Πολύ μεγάλος για να παίζω ;

Γενική συζήτηση σε ότι αφορά τα Pokemon
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Divided by Zer0
experienced trainer
experienced trainer

Re: Πολυ μεγαλος για να παιζω?

Δημοσίευση από Divided by Zer0 »

RAINBOW2012 έγραψε:
Divided by Zer0 έγραψε:
RAINBOW2012 έγραψε:
Ενδιαφέρουσα ανάπτυξη, όμως πιστεύω πως παρ ολ αυτά, όπως είπε και κάποιος αλλού, δεν είναι και ότι καλύτερο να φωνάζουμε σε όλους τις ασχολίες μας. Άλλο όταν είμαστε εμείς κι εμείς (γενικά), ή άτομα που ξέρουν ότι όλοι έχουν κοινές ασχολίες. Αλλά και πάλι, αυτό δεν εξασφαλίζει την αμοιβαιότητα του σεβασμού και της υγιούς αλληλεπίδρασης, δυστυχώς... Για τα άνιμε, υπάρχουν κάποιοι που σπάνε τον πάγο και δείχνουνε ότι υπάρχουνε, και μάλιστα πολύ ενεργά και πετυχημένα (με events και όχι μόνο), αλλά και πάλι, η αμοιβαιότητα του σεβασμού και η υγιής αλληλεπίδραση, είναι ζήτημα και μάλιστα μεγάλο.
Ακριβώς, συμφωνώ ότι υπάρχει ένα όριο μεταξύ το να δείχνει κανείς απλώς ότι ασχολείται με κάτι και του αρέσει από το να γίνεται ενοχλητικός μ' αυτό. Βέβαια, υπάρχει επίσης και το πρόβλημα ότι αρκετές φορές μπορείς απλώς να αναφέρεις ότι παίζεις Pokémon και ο άλλος μετά να σε βλέπει κάπως. Εξαρτάται και πώς το δείχνει ο καθένας και σε ποιους.
Δεν εννοούσα αυτό, να γίνεται κανείς ενοχλητικός... Αυτό που ήθελα να πω, και από λάθος δεν διευκρίνησα, (λέγοντας: κάποιοι που σπάνε τον πάγο και δείχνουνε ότι υπάρχουνε, και μάλιστα πολύ ενεργά και πετυχημένα, αλλά και πάλι, η αμοιβαιότητα του σεβασμού και η υγιής αλληλεπίδραση, είναι ζήτημα και μάλιστα μεγάλο) είναι πως ο μη αμοιβαίος σεβασμός και οι στραβές στις επαφές και κατά την αλληλεπίδραση με αυτούς, παρατηρούνται ανάμεσα και στους ίδιους, δηλαδή τα άτομα με τις κοινές ασχολίες/mindset που συχνάζουν στο ίδιο φόρουμ, και παρευρίσκονται και στα ίδια events. Αλλά τέλοσπάντων, ελπίζω από εδώ τουλάχιστον να μην υποληφθώ στραβές...
Δηλαδή εννοείς ότι και ανάμεσα σε άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα, Pokémon σε αυτήν την περίπτωση, μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες, κακές σχέσεις, μαλώματα κτλπ και ότι να υπάρξει αλληλοσεβασμός είναι κάτι δύσκολο, απ' ότι κατάλαβα. Αν είναι έτσι, πάλι συμφωνώ γιατί και σε μένα έχει τύχει αυτό. Πάντως εγώ αυτό που είπα πριν ήταν σαν σχόλιο στο"όμως πιστεύω πως παρ ολ αυτά, όπως είπε και κάποιος αλλού, δεν είναι και ότι καλύτερο να φωνάζουμε σε όλους τις ασχολίες μας.".
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

Chaos714 έγραψε:Εγώ παίζω απ' τα 6 μου & δε πρόκειται να τα παρατήσω. & όποιος έχει prob μ' αυτό, στα ******** μου! ;)
βεβαιος ο πατερ μου λεει οτι προτειμα να με βλεπει να βλεπω τσοντες παρα να παιζω game boy...παρ ολα αυτα(κι εγω καπου στα 7 αρχισα) συνεχιζω!
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
IronMaiden666GR
newbie
newbie

Δημοσίευση από IronMaiden666GR »

