[Completed]Pokemon Movie 14 - Υποτιτλισμός

Τα projects του Greekpokemon.gr!
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Re: [1/2 Completed]Pokemon Movie 14 - Υποτιτλισμός

Δημοσίευση από Andreecko »

πολλά ζητάς :P το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να παω στο star channel και να αγοράσω όλες τις season για να τις κάνω upload εδώ. (AN το δεχτούν)

subs δεν έχω ψάξει, googlαρε.
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
Άβαταρ μέλους
zekrom2011
Trainer
Trainer

Δημοσίευση από zekrom2011 »

γνωριζει καποιο μελος απο τους μεταφραστες ταινιων ιαπωνικα η εστω καποιο μελος?
Άβαταρ μέλους
h4x0r4k0s
experienced trainer
experienced trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από h4x0r4k0s »

Εγώ προσοπικά δεν γνωρίζω ιαπωνικά. Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα μέλη, αλλά νομίζω ότι είναι λίγο απίθανο.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
zekrom2011
Trainer
Trainer

εχετε τροπο να μεταγλωτισετε τα γνωστα απαγορευμενα επεισοδια στα αγλλικα? (των ποκεμων)
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Andreecko »

ενδιαφέρον η πρόταση σου, ίσως την κάνουμε στο μέλλον. (θα ανοίξουμε thread για τα banned episodes)
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
Άβαταρ μέλους
h4x0r4k0s
experienced trainer
experienced trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από h4x0r4k0s »

zekrom2011 έγραψε:εχετε τροπο να μεταγλωτισετε τα γνωστα απαγορευμενα επεισοδια στα αγλλικα? (των ποκεμων)
Κοίτα, να μεταγλωτίσουμε δεν μπορούμε. Μήπως εννοείς να υποτιτλίσουμε; Υπάρχουν ήδη κάποια υποτιτλισμένα, αλλά μπορουμε να τα υποτιτλίσουμε κι εμείς. Κάποια όμως δεν έχουν προβληθεί καθόλου στην τελεόραση.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
zekrom2011
Trainer
Trainer

δεν γνωριζω αν ειναι εφικτο αλλα αν υπαρχει τροπος αρχικα να επιβεβαιωθει οτι οι υποτιτλοι ειναι σωστοι τοτε να ακουγονται καποιων οι φωνες και να μεταγλωτιστουν απο ιαπωνικα σε αγγλικα οπως και τα υπολοιπα και ισως με την βοηθεια υπολογιστη οι φωνες των ατομων να μοιαζουν αρκετα με τισ φωνες των χαρακτηρων στα αγγλικα. δεν ξερω βεβαια κατα ποσο θα ειναι ευκολο
Άβαταρ μέλους
m_Namikaze
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από m_Namikaze »

Ο μεταγλωττισμός των επεισοδίων είναι μια αρκετά δύσκολή υπόθεση καθώς και αρκετά χρονοβόρα.
Το να μεταγλωττιστεί έστω και ένα επεισόδιο θέλει ώρα. Πρέπει να συντονιστεί το στόμα του χαρακτήρα σχεδόν τέλεια με αυτά που λες έτσι ώστε να μην ανοιγοκλείνει ο χαρακτήρας το στόμα του άσκοπα χωρίς να λέει τίποτα.
Επίσης αυτά που λες πρέπει να βγάζουν νόημα και να έχουν συνάφεια με τα λόγια που λένε οι χαρακτήρες στα Ιαπωνικά, έτσι ώστε αυτά που λένε να συμπίπτουν με τις μετέπειτα ενέργειές τους.
@h4x0r4k0s: Αν σκοπεύεις να αρχίσεις υποτιτλισμό επεισοδίων Pokemon μπορώ να σε βοηθήσω και εγώ.
Παίρνω το θάρρος να πω πως αυτό είναι forum για να συζητάμε για τα Pokemon και όχι για να υποτιτλίζουμε(πόσο μάλλον να μεταγλωττίζουμε) επεισόδια.
Βεβαίως από ότι έχω δει ο h4x0r4k0s μαζί με κάποια άλλα άτομα υποτιτλίζει κάποιες ταινίες.

@zekrom2011: Τώρα όσον αναφορά τα ήδη μεταγλωττισμένα επεισόδια στα ελληνικά είσαι πολύ τυχερός διότι βρήκα μία ιστοσελίδα που έχει όλα τα επεισόδια των τεσσάρων πρώτων season μεταγλωττισμένα στα Ελληνικά και τα δώδεκα πρώτα επεισόδια από το πέμπτο season.
Τα επεισόδια θα τα βρεις εδώ.
Επίσης για να τα κατεβάσεις χρειάζεται να έχεις και ένα account στο συγκεκριμένο forum.
Καλό κατέβασμα και καλή θέαση ^^
Άβαταρ μέλους
zekrom2011
Trainer
Trainer

έχω δει οτι υπαρχουν καποια επεισοδια με αγγλικους υποτιτλους και ιαπωνικα ως γλωσσα που ακουγεται απλα δεν ξερω αν οι υποτιτλοι ειναι σωστοι, συγχρονισμενοι κτλ. υπαρχει τροπος να σιγουρεψουμε το αν ειναι αυτοι οι υποτιτλοι σωστοι και συγχρονισμενοι?
Άβαταρ μέλους
m_Namikaze
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από m_Namikaze »

zekrom2011 έγραψε:έχω δει οτι υπαρχουν καποια επεισοδια με αγγλικους υποτιτλους και ιαπωνικα ως γλωσσα που ακουγεται απλα δεν ξερω αν οι υποτιτλοι ειναι σωστοι, συγχρονισμενοι κτλ. υπαρχει τροπος να σιγουρεψουμε το αν ειναι αυτοι οι υποτιτλοι σωστοι και συγχρονισμενοι?
Υπάρχουν πάρα πολλά sites που έχουν τα επεισόδια με ομιλούμενη γλώσσα τα Ιαπωνικά και Αγγλικούς υπότιτλους.
Για να αναγνωρίσεις στα επεισόδια αν είναι σωστά συγχρονισμένοι οι υπότιτλοι με τα λόγια χρειάζεσαι ένα πρόγραμμα που λέγετε "Aegisub".
Αυτό το πρόγραμμα εξειδικεύεται στους υπότιτλους.
Έχεις καθόλου γνώσεις από υποτιτλισμό; Διότι αν δεν έχεις τα λόγια μου θα πάνε χαμένα :P

ΥΓ. Τελικά δεν κατάλαβα, τα επεισόδια Pokemon τα θες με ομιλούμενη γλώσσα τα Ελληνικά ή τα Ιαπωνικά με Αγγλικούς υπότιτλους;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Greek Pokemon Projects”