Πες μας ποιος/ποια είσαι
Re: Πες μας ποιος/ποια είσαι
Γεια σας ειμαι ο Μάριος απο Αθηνα και βρηκα το site ψαχνοντας για αγγελιες στο google μετα αρχισα να διαβαζω μερικα ωραια thread και αποφασισα να φτιαξω account και να γινω και εγω μελος στο forum
.Παρολου που ειμαι 17 χρονων μου αρεσουν τοσο πολυ τα ποκεμον που εχω στην συλλογη μου κονσολες και παιχνιδια με ποκεμον που βγηκαν οταν γεννηθηκα περιπου.Αυτα 
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Ήσουν και στο διαγωνισμό της Nortec όταν έγινε;
Οχι, πιο διαγωνισμο της nortec? 
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Είχε ένα διαγωνισμό εδώ.
Αλλά έληξε.
Τράβαγες φωτογραφία τον εαυτό σου με όλες τις συλλογές σου και έμπαινες στη κλήρωση για ένα Keldeo 2 μήνες πριν βγει.
Τελικά το δώσανε και στα 15 άτομα (αν δε κάνω λάθος) που δηλώσαν συμμετοχή.
Αλλά έληξε.
Τράβαγες φωτογραφία τον εαυτό σου με όλες τις συλλογές σου και έμπαινες στη κλήρωση για ένα Keldeo 2 μήνες πριν βγει.
Τελικά το δώσανε και στα 15 άτομα (αν δε κάνω λάθος) που δηλώσαν συμμετοχή.
α τον ειδα τον διαγωνισμο πριν λιγο καιρο δεν πηρα μερος αλλα κριμα που δεν το ειχα δει εγκαιρα γιατι ενταξει εσενα δε σε φτανα αλλα μου φενεται οτι μπορει να βγαινα τριτος αμα εβαζα ολη την συλλογη μου απο ποκεμον 
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
ωραία, σε έκανα add στο msn αν δεις invite.
Αν προκύψει/έρθεις σε μαζικό Meeting θα είναι ακόμη καλύτερα, απλά ψάχνουμε χώρο γιατί θα είμαστε 50 άτομα Minimum.
Αν προκύψει/έρθεις σε μαζικό Meeting θα είναι ακόμη καλύτερα, απλά ψάχνουμε χώρο γιατί θα είμαστε 50 άτομα Minimum.
Δήμος από Αθήνα!
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Γεια σας ειμαι Πανος απο Καρδιτσα και βρηκα το site ψαχνοντας στο google μετα αποφασισα να φτιαξω account και να γινω και εγω μελος στο forum .Ειμαι 17 χρονων μου αρεσουν τοσο πολυ τα ποκεμον
καλως ηρθες Πανο στο forumNitrado έγραψε:Γεια σας ειμαι Πανος απο Καρδιτσα και βρηκα το site ψαχνοντας στο google μετα αποφασισα να φτιαξω account και να γινω και εγω μελος στο forum .Ειμαι 17 χρονων μου αρεσουν τοσο πολυ τα ποκεμον
ειπες οτι βρηκες το site απο το google ε; πως και ετσι; εγω που εψαξα στο google για καποια events pokemon και ποιες σελιδες εχουν γραψει για αυτα στην Ελλαδα, δε το βρηκα μεσα σε αυτα!!
Also, εγω δεν θυμαμαι να συστηθηκα. Ειμαι ο Σταυρος
απο Θεσσαλονικη και ειμαι 18 χρονων
3DS FC: 2019-9706-3107
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Στο παρόν δεν έβαλα Google SEO, καθώς δεν είναι στη τελική του μορφή και έτσι και βγεί με SEO θα έχω πρόβλημα με εξωτερικές επιθέσεις. Θέλει δηλ update. Είναι στο to-do list οπότε θα γίνει και αυτό