Να σας πω την αλήθεια σε κάποια φάση γύρω στο γυμνάσιο με είχε πιάσει αυτό το "είμαι κάπως μεγάλος για να παίζω". Την χρονιά που πέρασε (πήγα 1η Λυκείου) παίζαμε μες στην τάξη pokemon και κανείς δεν είπε τίποτα. Νομίζω πως πρέπει να υπάρχει κάποιο κόμπλεξ για να κράζεις κάποιον γι'αυτά που παίζει :S
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
RAINBOW2012
Trainer
Trainer

Δημοσίευση από RAINBOW2012 »

IronMaiden666GR έγραψε:Να σας πω την αλήθεια σε κάποια φάση γύρω στο γυμνάσιο με είχε πιάσει αυτό το "είμαι κάπως μεγάλος για να παίζω". Την χρονιά που πέρασε (πήγα 1η Λυκείου) παίζαμε μες στην τάξη pokemon και κανείς δεν είπε τίποτα. Νομίζω πως πρέπει να υπάρχει κάποιο κόμπλεξ για να κράζεις κάποιον γι'αυτά που παίζει :S
Τί μου θύμισες τώρα... Στη δική μας τάξη όταν το είχα κάνει αυτό με τον κολλητό μου, είχαμε και άλλα 3 άτομα να παίζουν, αλλά εκείνοι δεν είχαν καλώδιο. Εμείς όμως είχαμε στρωθεί στη μάχη. Το "περίεργο" ήταν πως οι άλλοι 3 ήταν και αθλητές (παίζαν μπάσκετ), οπότε δεν ισχύει πως ένα παιχνίδι δεν μπορεί να το παίζει όποιος έχει και άλλα, πιο "σοβαρά" χόμπυ...

Γενικά, όπως και άλλοι λένε, πιστεύω πως ισχύει το: "Pokemon is for all ages". Θα έλεγα και ένα άλλο παιχνίδι πως είναι, αλλά θα ήμουν εκτός θέματος (Yugi oh, στα πρωταθλήματα του οποίου πετύχαινες από παιδιά του δημοτικού, ως φοιτητές και τριανταφευγάρηδες...).
Άβαταρ μέλους
HikenNoAce
Trainer
Trainer

Δημοσίευση από HikenNoAce »

Οσοι ειστε κατω απο 18 ,ειστε μκροι ακομα. Τι να πω εγω που ειμαι 20 και θυμηθηκα τα pokemon υστερα απο 5 χρονια!
WHITE FC: 3010 2912 5568
WHITE 2 FC: 4127 3038 0649
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kingnothing412 »

HikenNoAce έγραψε:Οσοι ειστε κατω απο 18 ,ειστε μκροι ακομα.
ok
HikenNoAce έγραψε:θυμηθηκα τα pokemon υστερα απο 5 χρονια!
e... 3 edw... :? 2 χρονια διφορα. δεν ειναι και πολλα.
HikenNoAce έγραψε:Τι να πω εγω που ειμαι 20
Εικόνα
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Andreecko »

HikenNoAce έγραψε:Οσοι ειστε κατω απο 18 ,ειστε μκροι ακομα. Τι να πω εγω που ειμαι 20 και θυμηθηκα τα pokemon υστερα απο 5 χρονια!
ξέρω και 35χρ Έλληνα που παίζει, οπότε δεν έχεις κανένα λόγο να θεωρείσαι εσυ ο μεγάλος της παρέας.
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
gogeta
newbie
newbie

Δημοσίευση από gogeta »

Εγώ είμαι 16 και ακόμα παίζω pokemon δεν νομίζω ότι είναι ντροπή ένα παιχνίδι σαν τα άλλα είναι
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

torter10 έγραψε:Εγώ είμαι 13 και παίζω από τα 10 μου, μια χαρά είσαι φίλε, μην σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι, δεν λέω βέβαια να βγεις με τη κοπέλα και να πάρεις το nintendo μαζί και να την προκαλέσεις σε μάχη ( lol ) αλλά γενικότερα χέσ****ς τι λένε οι άλλοι :D

Ελπίζω να σε εμψύχωσα!
εσυ εχεις ακομα εγω 16 χρονων γομαρι απο τα 6-7 παιζω και δεν λεω να σταματησω(φυσικα μονο στο σπιτι παιζω)απο γκομενες καλα ειμαι ευτυχως
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Άβαταρ μέλους
Σαββας
Starter level
Starter level

Δημοσίευση από Σαββας »

:trollface: Δεν σταματας να παιζεις ποκεμον επειδη μεγαλωνεις.....μεγαλωνεις επειδη σταματας να παιζεις ποκεμον
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”