Αγορα καρτων
- Shiv
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Αγορα καρτων
Παιδια μπορειτε εδω να προτινετε διαφορα μαγαζια που πουλανε καρτες ποκεμον
Εγω σας παραθετω αυτο:
http://kaissagames.com/displayITM2.asp?ITMID=4868
κανει αποστολες μεσω Internet για οσους δεν εχουν καποιο καταστημα στην γειτονια τους.
Εγω σας παραθετω αυτο:
http://kaissagames.com/displayITM2.asp?ITMID=4868
κανει αποστολες μεσω Internet για οσους δεν εχουν καποιο καταστημα στην γειτονια τους.
Αν είστε νέοι στο Forum διαβάστε τους κανόνες 
Pokemon White FC:4040-5231-4571
3DS FC : 1306 - 6153 - 6742
Pokemon White FC:4040-5231-4571
3DS FC : 1306 - 6153 - 6742
Re: Αγορα καρτων
Αν ενδιαφέρετε κανένας για παλιές κάρτες μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου για λεπτομέρειες εδώ πέρα
έχω πολλές σπάνιες από Base μέχρι και team rocket αν θυμάμαι σωστά τις συλλογές
έχω πολλές σπάνιες από Base μέχρι και team rocket αν θυμάμαι σωστά τις συλλογές
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Ένας τρόπος είναι με αντικαταβολή να αγοράσεις τις κάρτες από την Καίσσα(όπως γράφει ο Shiv), άλλος είναι να μιλήσεις με ένα βιβλιοπωλείο της περιοχής σου να σου φέρει αυτό που θες (μέσω της Κάισσας πάλι).
Κοντά σε εμένα είναι το max stores. Αλλά και στον μουστάκα έχει ακόμη κάρτες pokemon.
Κοντά σε εμένα είναι το max stores. Αλλά και στον μουστάκα έχει ακόμη κάρτες pokemon.
γεια χαρα παιδια.Ειμαι παλιος παικτης ποκεμον.εχω σταματησει εδω και πολλα χρονια.κατα συνεπεια εχω πολλες καρτες απο παλιες συλλογες και τις οποιες πλεον δεν θελω και θελω να τις πουλησω.Αν ενδιαφερεται καποιος να μου πεί είτε να μου πειτε που να πάω που πιθανόν θα ενδιαφερονται για παλιοτερες σπάνιες καρτες
- Kostas1997
- Trainer

εισαι σιγουρος οτι υπαρχουν ακομη στο μουστακα??? προσφατα που περασε να παρω δωρο στην ανιψια μου δν προσεξαPokemon640 έγραψε:Ένας τρόπος είναι με αντικαταβολή να αγοράσεις τις κάρτες από την Καίσσα(όπως γράφει ο Shiv), άλλος είναι να μιλήσεις με ένα βιβλιοπωλείο της περιοχής σου να σου φέρει αυτό που θες (μέσω της Κάισσας πάλι).

- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Στον Άλιμο είχε, (την τελευταία φορά που πέρασα) 2-3 booster box από HG/SS και τα λιγουρεύομαιKostas1997 έγραψε:εισαι σιγουρος οτι υπαρχουν ακομη στο μουστακα??? προσφατα που περασε να παρω δωρο στην ανιψια μου δν προσεξαPokemon640 έγραψε:Ένας τρόπος είναι με αντικαταβολή να αγοράσεις τις κάρτες από την Καίσσα(όπως γράφει ο Shiv), άλλος είναι να μιλήσεις με ένα βιβλιοπωλείο της περιοχής σου να σου φέρει αυτό που θες (μέσω της Κάισσας πάλι).
- Kostas1997
- Trainer

Pokemon640 έγραψε:Στον Άλιμο είχε, (την τελευταία φορά που πέρασα) 2-3 booster box από HG/SS και τα λιγουρεύομαιKostas1997 έγραψε:εισαι σιγουρος οτι υπαρχουν ακομη στο μουστακα??? προσφατα που περασε να παρω δωρο στην ανιψια μου δν προσεξαPokemon640 έγραψε:Ένας τρόπος είναι με αντικαταβολή να αγοράσεις τις κάρτες από την Καίσσα(όπως γράφει ο Shiv), άλλος είναι να μιλήσεις με ένα βιβλιοπωλείο της περιοχής σου να σου φέρει αυτό που θες (μέσω της Κάισσας πάλι).

Ξερετε καταστηματα που να πουλανε καρτες?
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
δες ποιο είναι το ποιο κοντινό από εσένα:GeoSilva έγραψε:Ξερετε καταστηματα που να πουλανε καρτες?
http://www.kaissagames.com/d/%CE%9A%CE% ... 1-2551.htm
γεια χαρα φιλε.Ενδιαφερομαι γενικα για παλιες καρτες.σπανιες και μη :Π πως μπορουμε να επικοινωνισουμε?orengoc έγραψε:γεια χαρα παιδια.Ειμαι παλιος παικτης ποκεμον.εχω σταματησει εδω και πολλα χρονια.κατα συνεπεια εχω πολλες καρτες απο παλιες συλλογες και τις οποιες πλεον δεν θελω και θελω να τις πουλησω.Αν ενδιαφερεται καποιος να μου πεί είτε να μου πειτε που να πάω που πιθανόν θα ενδιαφερονται για παλιοτερες σπάνιες καρτες