Spam place (v1.0)
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Re: Spam place
Λυπηθείτε με, θέλω να κάνω format, που να διαβάζω αυτά βραδιάτικο; xD

- m_Namikaze
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
LoL, αν έχεις αντοχή, ιδέες, αποφασιστικότητα και θες να επιβάλεις(με τον καλό και ευγενικό τρόπο πάντα) την γνώμη σου για την Apple μπορείς πάντα να το κάνεις στο κατάλληλο thread της Apple με μια ανάλογη και αξιόλογη έκθεση(σαν τις δικές μου και του Pokemon640)Kingnothing412 έγραψε:ρε στα @@ μου κιολας. Και οι Admins ανθρωποι ειναι , εχω 2000 παραδειγματα οπου μερικοι ηταν εντελος παραλογοι (μαζι και εγω στο παρελθον βασικα αλλα τεσπα δεν τα λεμε αυτα) και το οτι εχω την ιδια γνωμη με τον 640 δεν σειμενει τιποτα. απλος χαρικα που δεν ειμαι ο μονος που πιστευει οτι τα macs και τα apple γενικα ειναι βλακειες. καταρχας , πολες φορες ξεχναω πως ο 640 ειναι και admin
και οσο για το καλο rep που πηρα τωρα με αυτο που λες τεσπα ε φιλε τι να σου πω , εγω φταιω? στο διαολο , τι θες να πω δλδ οτι ι apple ειναι καλη ετερια και οτι δεν συμφωνω με τον ανδρεα μονο ακι μονο επειδει ειναι admin? Αισχος πραγματικα. Οσο για τα αλλα φορουμς , εσυ φτες που δεν τους εριξες ενα γερο σπαμ να βαρεθουν να διαγραφουν και δεν εφευγες απο την πρωτη βλακεια τους. τι να σε πω. και τεσπα ποσες φορες τηα το πω , απο τοτε που εμαθα για την apple την μισω. απλος χαρικα που υπαρχει και αλλο ατομο που τολμαει να πει τιποτα μετα τον θανατο του steve. και σοβαρα τωρα μας κοροιδευεις? "δεν το λεω για να σου τιν σπασω" και " ελπιζω να μην παρεξιγιθηκες" καλα σοβαρα ακους τι λες? ειναι δινατον να μην νευριασω με αυτα που λες?
Χαχαχαχαχαχαχα, για να σε δω τώρα μάγκα μου, έχεις ακόμα αντίθετη γνώμη με εμένα;
LoL, μετά από όλα αυτά που είπαμε με τον Pokemon640 ακόμη να διαλευκάνουμε κάποιες απορίες;
Εξήγησέ μου(μας) γιατί την μισής τόσο την Apple όπως έκανε ο Pokemon640.
Σε περιμένουμε...
Χαχαχαχαχαχα, έλεος που το βρήκες αυτό;Pokemon640 έγραψε:Λυπηθείτε με, θέλω να κάνω format, που να διαβάζω αυτά βραδιάτικο; xD
Καλό format, βραδιάτικα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος m_Namikaze την Παρ 16 Μαρ, 2012 12:43 am, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Shiv
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
Αλλάξτε θέμα.Βαρέθηκα να διαβάζω εκθέσεις για την Aple 
Αν είστε νέοι στο Forum διαβάστε τους κανόνες 
Pokemon White FC:4040-5231-4571
3DS FC : 1306 - 6153 - 6742
Pokemon White FC:4040-5231-4571
3DS FC : 1306 - 6153 - 6742
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
loipon , twra bariemai afantasta kai abrio exw eksetaseis. to sabbato omws tha katsw na kanw to thread me to biblio pou thes. sobara.m_Namikaze έγραψε:LoL, αν έχεις αντοχή, ιδέες, αποφασιστικότητα και θες να επιβάλεις(με τον καλό και ευγενικό τρόπο πάντα) την γνώμη σου για την Apple μπορείς πάντα να το κάνεις στο κατάλληλο thread της Apple με μια ανάλογη και αξιόλογη έκθεση(σαν τις δικές μου και του Pokemon640)Kingnothing412 έγραψε:ρε στα @@ μου κιολας. Και οι Admins ανθρωποι ειναι , εχω 2000 παραδειγματα οπου μερικοι ηταν εντελος παραλογοι (μαζι και εγω στο παρελθον βασικα αλλα τεσπα δεν τα λεμε αυτα) και το οτι εχω την ιδια γνωμη με τον 640 δεν σειμενει τιποτα. απλος χαρικα που δεν ειμαι ο μονος που πιστευει οτι τα macs και τα apple γενικα ειναι βλακειες. καταρχας , πολες φορες ξεχναω πως ο 640 ειναι και admin
