Spam place (v1.0)

Εδώ βάζουμε ότι διαγράφεται.
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Re: Spam place

Δημοσίευση από Kingnothing412 »

δειτε βασικα.......το να μαλωνουμε οταν διαφονουμε κανονικα ομως το θεωρω λιγο χαζο και ανουσιο. Οποτε εκφρασω την γνωμη μου εγω για κατι , ας πουμε για την apple που διαφωνησα με τον m_Namikaze , θελω απλος να δω γιατι διαφωνουμε στο θεμα. Εχω καποιες γνωσεις και συμφωνα με αυτα αποφασιζω για κατι. οταν ο αλλλος λεει το αντιθετο εγω απλως εκφραζω την γνωμη μου για να δω γιατι διαφωνουμε , ξερει κατι αυτος που δεν ξερω εγω? το αντιθετο? καποιον λογο θα εχει που το λεει αυτο , πιος ειναι αυτος?
οποτε ενωειται αφου θελω να μαθω βασικα αν οντως ειναι ετσι τα πραγματα δεν θα συμφωνισω κατευθειαν , θα συνεχισω να κανω ερωτησεις και να αναφερω και αλλα πραγματα. Δειτε το σαν ανταλαγη δεδομενων.

Ε αυτο βασικα , καταλαβατε στο περιπου τι ενοω(ελπιζω). Απλος οταν μαλωνουμε κανονικα λεω ενταξι , που στο καλο στραβωσαμε και πως καταληξαμε να αντιπαθουμε ο ενας τον αλλο? :? η ξερω γω να φυγει ο αλλος η το αντιθετο :roll:
(την πεταξα την noobia μου παλι αλλα τεσπα :P )
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kingnothing412 την Τρί 20 Μαρ, 2012 11:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
m_Namikaze
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από m_Namikaze »

Loukas έγραψε:Για να στο θεσω αλλιως ο Douros ειναι ποιο μικρος μου αλλα δεν εχω κανενα προβλημα να εκθεσει την αποψη του και να πει την γνωμη του γιατι το κανει εμ ωριμο και συνετο τροπο. Ο m_Namikaze το κανει με τροπο που δειχνει ναι η αποψη μου ειναι αυτη και ξερεις ανεξαρτητως το γραψεις η αποψη μου ειναι παλι αυτη και ειναι σωστη. Καλο ειναι να εχει αποψη το παιδι και καλα κανει αλλα μην κανει τον ανωτερο
Ok, μαζί σου δεν θα συμφωνήσω ποτέ.
Αλλά απ' ότι φαίνεται το κλίμα εδώ δεν με σηκώνει.
Δεν γίνετε να διαφωνώ συνέχεια και με όλους μόνο και μόνο για να πω την γνώμη μου και μετά να με κατηγορείται κιόλας.
Ελπίζω το forum να βρει την ηρεμία που ψάχνει...
... Sayōnara...
Άβαταρ μέλους
Loukas
advanced trainer
advanced trainer

Δημοσίευση από Loukas »

Kingnothing412 έγραψε:δειτε βασικα.......το να μαλωνουμε οταν διαφονουμε κανονικα ομως το θεωρω λιγο χαζο και ανουσιο. Οποτε εκφρασω την γνωμη μου εγω για κατι , ας πουμε για την apple που διαφωνησα με τον m_Namikaze , θελω απλος να δω γιατι διαφωνουμε στο θεμα. Εχω καποιες γνωσεις και συμφωνα με αυτα αποφασιζω για κατι. οταν ο αλλλος λεει το αντιθετο εγω απλως εκφραζω την γνωμη μου για να δω γιατι διαφωνουμε , ξερει κατι αυτος που δεν ξερω εγω? το αντιθετο? καποιον λογο θα εχει που το λεει αυτο , πιος ειναι αυτος?
οποτε ενωειται αφου θελω να μαθω βασικα αν οντως ειναι ετσι τα πραγματα δεν θα συμφωνισω κατευθειαν , θα συνεχισω να κανω ερωτησεις και να αναφερω και αλλα πραγματα.

Ε αυτο βασικα , καταλαβατε στο περιπου τι ενοω(ελπιζω). Απλος οταν μαλωνουμε κανονικα λεω ενταξι , που στο καλο στραβωσαμε και πως καταληξαμε να αντιπαθουμε ο ενας τον αλλο? :? η ξερω γω να φυγει ο αλλος η το αντιθετο :roll:

Δεχτο. Μπορει να αντεδρασα και εγω λαθος με το ολο θεμα.
Υ.Γ. Δεν σε διωχνουμε κιολας. Απλα εσυ γυρεισες ενα επιθετικο τονο προς μενα το οποιο ειπες και μονο σου. Ακουω την γνωμη σου
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

m_Namikaze έγραψε:
Loukas έγραψε:Για να στο θεσω αλλιως ο Douros ειναι ποιο μικρος μου αλλα δεν εχω κανενα προβλημα να εκθεσει την αποψη του και να πει την γνωμη του γιατι το κανει εμ ωριμο και συνετο τροπο. Ο m_Namikaze το κανει με τροπο που δειχνει ναι η αποψη μου ειναι αυτη και ξερεις ανεξαρτητως το γραψεις η αποψη μου ειναι παλι αυτη και ειναι σωστη. Καλο ειναι να εχει αποψη το παιδι και καλα κανει αλλα μην κανει τον ανωτερο
Ok, μαζί σου δεν θα συμφωνήσω ποτέ.
Αλλά απ' ότι φαίνεται το κλίμα εδώ δεν με σηκώνει.
Δεν γίνετε να διαφωνώ συνέχεια και με όλους μόνο και μόνο για να πω την γνώμη μου και μετά να με κατηγορείται κιόλας.
Ελπίζω το forum να βρει την ηρεμία που ψάχνει...
... Sayōnara...
ΜΗΝ , οχι ακομα , δεν ειδες το ποστ μου για την apple :P Και καλα ρε , μην φευγεις κιολας. εγω δηλαδη δεν σε κατηγορω για τιποτα.
Loukas έγραψε:
Kingnothing412 έγραψε:δειτε βασικα.......το να μαλωνουμε οταν διαφονουμε κανονικα ομως το θεωρω λιγο χαζο και ανουσιο. Οποτε εκφρασω την γνωμη μου εγω για κατι , ας πουμε για την apple που διαφωνησα με τον m_Namikaze , θελω απλος να δω γιατι διαφωνουμε στο θεμα. Εχω καποιες γνωσεις και συμφωνα με αυτα αποφασιζω για κατι. οταν ο αλλλος λεει το αντιθετο εγω απλως εκφραζω την γνωμη μου για να δω γιατι διαφωνουμε , ξερει κατι αυτος που δεν ξερω εγω? το αντιθετο? καποιον λογο θα εχει που το λεει αυτο , πιος ειναι αυτος?
οποτε ενωειται αφου θελω να μαθω βασικα αν οντως ειναι ετσι τα πραγματα δεν θα συμφωνισω κατευθειαν , θα συνεχισω να κανω ερωτησεις και να αναφερω και αλλα πραγματα.

Δεχτο. Μπορει να αντεδρασα και εγω λαθος με το ολο θεμα.
Υ.Γ. Δεν σε διωχνουμε κιολας. Απλα εσυ γυρεισες ενα επιθετικο τονο προς μενα το οποιο ειπες και μονο σου. Ακουω την γνωμη σου
Νομιζω περδεψες το ποστ μου για ποστ του Namikaze........τεσπα :P
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kingnothing412 την Τρί 20 Μαρ, 2012 11:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

λοιπον...........εβαλα HDD επιτελους :) και Libre office οποτε μπορω επιτελους να ξαναρχησω να γραφω το fic.

Εντομεταξι , απο που μπορω να κατεβασω το frozen throne τζαμπα και να παιζει ονλαιν κανονικα? η βσκ αν βαλω Garena θα ειναι τζαμπα? :P
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Andreecko »

Τέλος οι εκλογές,
Επιτέλους μπορώ να ξεκουραστώ ^_^ και να επιστρέψω εδώ.
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Pokemon640 έγραψε:Τέλος οι εκλογές,
Επιτέλους μπορώ να ξεκουραστώ ^_^ και να επιστρέψω εδώ.
Same here :) εγω παω να βαλω τα Vids του Megacyber69 στην playlist μια και καλη γιατι ειναι 15 λεπτα το καθε ενα και 15 x 30 = 7μηση ωρες θα με παρει να τα δς αν τα δω ολα συνεχομενα :P οποτε πρωτα θα τα προσθεσω και μετα θα τα δω :? τεσπα , μετα απ αυτο παω να διαβασω τα fics του johnari , να συμπληρωσω το ποστ μου για την apple , να γραψω το δικο μου fic.....εμεινε τπτ αλο? :P τεσπα , αυτα τα λιγα απο μενα....οι αλοι πως τα πατε? ολα καλα?

[youtube][/youtube]
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

τελικά στο στρατό δε με δεχτήκαν. Είδαν το ιστορικό και τρομάξαν λίγο, συν λόγω βάρους (λιποβαρής) είχαν φόβο μη τους μείνω στο χέρι.
ε δε πειράζει, τώρα απλά θα ψάχνω δουλειά.
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Pokemon640 έγραψε:τελικά στο στρατό δε με δεχτήκαν. Είδαν το ιστορικό και τρομάξαν λίγο, συν λόγω βάρους (λιποβαρής) είχαν φόβο μη τους μείνω στο χέρι.
ε δε πειράζει, τώρα απλά θα ψάχνω δουλειά.
ε? τρομαξαν? γιατι , τι ειδαν? :P Οσο για το λυποβαρεις , να παν να ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία: