Spam place (v1.0)
Re: Spam place
τα καλα νεα σε μενα ειναι οτι γυρησα αθηνα τα κακα οτι χαλασε το internet λογο κακης μπαταριας και δεν αποθηκευει τα accounts θα μπαινω οποτε βρω χρονο
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
χαλασε το ιντερνετ; λογω κακης μπαταριας;Scarlet έγραψε:τα καλα νεα σε μενα ειναι οτι γυρησα αθηνα τα κακα οτι χαλασε το internet λογο κακης μπαταριας και δεν αποθηκευει τα accounts θα μπαινω οποτε βρω χρονο
3DS FC: 2019-9706-3107
ναι δεν ξερω τι εγινε και αν το αφηνεις πολλες μερες εκτος πριζας χανει κωδηκους και Usernames συνδεσης αλλα τωρα εφτιαξε ας τοNightmare έγραψε:χαλασε το ιντερνετ; λογω κακης μπαταριας;Scarlet έγραψε:τα καλα νεα σε μενα ειναι οτι γυρησα αθηνα τα κακα οτι χαλασε το internet λογο κακης μπαταριας και δεν αποθηκευει τα accounts θα μπαινω οποτε βρω χρονο
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Lol εγω το εχω να σβηνει ιστορικο και cookies οταν κλεινω τον browser
brb παω να φορεσω το καπελο μου που εφτιαξα απο αλουμινοχαρτο
brb παω να φορεσω το καπελο μου που εφτιαξα απο αλουμινοχαρτο
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Επέστρεψα από διακοπές στη Θεσσαλονίκη, αλλά ρεβεγιόν δε ξέρω που να κάνω.
Δεν θέλω με γονείς, θέλω κάτι πολύ special.
Ίσως παω με φίλο πουθενά για ποτό.
Δεν θέλω με γονείς, θέλω κάτι πολύ special.
Ίσως παω με φίλο πουθενά για ποτό.
- Shiv
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Εγώ την αλλαγή του χρόνου θα την περάσω σπίτι μαζί με γονείς,παπούδες και ξαδέρφια και στην συνέχεια θα βγω για ποτάκι με την παρέα 
Αν είστε νέοι στο Forum διαβάστε τους κανόνες 
Pokemon White FC:4040-5231-4571
3DS FC : 1306 - 6153 - 6742
Pokemon White FC:4040-5231-4571
3DS FC : 1306 - 6153 - 6742
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
oh wow. Συνλυπητιρια.Shiv έγραψε:Εγώ την αλλαγή του χρόνου θα την περάσω σπίτι μαζί με γονείς,παπούδες και ξαδέρφια και στην συνέχεια θα βγω για ποτάκι με την παρέα
τριγωνα καλαντα κυκλοι και γραμμες,δωσε διακοσαρικο αλλιως θα φας μπουνιεεες
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Scarlet, θα πάρεις αρχηγεία από ότι βλέπω, τα λες πολύ ωραία 
Τελικά πήγα και διασκέδασα στο epam. Γνώρισα πολύ κόσμο, ήπια, έφαγα γλυκό και το ευχαριστήθηκα.
Τελικά πήγα και διασκέδασα στο epam. Γνώρισα πολύ κόσμο, ήπια, έφαγα γλυκό και το ευχαριστήθηκα.
εκει βρηκες να πας κι εσυ?δεν πηγαινες σε κανενα κλαμπακι οπως ολος ο κοσμος?