Οδηγός RNG στις Pokemon Black and White
- CHARIZARD92
- Trainer

Re: Οδηγός RNG στις Pokemon Black and White
για να κανω rng σε απλο wild
αλλαζω κατι η μονο το status
δλδ απο κει που εβαζα stationary τωρα να βαλω wild?
αλλαζω κατι η μονο το status
δλδ απο κει που εβαζα stationary τωρα να βαλω wild?
Pokemon White
NAme : RAFAIL
FC code : 5415-1534-5609
- CHARIZARD92
- Trainer

επισης παρακολουθησα λιγο το rng στις ss/hg
μπορει καποιος να το αναλυσει λιγο στα ελληνικα
οπως εγινε σε b/w???
μπορει καποιος να το αναλυσει λιγο στα ελληνικα
οπως εγινε σε b/w???
Pokemon White
οκ με τα stationary pokemon,αλλα υπαρχει κανεις οδηγος για το πως να φτιαχτουν flawless eggs η flawless wonder cards στην B/W?
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Ουσιαστικα αμα βρεις τις παραμεττρους τα υπολοιπα ειναι σχεδον τα ιδια απλα αλλαζεις μεθοδο στον RNG ReporterScarlet έγραψε:οκ με τα stationary pokemon,αλλα υπαρχει κανεις οδηγος για το πως να φτιαχτουν flawless eggs η flawless wonder cards στην B/W?
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
εγω ακομα δυσκολευομαι να καταλαβω τον τροπο,ειδικα τα αυγα πρεπει να τα μαθω αμα θελω να βγαλω το ψωμι μου στο smogon,επεισης ποτε δεν πετυχα το rang σε stationary pokemon(μαλλον επειδη ηταν απο ar και τα αληθινα τα ειχα πιασει ηδη) οποτε το μονο που μου μενει να ξερω ειναι wonder card,dream world και breeding αν καποιος μου linkαρει ενανα λεπτομερη οδηγο θα ειμαι ευγνωμονLoukas έγραψε:Ουσιαστικα αμα βρεις τις παραμεττρους τα υπολοιπα ειναι σχεδον τα ιδια απλα αλλαζεις μεθοδο στον RNG ReporterScarlet έγραψε:οκ με τα stationary pokemon,αλλα υπαρχει κανεις οδηγος για το πως να φτιαχτουν flawless eggs η flawless wonder cards στην B/W?
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Δεν πεζει ρολο επειδη τα stationary ειναι απο ar αν χρησιμοποιησες rebattle code. Dream world ειναι παρα πολυ δυσκολο. To πρωτο βημα ειναι να βρεις παραμετρους. Που δυσκολευεσαι?Scarlet έγραψε:εγω ακομα δυσκολευομαι να καταλαβω τον τροπο,ειδικα τα αυγα πρεπει να τα μαθω αμα θελω να βγαλω το ψωμι μου στο smogon,επεισης ποτε δεν πετυχα το rang σε stationary pokemon(μαλλον επειδη ηταν απο ar και τα αληθινα τα ειχα πιασει ηδη) οποτε το μονο που μου μενει να ξερω ειναι wonder card,dream world και breeding αν καποιος μου linkαρει ενανα λεπτομερη οδηγο θα ειμαι ευγνωμονLoukas έγραψε:Ουσιαστικα αμα βρεις τις παραμεττρους τα υπολοιπα ειναι σχεδον τα ιδια απλα αλλαζεις μεθοδο στον RNG ReporterScarlet έγραψε:οκ με τα stationary pokemon,αλλα υπαρχει κανεις οδηγος για το πως να φτιαχτουν flawless eggs η flawless wonder cards στην B/W?
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
να σου πω την αληθεια δεν εχω ιδεα,ολα τα εκανα οπως τα λεει ο babismanias αλλα οταν παω να ελεγξω ivs μου βγαινουν ασχετα απο αυτο που ηθελα(δοκιμασα στο victory road στο terrakionLoukas έγραψε: Δεν πεζει ρολο επειδη τα stationary ειναι απο ar αν χρησιμοποιησες rebattle code. Dream world ειναι παρα πολυ δυσκολο. To πρωτο βημα ειναι να βρεις παραμετρους. Που δυσκολευεσαι?
Πως ελεγχεις τα ivs?Scarlet έγραψε:να σου πω την αληθεια δεν εχω ιδεα,ολα τα εκανα οπως τα λεει ο babismanias αλλα οταν παω να ελεγξω ivs μου βγαινουν ασχετα απο αυτο που ηθελα(δοκιμασα στο victory road στο terrakionLoukas έγραψε: Δεν πεζει ρολο επειδη τα stationary ειναι απο ar αν χρησιμοποιησες rebattle code. Dream world ειναι παρα πολυ δυσκολο. To πρωτο βημα ειναι να βρεις παραμετρους. Που δυσκολευεσαι?
για να βρω seed κανω ενα pokemon που επιασα τυχαια 100 με rare candys(για μεγαλυτερη ακριβεια ) ακουλουθω τα stats που εχει σε καθε δυναμη(hp ,attack,def,sp att,sp def,speed) και αφαιρο ivs στο pokemon online μεχρι να φτασω τα stats που ειναι το pokemon που εκανα 100.To ιδιο κανω βεβαια και με το terrakion(μονο που δεν το παω 100)Loukas έγραψε:Πως ελεγχεις τα ivs?Scarlet έγραψε:να σου πω την αληθεια δεν εχω ιδεα,ολα τα εκανα οπως τα λεει ο babismanias αλλα οταν παω να ελεγξω ivs μου βγαινουν ασχετα απο αυτο που ηθελα(δοκιμασα στο victory road στο terrakionLoukas έγραψε: Δεν πεζει ρολο επειδη τα stationary ειναι απο ar αν χρησιμοποιησες rebattle code. Dream world ειναι παρα πολυ δυσκολο. To πρωτο βημα ειναι να βρεις παραμετρους. Που δυσκολευεσαι?
-
babismanias
- experienced trainer

Αυτό που κάνεις είναι χάσιμο χρόνου μιας και σου έχει Min/Max Iv's.
Επίσης, αν θα μπορούσες να μου πεις ποιο παιχνίδι χρησιμοποιείς.
Υ.Σ. Απλώς να ακολουθείς τις οδηγίες κατα γράμμα χωρίς να κάνεις κάτι παραπάνω από ότι γράφει.
Επίσης, αν θα μπορούσες να μου πεις ποιο παιχνίδι χρησιμοποιείς.
Υ.Σ. Απλώς να ακολουθείς τις οδηγίες κατα γράμμα χωρίς να κάνεις κάτι παραπάνω από ότι γράφει.