει και να το παρελειψα
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Άβαταρ μέλους
nikmaster9
advanced trainer
advanced trainer

οσοι παιζουν θα τους παρακαλουσα να ποσταρουν τα ονοματα τους η να μου στελουν πμ και κανονιζουμε
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kingnothing412 »

Scarlet έγραψε:γενικα υπαρχουν πολλοι διασπαρτοι στο lobby, ψαξ τους αμα θες μαχη, απ οτι ξερω οι μονοι που παιζουν showdown απο δω ειναι ο Loukas,εγω o Christos21 ο nickvasilias ο babismanias(μαλλον) και ο x9_void
Μπαινω και εγω καμια φορα με ονομα Kingnothing412
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”