Πολύ μεγάλος για να παίζω ;

Γενική συζήτηση σε ότι αφορά τα Pokemon
Απάντηση
virus
newbie
newbie

Re: Πολυ μεγαλος για να παιζω?

Δημοσίευση από virus »

και εγώ παίζω ακόμα με την κοπέλα μου και είμαι 18
Άβαταρ μέλους
PokFan
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από PokFan »

και εγω 14 ειμαι και ειχα σταματησει για ενα διαστιμα....τωρα αρχισα να ξαναπαιζω..να παιζω ποκεμον αρχισα πολλα χρονια απο την Yellow που μου την εδωσαν και μετα με εναν φιλο που επαιζε και αυτος ποροθηκαμε
Pokemon Black 2 fc:
0047 4149 3817
Pokemon SoulSilver fc:
4342 3523 7535
Άβαταρ μέλους
RAINBOW2012
Trainer
Trainer

Δημοσίευση από RAINBOW2012 »

Στα ξενόγλωσσα φόρουμ, έχει και κορίτσια στα περασμένα 20 να παίζουν πόκεμον. Το παιχνίδι δεν είναι ντροπή. Όταν εγώ είχα πρωτοπάρει την πόκεμον ρεντ, ήμουν 15, και δεν είμαι και κορίτσι. Εξάλλου, τα πόκεμον είναι όπως και το Yugi Oh. Για να έχουν ευρύ κοινό, έπεσε λογοκρισία και πετσοκόψιμο στο animation, κάνοντας και λέγοντας τον κόσμο να νομίσει πως ακόμα και το παιχνίδι, είναι για μωρά παιδιά. Είναι Rpg, και μάλιστα από τα πιο πολύπλοκα και απαιτητικά. Χώρια που είναι turn base και απαιτεί πολύ περισσότερη στρατηγική, ικανότητα και υπολογισμούς. Όποια μικρά παιδιά τους έβαλα να παίξουν, π.χ. ανιψάκια, όχι μόνο δεν κατάλαβαν τίποτε (είναι και στα αγγλικά), αλλά βαρέθηκαν που θέλει σκέψη και το παράτησαν αμέσως. Δεν βλέπω καμμιά ντροπή πουθενά.
Άβαταρ μέλους
PokFan
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από PokFan »

βασικα ειναι ασχολία ;)
Pokemon Black 2 fc:
0047 4149 3817
Pokemon SoulSilver fc:
4342 3523 7535
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Andreecko »

συμφωνώ, είναι μεγάλη βλακεία που στην Ελλάδα έχουν πολλά παράξενα και διακρίσεις.
Σε βαθμό που σου βάζουν τύψεις κάνοντας σε να ντρέπεσαι που βλέπεις anime (γενικά) όταν μιλάς με παρέα 30χρ.
Από την άλλη φταίμε και εμείς που δεν σπάμε τον πάγο να δείξουμε ότι υπάρχουμε.
Στο gay pride (Αθήνα και Θεσσαλονίκη που γίνεται κάθε χρόνο) έχει σκοπό να υπερασπίζεται κάποια δικαιώματα.
Οι anime lovers και gamers στην Ελλάδα τι κάνουμε σε αυτό το κομμάτι;
Το ότι έφτιαξα το forum είναι μια αρχή να μην ντρεπόμαστε και να δείξουμε πέρα ότι υπάρχουμε, ότι καλιεργούμε καλύτερο νού και νοημοσύνη από τους υπόλοιπους γιατί κατά τα ψέματα. Όσο ασχολείσαι με pokemon και περίπλοκα games αναπτύσεις ικανότητες, σκέψη και φαντασία. Οι υπόλοιποι δεν το καταλαβαίνουν αυτό!
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
Άβαταρ μέλους
RAINBOW2012
Trainer
Trainer

Pokemon640 έγραψε:συμφωνώ, είναι μεγάλη βλακεία που στην Ελλάδα έχουν πολλά παράξενα και διακρίσεις.
Σε βαθμό που σου βάζουν τύψεις κάνοντας σε να ντρέπεσαι που βλέπεις anime (γενικά) όταν μιλάς με παρέα 30χρ.
Από την άλλη φταίμε και εμείς που δεν σπάμε τον πάγο να δείξουμε ότι υπάρχουμε.
Στο gay pride (Αθήνα και Θεσσαλονίκη που γίνεται κάθε χρόνο) έχει σκοπό να υπερασπίζεται κάποια δικαιώματα.
Οι anime lovers και gamers στην Ελλάδα τι κάνουμε σε αυτό το κομμάτι;
Το ότι έφτιαξα το forum είναι μια αρχή να μην ντρεπόμαστε και να δείξουμε πέρα ότι υπάρχουμε, ότι καλιεργούμε καλύτερο νού και νοημοσύνη από τους υπόλοιπους γιατί κατά τα ψέματα. Όσο ασχολείσαι με pokemon και περίπλοκα games αναπτύσεις ικανότητες, σκέψη και φαντασία. Οι υπόλοιποι δεν το καταλαβαίνουν αυτό!
Ενδιαφέρουσα ανάπτυξη, όμως πιστεύω πως παρ ολ αυτά, όπως είπε και κάποιος αλλού, δεν είναι και ότι καλύτερο να φωνάζουμε σε όλους τις ασχολίες μας. Άλλο όταν είμαστε εμείς κι εμείς (γενικά), ή άτομα που ξέρουν ότι όλοι έχουν κοινές ασχολίες. Αλλά και πάλι, αυτό δεν εξασφαλίζει την αμοιβαιότητα του σεβασμού και της υγιούς αλληλεπίδρασης, δυστυχώς... Για τα άνιμε, υπάρχουν κάποιοι που σπάνε τον πάγο και δείχνουνε ότι υπάρχουνε, και μάλιστα πολύ ενεργά και πετυχημένα (με events και όχι μόνο), αλλά και πάλι, η αμοιβαιότητα του σεβασμού και η υγιής αλληλεπίδραση, είναι ζήτημα και μάλιστα μεγάλο.
Άβαταρ μέλους
Nightmare
professional trainer
professional trainer

