Το router έχει τώρα wpa-psk έχει και αυτές της επιλογές (open system - shared key - wpa2 psk - wpa/wpa2 psk) αν θυμάμαι καλά είχα δοκιμάσει την επιλογή open system αλλά δεν έγινε τίποτα.Kingnothing412 έγραψε:Καταλαβα , εχεις συνδεση WPA , το DS επειδει ειναι λιγο πιο παλιο υποστιριζει μονο WEP.Ponkey έγραψε:Το wii - 3ds - dsi συνδέετε στο internet αλλά το ds όχι το κακό είναι ότι και το pokemon platinum να το βαλω στο dsi η 3ds πρέπει να συνδεθείς στο internet από της ρυθμίσει της κάρτας και όχι κατευθείαν από την κονσόλα.Pokemon640 έγραψε:τι error σου βγάζει;
Όταν πάω να συνδεθώ μου λέει αυτό (these setting are invalid. Confirm the informetion and try again. For help, visit support.nintendo.com) έψαξα λίγο το router άλλαξα κάποιες ρυθμίσεις κατάφερα να συνδεθεί αλλά μου έβγαζε ένα error επικοινωνίας νομίζω τον οποίο τον κωδικό δεν τον θυμάμαι.
Το ίδιο πρόβλημα είχα και στο προηγούμενο router αλλά βρήκα τι έπρεπε να κάνω, τώρα στης διακοπές που θα πάω στην Έδεσσα θα το πάρω το router και ελπίζω να μπορώ να το συνδέσω στο δίκτυο της wind.
Πες μας ποιος/ποια είσαι
Re: Πες μας ποιος/ποια είσαι
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Καλοσηρθατε , Γιωργο και Κωστη 
Καλησπέρα σε όλους και όλες,καλώς σας βρήκα
Πανέμορφη η κοινότητά σας παιδιά,μπράβο 
- h4x0r4k0s
- experienced trainer

- Επικοινωνία:
Καλωσήρθες και καλή διαμονήNikol@r@s έγραψε:Καλησπέρα σε όλους και όλες,καλώς σας βρήκαΠανέμορφη η κοινότητά σας παιδιά,μπράβο

- Shiv
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Καλως ηρθατε και οι 2 
Αν είστε νέοι στο Forum διαβάστε τους κανόνες 
Pokemon White FC:4040-5231-4571
3DS FC : 1306 - 6153 - 6742
Pokemon White FC:4040-5231-4571
3DS FC : 1306 - 6153 - 6742
Καλησπέρα! Είμαι ο apokos7, βρήκα το site σας από ένα σχόλιο στην εκπομπή του AnimeCast και παίζω Pokemon από τότε που με θυμάμαι. Καλώς σας βρήκα!