Σε ποιο σημείο του παιχνιδιού βρίσκεστε και σε ποια κασέτα;
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Re: Σε ποιο σημείο του παιχνιδιού βρίσκεστε και σε ποια κασέ
Λες για το pokedex;
και η team rocket ήταν σπάσιμο λίγο (με γρύφους).
Τα τέλειωσα αυτά, τώρα breeding κάνω για να πετύχω natures.
γιατι δεν κανεις migrate τα pokemon που επιασες στην FireRed σε καποιο πιο προσφατο παιχνιδι; ποιο το νοημα που τα κρατας στις παλιες κασετες; δεν αλλαζει κατι στο PokedexPokemon640 έγραψε:Λες για το pokedex;
3DS FC: 2019-9706-3107
να πω την αληθεια με τους team rocket δεν ειχα ποτε προβλημα στην πρωτη γενια,τα βελακια παντα σε πηγαιναν η σε item η στην αρχηPokemon640 έγραψε:Λες για το pokedex;
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
@Nightmare είναι απλά βίτσιο, να τερματίσω όλο το pokedex σε κάθε κασέτα.
@Scarlet λεω για τους γρύφους και τις σπιλιές, όχι τους NPCs, μεταφραστή ήθελες για τον κώδικα brile (αν τον λεω σωστά).
@Scarlet λεω για τους γρύφους και τις σπιλιές, όχι τους NPCs, μεταφραστή ήθελες για τον κώδικα brile (αν τον λεω σωστά).
ααα οχι οχι εγω απλα εκανα οτι ηθελα και οτι μου βγαινε στην τυχη,το συστημα brile επρεπε να το διαβασω μονο στην hoenn στο sealed champer οπου εκει στ αληθεια πρεπει να ξερεις τι κανεις,τεσπα το συστημα brile ηταν στο πισω πισω του r/s/e οδηγιεςPokemon640 έγραψε: @Scarlet λεω για τους γρύφους και τις σπιλιές, όχι τους NPCs, μεταφραστή ήθελες για τον κώδικα brile (αν τον λεω σωστά).
απο κει τα διαβαζα αλλα και παλι δεν ειχε και πολυ νοημα,ας πουμε στην emerald στην σπιλια του registeel ελεγε μεταφρασμενα <<Ολα τα καλα λαμπουν στην μεση>>...ε τι να κανα εγω...flash στην μεση του ναου...Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Αυτο, το εψαξα και εγω. Δεν υπαρχει Roaming στις B2/W2. το Tornadus και το Thundorus τα βρισκεις μονο στο Dream Radar αλλιως τα παιρνεις απο τις B/WScarlet έγραψε:βασικα εχω μεινει οσον αναφορα την black2 στο tornadus το οποιο για καποιο λογο δεν βρησκω για να ενεργοποιησω το roaming του καμια ιδεα?
3DS FC: 2019-9706-3107
Πισω στα παλια. Πεζω Pokemon Gold για συμπληρωση του Pokedex
Ηθελα να κανω soft reset για σηινυ Ηο οh αλλα το παρατησα 
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
τουλαχιστον εσυ εχεις ακομα μπαταριαLoukas έγραψε:Πισω στα παλια. Πεζω Pokemon Gold για συμπληρωση του PokedexΗθελα να κανω soft reset για σηινυ Ηο οh αλλα το παρατησα
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Δεν εισαι μονος. Εγω ειχα συμπληρωσει το ποκεντεξ ειχα και καλη εξαδα με mew και celebi και μου τελιωσε η μπαταρια και πεζω απο την αρχη αφου αντικατεστησα την μπαταριαScarlet έγραψε:τουλαχιστον εσυ εχεις ακομα μπαταριαLoukas έγραψε:Πισω στα παλια. Πεζω Pokemon Gold για συμπληρωση του PokedexΗθελα να κανω soft reset για σηινυ Ηο οh αλλα το παρατησα
εμενα μου τλεειωσε λιγους μηνες αφου πιασω το suicine με τα 1000 ζορια και μου πηρε 2 μηνες εξαντλητικου gaming(για πριν 7 χρονια πριν μιλαω)
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
πλέον τέλειωσα με το Pokedex της Fire red, παω στην Emerald (είμαι part 37).