Απορίες/Παρατηρήσεις/Σχόλια

Στείλτε μας τα σχόλια σας για το site και προτείνετε μας νέες ιδέες για να το βελτιώσουμε!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
m_Namikaze
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Re: Απορίες/Παρατηρήσεις/Σχόλια

Δημοσίευση από m_Namikaze »

Μια αλλαγή που θα μπορούσε να γίνει είναι με το chat.
Πιστεύω πως είναι καλύτερο να μπει κάτω κάτω στην σελίδα που είναι οι Δ. Συζητήσεις (όπως το παλιό forum).
Νομίζω πως έτσι το chat θα έχει περισσότερο κόσμο.
Έτσι ώστε άμα κάποιος είναι in και μιλήσει ο άλλος θα ακούσει τον ήχο και θα καταλάβει πως κάποιος είναι εκεί.
Επίσης δεν χρειάζεται να μπει σε new tab κάποιος και να χάσει χρόνο (πόσο μάλλον αν έχει και slow net connection). Απλός θα κάνει scroll down.
Στο τωρινό chat γίνονται πολύ σπάνια τυχαίες συζητήσεις. Συνήθως είναι συνεννοημένες, δηλαδή κάποιος στέλνει pm σε κάποιον άλλο και του λέει να πάει στο chat.
Ένα άλλο είναι οι συζητήσεις στο chat. Θα προτιμούσα να αποθηκεύονται. Για πρακτικούς λόγους.
Οι Admins και οι Mods (αν και δεν έχουμε κανέναν απ' αυτούς xD ) θα μπορούν να διαγράφουν το ιστορικό για οποιοδήποτε λόγο αν θελήσουν.
Αν μου πείτε τώρα "Δεν μπορείς να βλέπεις όλες τις συζητήσεις στο chat, γιατί κάποιος μπορεί να θέλει να μιλήσει private" , θα σας πω πως στο chat μπορεί να μπει έτσι κι αλλιώς κάποιος ανά πάσα στιγμή και να δει τι γράφετε οπότε έτσι κι αλλιώς ρισκάρετε να μιλήσετε για private things στο chat, που σημαίνει πως δεν σας νοιάζει να δούνε κιόλας τι γράφετε.
Επίσης οι private συζητήσεις γίνονται με pm's, το chat δεν είναι για private.
Αν μου πείτε τώρα "Στα pm's όμως ο χρόνος ανταπόκρισης είναι way too slow" , θα σας πω "@Αll Admins: Βάλτε pm button στο chat!!"
Δηλαδή θα μπορεί κάποιος να στέλνει ένα μήνυμα στο chat που θα μπορεί να το δει μόνο ένα συγκεκριμένο άτομο.

Αν θέλετε να σας εξηγήσω κάτι από τα παραπάνω πείτε μου.
Με τις παραπάνω αλλαγές πιστεύω πως το chat θα γίνει πιο πολυσύχναστος και ευχάριστος χώρος.
Αν και σίγουρα οι αλλαγές αυτές θέλουν χρόνο που δεν ξέρω κατά πόσο μπορείτε να τον διαθέσετε.
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Andreecko »

Δεν χρειάζεται να μπει κάτω γιατί θα είναι άκρως ενοχλητικό, ξέρεις κάποιο σοβαρό site με υψηλό ranking να το έχει κάνει έτσι;
Επίσης έχουμε και εναλλακτικές (Msn/fb/skype/whatever).
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
Άβαταρ μέλους
m_Namikaze
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Pokemon640 έγραψε:Δεν χρειάζεται να μπει κάτω γιατί θα είναι άκρως ενοχλητικό,
Υποστήριξε λίγο την γνώμη σου με κάνα δυο επιχειρήματα γιατί μου είναι άκρος αδύνατον να καταλάβω τι σε ενοχλεί.
Pokemon640 έγραψε: ξέρεις κάποιο σοβαρό site με υψηλό ranking να το έχει κάνει έτσι;
Άμα δεν πρωτοπορήσεις ποτέ στη ζωή σου θα μείνεις για πάντα ένας μέτριος - σε όλα!
Δεν μπορούμε να κοιτάμε συνέχεια τους γύρω μας. Πρέπει κάποιες φορές να περνούμε και πρωτοβουλίες!
Pokemon640 έγραψε:Επίσης έχουμε και εναλλακτικές (Msn/fb/skype/whatever).
Είναι τελείως διαφορετικά. Δεν θέλω να έχω μία συζήτηση με ένα μέλος.
Στο chat μπορούμε να μιλάμε όλοι με όλους.
Επίσης είναι πολύ βαρετό να κάνω όλο το forum add στο fb μου (ή όπου αλλού) για να μιλάμε από εκεί.
Και btw υποτίθεται πως σαν Admin προσπαθείς να κάνεις τα μέλη να μείνουν στο forum όσο το δυνατόν περισσότερο και όχι να τα διώχνεις απ' 'δω κι απ' 'κει.
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

να προτοτυπήσω με αυτό;
σοβαρολογείς;
ποιον έχεις δει να κερδίζει από αυτό;