και οσο για το καλο rep που πηρα τωρα με αυτο που λες τεσπα ε φιλε τι να σου πω , εγω φταιω? στο διαολο , τι θες να πω δλδ οτι ι apple ειναι καλη ετερια και οτι δεν συμφωνω με τον ανδρεα μονο ακι μονο επειδει ειναι admin? Αισχος πραγματικα. Οσο για τα αλλα φορουμς , εσυ φτες που δεν τους εριξες ενα γερο σπαμ να βαρεθουν να διαγραφουν και δεν εφευγες απο την πρωτη βλακεια τους. τι να σε πω. και τεσπα ποσες φορες τηα το πω , απο τοτε που εμαθα για την apple την μισω. απλος χαρικα που υπαρχει και αλλο ατομο που τολμαει να πει τιποτα μετα τον θανατο του steve. και σοβαρα τωρα μας κοροιδευεις? "δεν το λεω για να σου τιν σπασω" και " ελπιζω να μην παρεξιγιθηκες" καλα σοβαρα ακους τι λες? ειναι δινατον να μην νευριασω με αυτα που λες?
Χαχαχαχαχαχαχα, για να σε δω τώρα μάγκα μου, έχεις ακόμα αντίθετη γνώμη με εμένα;
LoL, μετά από όλα αυτά που είπαμε με τον Pokemon640 ακόμη να διαλευκάνουμε κάποιες απορίες;
Εξήγησέ μου(μας) γιατί την μισής τόσο την Apple όπως έκανε ο Pokemon640.
Σε περιμένουμε...
Χαχαχαχαχαχα, έλεος που το βρήκες αυτό;Pokemon640 έγραψε:Λυπηθείτε με, θέλω να κάνω format, που να διαβάζω αυτά βραδιάτικο; xD
Καλό format, βραδιάτικα
- m_Namikaze
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
@Kingnothing412: Όσον αναφορά τα άλλα sites που ήμουνα ήθελα να σου πω πως και 1002 post να τους έκανα πριν έφευγα θα μπορούσαν να μου τα διαγράψουν πολύ εύκολα.
Είμαι Admin σε forum και ξέρω από αυτά.
Έχω πάρει ιδικά μέτρα προστασίας για να αποκρούω τους spamάρηδες
Λοιπόν περιμένω με αγωνία να δω τι έχεις να μας πεις για την Apple(αν και όταν απαντάω δεν θα έχει καθόλου αγωνία
, αν με καταλαβαίνεις).
@Shiv: Δεν ξέρω τι τρέχει και πως εξελίχθηκε έτσι το θέμα για την Apple... απλός πήρε φωτιά!
Στην τελική μην τα διαβάζεις αν δεν σε ενδιαφέρουν, τα διαβάζει ο Pokemon640(απ' ότι φαίνεται) για το ενδεχόμενο του αν χρειαστεί να διορθώσει κάτι
@Pokemon640: Όταν γράψει ο Kingnothing412 το post του στο topic της Apple μην πας και απαντήσεις με ένα μεγαλύτερο, διότι εγώ στο τέλος θα τρελαθώ XD
Δίκιο έχει ο Shiv, τι τρέχει με την Apple;!
Το forum πήρε τα πάνω του με το topic της Apple και γενικώς με όλα ^^
ΥΓ. Τα ονόματα τα γράφω συνεχώς ολόκληρα και όπως πρέπει(δηλαδή όπως είναι κανονικά) γιατί έτσι πιστεύω πως δείχνω σεβασμό στον συνομιλητή μου.
Και όταν κάνουν και οι άλλοι το ίδιο για εμένα πολύ χαίρομαι ^^
(Άλλο το chat που εκεί είναι "λόγια του αέρα").
Είμαι Admin σε forum και ξέρω από αυτά.
Έχω πάρει ιδικά μέτρα προστασίας για να αποκρούω τους spamάρηδες
Λοιπόν περιμένω με αγωνία να δω τι έχεις να μας πεις για την Apple(αν και όταν απαντάω δεν θα έχει καθόλου αγωνία
@Shiv: Δεν ξέρω τι τρέχει και πως εξελίχθηκε έτσι το θέμα για την Apple... απλός πήρε φωτιά!
