Αυτό θα πει στήριξη των επιχειρημάτων σου! Μπράβο!m_Namikaze έγραψε:Ναι, πρόσεχε μην σε φάει.Nicolas26K έγραψε:Θα ήταν κάπως εκνευριστικό να έχεις ένα τσατ μπάστακα κολημμένο δίπλα σου...
Απορίες/Παρατηρήσεις/Σχόλια
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Re: Απορίες/Παρατηρήσεις/Σχόλια
- m_Namikaze
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Τι λες ρε φιλαράκο;!
Τα επιχειρήματά μου τα έθεσε στο πρώτο post που υποτίθεται πως διάβασες!
Δεν ξέρω αν έχεις αλτσχάιμερ και τα ξέχασες αλλά τράβα δες τα πάλι αν θες.
Δεν θα λέω τα ίδια πράγματα x100.
Και μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά, η συζήτηση τελείωσε και δυστυχώς άργησες να πεις τη γνώμη σου.
Το chat δεν θα αλλάξει.
Και μην ρίχνεις λάδι στη φωτιά, η συζήτηση τελείωσε και δυστυχώς άργησες να πεις τη γνώμη σου.
Το chat δεν θα αλλάξει.
Ρε εσυ δεν χρειαζεσε να εισαι τοσο επιθετικος στους παντες εδω μεσα. Δεν σε εβρισε κιολας. Αφησε το θεμα ως εδω και μην μαλλωνεις με τους παντες.
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
- Nicolas26K
- professional trainer

Ηρέμισε ρε φίλε! Λες και σου βίασα τη γάτα κάνεις!m_Namikaze έγραψε:Τι λες ρε φιλαράκο;!
Το chat δεν θα αλλάξει.
Δεν ξερω αν το εχει αναφερει καποιος αλλος ή ηδη υπαρχει και να μην το εχω παρει πρεφα,αλλα στο chat θα μπορουσατε να βαλετε κατι σαν whisper,να στελνει καποιος ενα μηνυνα και να εμφανιζεται μονο σε ενα συγκεκριμενο ατομο που θελει αυτος....
- Shiv
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Γιατί έχετε να κρύψετε κάτι 
Αν είστε νέοι στο Forum διαβάστε τους κανόνες 
Pokemon White FC:4040-5231-4571
3DS FC : 1306 - 6153 - 6742
Pokemon White FC:4040-5231-4571
3DS FC : 1306 - 6153 - 6742
Oχι αλλα αντι για να σπαμμαρουμε στο chat (οταν θελουμε να κανουμε μια μαχη)σε ολους μπορουμε να συνενοουμαστε μεταξυ μας (Ναι ξερω οτι υπαρχουν και τα pm αλλα ειναι χρονοβορα)Shiv έγραψε:Γιατί έχετε να κρύψετε κάτι
-
giwrgakis99
- newbie

εχω παρατηρησει οτι το τελευταιο καιρο δεν υπαρχει κινηση στο σιτε... καλο θα ηταν να κανετε κατι και εσεις οι αντμινς [ τουρ και κανενα πρωταθλημα οχι μονο 5ης αλλα και 4ης γενιας παρολο που μολις τελιωσε οι πιο πολλοι παιζουν 4η γενια στο σιτε]
giwrgakis99 έγραψε:εχω παρατηρησει οτι το τελευταιο καιρο δεν υπαρχει κινηση στο σιτε... καλο θα ηταν να κανετε κατι και εσεις οι αντμινς [ τουρ και κανενα πρωταθλημα οχι μονο 5ης αλλα και 4ης γενιας παρολο που μολις τελιωσε οι πιο πολλοι παιζουν 4η γενια στο σιτε]
Βασικά μόνο κανα 3 άτομα ασχολούμαστε σταθερά απο όσο νομίζω....οι πιο πολλοι παιζουν 5η...
- Nicolas26K
- professional trainer

...και από Οκτώβριο 6η!X9_Void έγραψε:giwrgakis99 έγραψε:εχω παρατηρησει οτι το τελευταιο καιρο δεν υπαρχει κινηση στο σιτε... καλο θα ηταν να κανετε κατι και εσεις οι αντμινς [ τουρ και κανενα πρωταθλημα οχι μονο 5ης αλλα και 4ης γενιας παρολο που μολις τελιωσε οι πιο πολλοι παιζουν 4η γενια στο σιτε]
Βασικά μόνο κανα 3 άτομα ασχολούμαστε σταθερά απο όσο νομίζω....οι πιο πολλοι παιζουν 5η...
@Pokemon640, δεν έλεγες ότι θα έφτιαχνες και άλλο theme; Μπορώ να βοηθήσω και με το παραπάνω στον καλλιτεχνικό τομέα!