Ομαδικό Ελληνικό Πρωτάθλημα Pokémon: 2η Εβδομάδα
Re: Ομαδικό Ελληνικό Πρωτάθλημα Pokémon: 2η Εβδομάδα
Pitakos φίλε έλα δεν θα το συνεχίσω άλλο έλα να κάνουμε rematch αλλά αυτή τη φορά να ξες πως θα τραβάω video και κανένα disconnect δε θα σε σώσει!
καταρχας τζανετος δεν ησουν μπροστα και δεν εχεισ κανενα δικαιωμα να εμπλεκεσαι οποτε ασε την ειρωνια και η θα το λυσουν μονοι τους η θα εμπλακουν και οι διοργανωτες
johnytobatsoni pote boreis file teleiwnei h evdomada...
Pitakos τι θα γίνει ρε φίλε θα έρθεις να παίξουμε το rematch?
Βασικά είδα το βίντεο που έχει τραβήξει με το κινητό και που είναι στα χέρια του διοργανωτή! Άρα μπορώ να εκφέρω άποψη!EniacV έγραψε:καταρχας τζανετος δεν ησουν μπροστα και δεν εχεισ κανενα δικαιωμα να εμπλεκεσαι οποτε ασε την ειρωνια και η θα το λυσουν μονοι τους η θα εμπλακουν και οι διοργανωτες
αφου υπαρχει βιντεο τι καθομαστε και συζηταμε? πειτε το απο την αρχη
Tzanetos φίλε δεν ξέρω τι θα γίνει πάντως εγώ δεν δέχομαι να χάσω παιχνίδι δικό μου μέσα από τα χέρια μου με πιθανό photoshop video του αντιπάλου! Και που είναι τώρα το φιλαράκι σου να κάνουμε το rematch που του ζήτησα? Εάν δεν μπει στα επόμενα 20 λεπτά online και να απαντήσει στην πρότασή μου τότε θα τον αναφέρω στους διοργανωτές για innactivity!
Σσσσσσσ! Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά πονηρέ. Ότι είπες μαζί μου το είπες! Τα υπόλοιπα θα τα πεις με τους διοργανωτές!Tasos07 έγραψε:Tzanetos φίλε δεν ξέρω τι θα γίνει πάντως εγώ δεν δέχομαι να χάσω παιχνίδι δικό μου μέσα από τα χέρια μου με πιθανό photoshop video του αντιπάλου! Και που είναι τώρα το φιλαράκι σου να κάνουμε το rematch που του ζήτησα? Εάν δεν μπει στα επόμενα 20 λεπτά online και να απαντήσει στην πρότασή μου τότε θα τον αναφέρω στους διοργανωτές για innactivity!
ελα ενταξει κανονισε το ματσ σου εσυ φιλε σε παρακαλω