alo pali ayto. lol tespa , gl klpPokemon640 έγραψε: Τώρα έχω να φτιάξω mini-τηλεοπτικό studio (oh god, why?)
tespa
[youtube][/youtube]

alo pali ayto. lol tespa , gl klpPokemon640 έγραψε: Τώρα έχω να φτιάξω mini-τηλεοπτικό studio (oh god, why?)

γ****ω τη τύχη μου που σε έχω User εδώ μέσαScarlet έγραψε:και ποιο ηταν αυτο που σε εκανε να αργησεις??μα φυσικα τα IMAC!!!Pokemon640 έγραψε:το έκανα, ναι άργησα λίγο.
Τώρα έχω να φτιάξω mini-τηλεοπτικό studio (oh god, why?)εγω στο λεω!οσο εισαι εναντιον τους τοσο θα σου ερχονται εμποδιο!

eprepe na doulepseis me imac? ouch...Pokemon640 έγραψε:γ****ω τη τύχη μου που σε έχω User εδώ μέσαScarlet έγραψε:και ποιο ηταν αυτο που σε εκανε να αργησεις??μα φυσικα τα IMAC!!!Pokemon640 έγραψε:το έκανα, ναι άργησα λίγο.
Τώρα έχω να φτιάξω mini-τηλεοπτικό studio (oh god, why?)εγω στο λεω!οσο εισαι εναντιον τους τοσο θα σου ερχονται εμποδιο!
![]()
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
απλα σου δωσα μια συμβουλη!αν αντισταθης για αλλη μια φορα στην apple το φαντασμα του Steve Jobs θα σε κυνηγαει στην αιωνιοτητα! μουαχαχαχαχαχααPokemon640 έγραψε:γ****ω τη τύχη μου που σε έχω User εδώ μέσαScarlet έγραψε:και ποιο ηταν αυτο που σε εκανε να αργησεις??μα φυσικα τα IMAC!!!Pokemon640 έγραψε:το έκανα, ναι άργησα λίγο.
![]()
FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

πλακα μου κανεις ?εμενα το pc μου ειχε προβλημα εδω και 2 εβδομαδες και δεν επαθα τιποτα..σιγα τωραKingnothing412 έγραψε:Spoiler:

Scarlet έγραψε:πλακα μου κανεις ?εμενα το pc μου ειχε προβλημα εδω και 2 εβδομαδες και δεν επαθα τιποτα..σιγα τωραKingnothing412 έγραψε:Spoiler:

η γλωσσα λεγεται Leet η 1337 βασικα δεν εχει καποιο ενδιαφερον απλα ειναι τα νουμερα που μοιαζουν με λεξεις ας πουμε 7=T 1=L 3=E και αλλα θελει Φ-Α-Ν-Τ-Α-Σ-ΙΙΙΙΙΙΙΙ-Α οπως ελεγε και ο bob σφουγγαρακηςPokemon640 έγραψε:Scarlet, πες μου λίγο
Πως διαβάζω προτάσεις γραμμένες με νούμερα;
Spoiler: