Εγώ είμαι αθώος, μόνο τον λίνους τόρβαλς ξέρω. xD
Spam place (v1.0)
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Re: Spam place
μα έλα τώρα, όποιο καλο apple fanboy σαν το scarlet να ρωτήσεις μπορεί να σου πει πολλές ιστορίες για τον Σωκράτη Εργασία(Στίβ Τζόμπς). 
Σωκράτη Εργασία;! τελειως ακυροPokemon640 έγραψε:μπορεί να σου πει πολλές ιστορίες για τον Σωκράτη Εργασία(Στίβ Τζόμπς).![]()
3DS FC: 2019-9706-3107
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
το είχε βγάλει στο ράδιο αρβύλα αν θυμάσαι (με τους υπολογιστές).
O ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΨΕΥΔΕΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ!εγω με ενα i podακι εχω ετσι επειδη εχει πολυ μνημη και ωραια ποιοτητα ηχου(που δεν εχει το κανονικο μου κινητο)ενω ΑΥΤΟΣ εχει ολοκληρο IMAC με οτι θες μεσα!αν εισουν πραγματικος mac hater θα προτειμουσες να διαλυσης την επιχειρηση σου παρα να το αγορασεις!Pokemon640 έγραψε:μα έλα τώρα, όποιο καλο apple fanboy σαν το scarlet να ρωτήσεις μπορεί να σου πει πολλές ιστορίες για τον Σωκράτη Εργασία(Στίβ Τζόμπς).
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
PFFFFHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAScarlet έγραψε:και ωραια ποιοτητα ηχου
yeah , nah. Βασικα οκ , εχει αλλα μπορεις να βρεισ και καλυτερη... και βασικα , να λεμε την αληθεια , οτι και νανε , default ειναι , δεν κανει δουλει. πως το λεμε. Τεσπα. Ενοω οχι μονο ειναι ελαχιστη η διαφορα σε αυτην την περιπτωση αλλα δεν ειναι και απ τα καλυτερα κιολας. αλλα οκ , τεσπα δεν πειραζει
οσο για το imac τι εγινε τελικα? βασικα , δεν μπορω να φανταστω περιστατικο τεσπα που να αναγκκαστεισ να αγορασεις imac
also , giati egrafa me ellinika tosh wra? sto spam eimai , lol
tespa
ποπο ρε παιδια κι εσεις εχετε κανει τους ελληνικους χαρακτηρες Luxury που υπαρχει μονο στα φορουμς και στα site που διαβαζεται!ολη την υπολοιπη μερα χρησιμοποιητε greeglish λες και ειναι η πραγματικη σασ γλωσσα!τεσπα επρεπε να το αγορασει γιατι ο εξοπλισμος του studio του δεν δουλευε με κανενα αλλο συστημα
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
how is that even possible.....? tespaScarlet έγραψε:ο εξοπλισμος του studio του δεν δουλευε με κανενα αλλο συστημα
oso gia ta greeklish... ti na pw. ta protimw ap ta ellinika ta kanonika. prwsopika panta.
basika , efoson brikame tropo na kanoume thn zwh mas pio eykolh me ta greeklish kai na katalabainomaste pali den katalabainw giati merikoi epimenoun na tyraniounte me to ctrl alt klp. Afiste to na perasei , dn tha pathete tpt. Antithetws tha ginei h zwh sas pio eykolh. H toulaxiston an sas voleyoun perisotero ta kanonika , ok. Einai anagh na paraponieste omws? me ti epixhrimata? Dyskola diabazontai? kai egw mporw na pw kalista to idio gia ta ellinika. dn einai epixirima ayto bsk.
it's called Evolution.
look it up.
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
King, οι κανόνες ισχύουν για όλους, μη με βάζεις σε δύσκολη θέση.
Γράφε στα αγγλικά έστω, να μαθαίνουμε και τίποτα
Γράφε στα αγγλικά έστω, να μαθαίνουμε και τίποτα
ναι και εγω εγραφα greeglish πολυ καποτε και με κατεντησαν εναν ανορθωγραγο ο οποιος μπερδευοταν και εγραφε greeglish και στο τετραδιο του,ευτυχως το ξεπερασα!Αυτο φυσικα δεν λεγετε evolution λεγετε <<βαριεμαι να ελεγχω ορθωγραφικα γι αυτο χρησιμοποιω μια τελειως ανεπισημη γλωσσα που μπορει στο μελλον να μου προκαλεσει προβληματα>>Kingnothing412 έγραψε:how is that even possible.....? tespaScarlet έγραψε:ο εξοπλισμος του studio του δεν δουλευε με κανενα αλλο συστημα
oso gia ta greeklish... ti na pw. ta protimw ap ta ellinika ta kanonika. prwsopika panta.
basika , efoson brikame tropo na kanoume thn zwh mas pio eykolh me ta greeklish kai na katalabainomaste pali den katalabainw giati merikoi epimenoun na tyraniounte me to ctrl alt klp. Afiste to na perasei , dn tha pathete tpt. Antithetws tha ginei h zwh sas pio eykolh. H toulaxiston an sas voleyoun perisotero ta kanonika , ok. Einai anagh na paraponieste omws? me ti epixhrimata? Dyskola diabazontai? kai egw mporw na pw kalista to idio gia ta ellinika. dn einai epixirima ayto bsk.
it's called Evolution.
look it up.
Και εγω χρησιμημοποιω greeklish στο κινητο και πραγματι εχω καταντησει να κανω απλα λαθη οταν γραφω ελληνικα. Ειναι μεν ποιο ευκολα αλλα αμα δεν ξερουμε να γραφουμε καλα ελληνικα πως θα σταθουμε στη σημερινη κοινωνια?
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything