Pokemon World Cup 2012
Re: Pokemon World Cup 2012
παλι δεν μπορω να στειλω πμ. μα καλα ποσα ποστς χρειαζομαι xD
- JesseJames
- newbie

- Επικοινωνία:
Θα ηθελα να συμμετεχω εγω.
It doesn't matter if you win or lose ,what matters is if I win or lose!

Pokemon Black FC : 4470-0900-9270

βρε παιδια εδω μου λετε αν θα συμμετασχετε ΟΧΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ. στο λινκ που σας εστειλα συμπληρωνετε μια φορμα που ειναι στο starter post και αυτοι μετα σας βαζουν στην λιστα των συμμετοχων, αν θελετε να συμμετασχετε ( https://docs.google.com/document/d/14pL ... 01L-A/edit ). Μην με κανετε να λεω συνεχεια τα ιδια:P
- Christos21
- experienced trainer

Παιδιά εχω εγγραφεί για το τουρνουά, αλλά το μόνο tier ποu θέλω να παίξω είναι WiFi Ubers.
χρηστο θα τα βρουμε εμεις οταν φτιαχτει η ομαδα. ας βρουμε μερικα ατομα πρωτα ομως.
-
Douros
- experienced trainer

λοιπον, θα παρω και γω μερος αλλα μονο σε wifi ou. επισης θα μπορω μονο παρασκευες βραδυ, σαββατα και κυριακη πρωι. πρεπει να γραφτω στο φορουμ του ποκεμον ονλα'ι'ν?
ναι. κανεις εγγραφη και μετα συμπληρωνεις τη φορμα που εχει στο πρωτο ποστ. οσο για τις μερες: θα τα βρουμε εμεις. εγω μπορω να παι3ω wifi uu, ou, lu, ubers. εχω παει uu 1500+, ou 1450+, lu 1250+, ubers 1450+. οποτε τα παιζω ολα με σχετικη ανεση. παιδια αμα συμμετασχετε προσπαθηστε να βγαλετε οσο καλυτερες ομαδες γινεται και να μαθετε να τις χρησιμοποιειτε. εγω αυτο κανω τουλαχιστον. εχω 2 ομαδες ou για 1400+, wifi uu 1500+, ubers φτιαχνω ακομα και lu εχω παει μεχρι και 1300 με την ομαδα μου. παμε!:)
στις 15 δημοσιευσεις μπορεις να στειλεις πμdeathst έγραψε:παλι δεν μπορω να στειλω πμ. μα καλα ποσα ποστς χρειαζομαι xD
Γεαι ειμαι ο Κωστας.
- JesseJames
- newbie

- Επικοινωνία:
απλα ακουσα οτι ειπατε κατι για ομαδες και θελω να σε ρωτησω τι περεταιρω πρεπει να κανω για να ειμαι μαζι σαςdeathst έγραψε:βρε παιδια εδω μου λετε αν θα συμμετασχετε ΟΧΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ. στο λινκ που σας εστειλα συμπληρωνετε μια φορμα που ειναι στο starter post και αυτοι μετα σας βαζουν στην λιστα των συμμετοχων, αν θελετε να συμμετασχετε ( https://docs.google.com/document/d/14pL ... 01L-A/edit ). Μην με κανετε να λεω συνεχεια τα ιδια:P
It doesn't matter if you win or lose ,what matters is if I win or lose!

αμα εχεις κανει εγγραφη στο φορουμ τους και εχεις συμπληρωσει την φορμα που σου δεινουν στο πρωτο ποστ του λινκ, και τελος σε δεκτουν δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα επειδη συμμετασχουμε σαν χωρα οχι ατομικα.=)