Στην τελική μην τα διαβάζεις αν δεν σε ενδιαφέρουν, τα διαβάζει ο Pokemon640(απ' ότι φαίνεται) για το ενδεχόμενο του αν χρειαστεί να διορθώσει κάτι
@Pokemon640: Όταν γράψει ο Kingnothing412 το post του στο topic της Apple μην πας και απαντήσεις με ένα μεγαλύτερο, διότι εγώ στο τέλος θα τρελαθώ XD
Δίκιο έχει ο Shiv, τι τρέχει με την Apple;!
Το forum πήρε τα πάνω του με το topic της Apple και γενικώς με όλα ^^
ΥΓ. Τα ονόματα τα γράφω συνεχώς ολόκληρα και όπως πρέπει(δηλαδή όπως είναι κανονικά) γιατί έτσι πιστεύω πως δείχνω σεβασμό στον συνομιλητή μου.
Και όταν κάνουν και οι άλλοι το ίδιο για εμένα πολύ χαίρομαι ^^
(Άλλο το chat που εκεί είναι "λόγια του αέρα").
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
tin misw. kai ayth h syzhthsh aplos rixnei venzinh sthn fwtia.
A eise kai sy admin?
A eise kai sy admin?
- m_Namikaze
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
i) Θα δούμε πόσο την μισής στο post που θα μας γράψειςKingnothing412 έγραψε:tin misw. kai ayth h syzhthsh aplos rixnei venzinh sthn fwtia.
A eise kai sy admin?
ii) Έχει αρχίσει να μου αρέσει πολύ αυτή η συζήτηση ^^
iii) Είσαι κι εσύ Admin;
iv) Γιατί άρχισες να γράφεις με Greeklish(τουλάχιστον στα τελευταία 3-4 post σου);
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
α ναι συγνομη για τα greeklish , εχω σινιθισει οποτε ειμαι στο chat h sto spam να γραφω greeklish. Τεσπα , ναι βασικα τωρα δεν ειμαι πια πουθενα αλλα ημουν καποτε μοντ σε 2-3 φορουμ και admin σε ενα αλλο. πριν 2 χρονια περιπου? τεσπα τα παρατισα ολαm_Namikaze έγραψε:i) Θα δούμε πόσο την μισής στο post που θα μας γράψειςKingnothing412 έγραψε:tin misw. kai ayth h syzhthsh aplos rixnei venzinh sthn fwtia.
A eise kai sy admin?
ii) Έχει αρχίσει να μου αρέσει πολύ αυτή η συζήτηση ^^
iii) Είσαι κι εσύ Admin;
iv) Γιατί άρχισες να γράφεις με Greeklish(τουλάχιστον στα τελευταία 3-4 post σου);
oso gia thn apple θα το γραψω το σαββατο
- m_Namikaze
- advanced trainer

- Επικοινωνία:
LoL, funny story 
Εγώ ήμουν σε 2 forum Admin.
Το 1 έκλεισε οπότε τώρα είμαι σε αυτό που θα δεις στην συνέχεια ^^
Αν και στο άλλο ήμουν απλός Admin(LoL, τι απλός θα μου πεις... ο Admin είναι Admin
).
Όχι θέλω να σου πω ότι στο άλλο έγινα στην πορεία Admin ενώ σε αυτό από κάτω είμαι Founder(είναι δικό μου ^^).
Αυτό είναι το forum μου(το έχω μαζί με έναν άλλο φίλο μου).
http://animegalaxy.gr/forums/portal.php
Τσέκαρέ το μία και πες μου την γνώμη σου.
Εκεί δεν είμαι ο m_Namikaze αλλά ο L Lawliet ^^
ΥΓ. Μην δεις τα post μου εκεί θα φρικάρεις
Αν και στο άλλο ήμουν απλός Admin(LoL, τι απλός θα μου πεις... ο Admin είναι Admin
Όχι θέλω να σου πω ότι στο άλλο έγινα στην πορεία Admin ενώ σε αυτό από κάτω είμαι Founder(είναι δικό μου ^^).
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Καλο φενεταιm_Namikaze έγραψε:LoL, funny story
Αν και στο άλλο ήμουν απλός Admin(LoL, τι απλός θα μου πεις... ο Admin είναι Admin).