επειδή αρέσει κάτι σε έναν δε πάει να πει ότι θα αρέσει σε όλους!
Το πρώτο πράγμα που με απασχολεί είναι να φτιάξω ένα theme, όχι να κάνω το site τσίρκο, αν θες τσάτ άνοιξε το tab και κράτα το εκεί. So fucking simple.
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
m_Namikaze
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Pokemon640 έγραψε:να προτοτυπήσω με αυτό;
σοβαρολογείς;
ποιον έχεις δει να κερδίζει από αυτό;
Να κερδίσεις;! Δεν κερδίζεις. Μια πράξη για να καλυτερεύσει το forum είναι. Η τουλάχιστον μια ιδέα.
Pokemon640 έγραψε:επειδή αρέσει κάτι σε έναν δε πάει να πει ότι θα αρέσει σε όλους!
Όπως επίσης το ότι δεν αρέσει κάτι σε έναν δεν σημαίνει πως δεν αρέσει σε όλους!
Pokemon640 έγραψε:Το πρώτο πράγμα που με απασχολεί είναι να φτιάξω ένα theme, όχι να κάνω το site τσίρκο, αν θες τσάτ άνοιξε το tab και κράτα το εκεί.
Spoiler:
Εικόνα
Η ιδέα μου δεν ήταν για το τσίρκο αλλά απ' ότι φαίνεται θέλει πολλή αντρίλα έτσι ώστε να τολμήσεις κάτι που ΜΠΟΡΕΙ να αποβεί και σε αποτυχία!
Pokemon640 έγραψε:So fucking simple.
So fucking simple for me but not for everybody AS WE CAN SEE SO FAR!

ΥΓ. Τι έγινε ρε, σου κάηκε το σπίτι και έχεις τόσα νεύρα;
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

όχι, αλλά αυτό που λες το έχω δει μόνο σε παρακμιακά site που δεν τα γνώριζε κανείς και δεν είχαν και πολυ κόσμο, μπες σε σοβαρά site τύπου http://www.gamespot.com http://www.gameworld.gr και δες πως είναι, από που και ως που θα ταίριαζε τσάτ κάτω σε forum; εδώ το hotmail όταν βλέπεις το e-mail Πετάγεται το msn αριστερά και τα pop-up κάτω. Σε κανένα δεν αρέσει.
Κάνε το πρώτα σε εσένα και δες αποτελέσματα.
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
m_Namikaze
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Pokemon640 έγραψε:όχι, αλλά αυτό που λες το έχω δει μόνο σε παρακμιακά site που δεν τα γνώριζε κανείς και δεν είχαν και πολυ κόσμο, μπες σε σοβαρά site τύπου http://www.gamespot.com http://www.gameworld.gr και δες πως είναι, από που και ως που θα ταίριαζε τσάτ κάτω σε forum; εδώ το hotmail όταν βλέπεις το e-mail Πετάγεται το msn αριστερά και τα pop-up κάτω. Σε κανένα δεν αρέσει.
Κάνε το πρώτα σε εσένα και δες αποτελέσματα.
Εγώ πιστεύω πως θα ταίριαζε μια χαρά.
Επίσης δεν ρωτήσαμε κανέναν για να δούμε σε πόσους αρέσει. Πως έβγαλες αυτό το συμπέρασμα μόνος σου;
Αν εννοείς να βάλω στο δικό μου forum το chat κάτω κάτω, το έχω ήδη κάνει. Αν εννοείς κάτι άλλο τότε μάλλον δεν το κατάλαβα.
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kingnothing412 »

λοιπον , εγω αν και ειμαι κατα , προτεινω να κανουμε ενα μικρο poll για το θεμα. βεβεα , θα χρειαστει να πουμε και τα pros + cons. Μπορει να φενεται σαν καλη ιδεα για τωρα αλλα σοβαρα , αν το σκευτειτε λιγο, τουλαχιστον εμενα θα μουσπαγε αρκετα τα νευρα.

τεσπα ομως , ναι βσκ , ξερω γω ,
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Επειδή είμαι χρόνια στο χώρο του marketing, ξέρω την τάση και τι αρέσει σε UI γενικότερα.
Δεν είναι σε κανένα ευχάριστο αυτό και ξέρω τι λεω (τουλάχιστον για τη πλειοψηφία).
Δεν με ενδιαφέρει αν θα με πείτε συντηριτικό αλλά έτσι έχουν τα πράματα.
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
m_Namikaze
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Kingnothing412 έγραψε:τουλαχιστον εμενα θα μουσπαγε αρκετα τα νευρα.
Καλά καλά ρε ησύχασε! Ένα ένα τα επιχειρήματα. Δεν προλαβαίνω να τα διαβάσω...
Τσεκαρ' εδώ ρε, τα έχει βάλει και σε λίστα!
Σοβαρά τώρα, αν είναι να γράψεις τη γνώμη σου πάνω σε ένα θέμα τουλάχιστον καν' το σωστά.
Μην πετάς μια άποψη χωρίς κανένα επιχείρημα και μετά φεύγεις. Αν δεν έχεις χρόνο να υποστηρίξεις την άποψή σου, καλύτερα μην την πεις καθόλου.
Pokemon640 έγραψε:Επειδή είμαι χρόνια στο χώρο του marketing, ξέρω την τάση και τι αρέσει σε UI γενικότερα.
Δεν είναι σε κανένα ευχάριστο αυτό και ξέρω τι λεω (τουλάχιστον για τη πλειοψηφία).
Δεν με ενδιαφέρει αν θα με πείτε συντηριτικό αλλά έτσι έχουν τα πράματα.
Ναι ok, εσύ κάνεις ότι θέλεις στην τελική. Δεν είπα ότι η άποψή μου είναι σίγουρα σωστή. Γι' αυτό θα ήθελα να ακούσω κάποια επιχειρήματα. Απλός την έθεσα όμως κι εσύ μ' έφαγες.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχόλια για το GameCorner.gr (πρώην GreekPokemon )”