Δημοσίευση από Nightmare »

Και εγω τωρα λεω οτι δεν θα τα παρατησω ποτε, αλλα τωρα που το σκεφτομαι, μπορει καποια στιγμη να βαρεθω και να τα σταματησω απο μονος μου. Μεγαλωνοντας αλλαζεις συνηθειες. Φανταζεστε εναν γερο στα 60 ή 80 να παιζει pokemon;
3DS FC: 2019-9706-3107
Άβαταρ μέλους
Divided by Zer0
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από Divided by Zer0 »

RAINBOW2012 έγραψε:
Ενδιαφέρουσα ανάπτυξη, όμως πιστεύω πως παρ ολ αυτά, όπως είπε και κάποιος αλλού, δεν είναι και ότι καλύτερο να φωνάζουμε σε όλους τις ασχολίες μας. Άλλο όταν είμαστε εμείς κι εμείς (γενικά), ή άτομα που ξέρουν ότι όλοι έχουν κοινές ασχολίες. Αλλά και πάλι, αυτό δεν εξασφαλίζει την αμοιβαιότητα του σεβασμού και της υγιούς αλληλεπίδρασης, δυστυχώς... Για τα άνιμε, υπάρχουν κάποιοι που σπάνε τον πάγο και δείχνουνε ότι υπάρχουνε, και μάλιστα πολύ ενεργά και πετυχημένα (με events και όχι μόνο), αλλά και πάλι, η αμοιβαιότητα του σεβασμού και η υγιής αλληλεπίδραση, είναι ζήτημα και μάλιστα μεγάλο.
Ακριβώς, συμφωνώ ότι υπάρχει ένα όριο μεταξύ το να δείχνει κανείς απλώς ότι ασχολείται με κάτι και του αρέσει από το να γίνεται ενοχλητικός μ' αυτό. Βέβαια, υπάρχει επίσης και το πρόβλημα ότι αρκετές φορές μπορείς απλώς να αναφέρεις ότι παίζεις Pokémon και ο άλλος μετά να σε βλέπει κάπως. Εξαρτάται και πώς το δείχνει ο καθένας και σε ποιους.
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Andreecko »

Nightmare έγραψε:Και εγω τωρα λεω οτι δεν θα τα παρατησω ποτε, αλλα τωρα που το σκεφτομαι, μπορει καποια στιγμη να βαρεθω και να τα σταματησω απο μονος μου. Μεγαλωνοντας αλλαζεις συνηθειες. Φανταζεστε εναν γερο στα 60 ή 80 να παιζει pokemon;
το gaming δεν ξεχωρίζει ηλικίες, και η γιαγιά μου παίζει my little pony, so what? :trollface:

Μη το σκέφτεσται έτσι και είναι λάθος λογική, κάτι που ασχολείσαι και γνωρίζεις κόσμο είναι κομμάτι της ζωής σου.
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
Άβαταρ μέλους
RAINBOW2012
Trainer
Trainer

Divided by Zer0 έγραψε:
RAINBOW2012 έγραψε:
Ακριβώς, συμφωνώ ότι υπάρχει ένα όριο μεταξύ το να δείχνει κανείς απλώς ότι ασχολείται με κάτι και του αρέσει από το να γίνεται ενοχλητικός μ' αυτό. Βέβαια, υπάρχει επίσης και το πρόβλημα ότι αρκετές φορές μπορείς απλώς να αναφέρεις ότι παίζεις Pokémon και ο άλλος μετά να σε βλέπει κάπως. Εξαρτάται και πώς το δείχνει ο καθένας και σε ποιους.
Δεν εννοούσα αυτό, να γίνεται κανείς ενοχλητικός... Αυτό που ήθελα να πω, και από λάθος δεν διευκρίνησα, (λέγοντας: κάποιοι που σπάνε τον πάγο και δείχνουνε ότι υπάρχουνε, και μάλιστα πολύ ενεργά και πετυχημένα, αλλά και πάλι, η αμοιβαιότητα του σεβασμού και η υγιής αλληλεπίδραση, είναι ζήτημα και μάλιστα μεγάλο) είναι πως ο μη αμοιβαίος σεβασμός και οι στραβές στις επαφές και κατά την αλληλεπίδραση με αυτούς, παρατηρούνται ανάμεσα και στους ίδιους, δηλαδή τα άτομα με τις κοινές ασχολίες/mindset που συχνάζουν στο ίδιο φόρουμ, και παρευρίσκονται και στα ίδια events. Αλλά τέλοσπάντων, ελπίζω από εδώ τουλάχιστον να μην υποληφθώ στραβές...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”