Quick Trade Thread
Re: Quick Trade Thread
Εχει καποιος ενα dratini/dragonair/dragonite με dw ability?το προσπαθω σχεδον ενα χρονο αλλα τπτ :/
- thanasis88
- Starter level

εχω εγω σαινι φλολεσ αν σ ενδιαφερει..
δεν με ενδιαφερει το shiny οσο το dwa για breed ενδιαφερεσαι?
- thanasis88
- Starter level

δν ξερω αν το χω..μπορω να σου πω τροπο να το βρεις ομως αν 8ελεις..
- upliftingmaster
- Trainer

Εγω με την σειρα μου ζηταω απο οποιον εχει ενα therian lundarus με dream ability ωστε να αποκτησω το δικό μου reveal glass και επειτα θα του το επιστρέψω.Περιττο να αναφερω τα περι οχι Hack.
Επισεις εχει κανεις για ανταλαγη Manaphy; Για πρωτη φορα ειμαι τοσο κοντα στο να γεμισω το National Deχ και μου λειπει μονο το Manaphy(και βεβαια το Phiony που θα κανω με αυτο)!
Επισεις εχει κανεις για ανταλαγη Manaphy; Για πρωτη φορα ειμαι τοσο κοντα στο να γεμισω το National Deχ και μου λειπει μονο το Manaphy(και βεβαια το Phiony που θα κανω με αυτο)!
Αμα μπορεις να κανεις πολλαπλασιασμο το manaphy μπορω εγώ.upliftingmaster έγραψε:Εγω με την σειρα μου ζηταω απο οποιον εχει ενα therian lundarus με dream ability ωστε να αποκτησω το δικό μου reveal glass και επειτα θα του το επιστρέψω.Περιττο να αναφερω τα περι οχι Hack.
Μηπως τυχαινει να εχει καποιος ενα Meloetta απο τα event που εγιναν στην Αμερικη και την Ιταλια; εχω ενα Deoxys και ενα Shaymin να σας δωσω...
3DS FC: 2019-9706-3107
http://www.pokecheck.orgNightmare έγραψε:Μηπως τυχαινει να εχει καποιος ενα Meloetta απο τα event που εγιναν στην Αμερικη και την Ιταλια; εχω ενα Deoxys και ενα Shaymin να σας δωσω...
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
να σαι καλα ρε λουκα... βαρεθηκα να περιμενω ποτε θα θυμηθει η nintendo να κανει το event με το Meloetta
3DS FC: 2019-9706-3107
Ψάχνω:
Jolteon @ Timid
Thunderbolt
Charge Beam
HP Grass/Ice
Shadow Ball
EV'S : Απείραχτο IV'S: Random εως Flawless
Jolteon @ Timid
Thunderbolt
Charge Beam