Η κολοκυθιά Version 2.0 Extended
-
Shell
- Starter level

Re: Η κολοκυθιά Version 2.0 Extended
Πορτοκαλαδιτσα
Γαλαζιο ή σκουρο μπλε;
Γαλαζιο ή σκουρο μπλε;

Είμαι και εγώ απο εκείνους που έχουν 3DS,o FC: 2981-8786-1652 pmαρετε μου τον δικο σας fc
σκυρο μπλε... βασικα δεν με αρεσει τοσο σκουρο.. καπου ενδιαμεσα... σιελ
γλυκια ή αλμυρη κρεπα;
γλυκια ή αλμυρη κρεπα;
3DS FC: 2019-9706-3107
-
Shell
- Starter level

Γλυκια γλυκια 
Hulk ή Thor
Hulk ή Thor

Είμαι και εγώ απο εκείνους που έχουν 3DS,o FC: 2981-8786-1652 pmαρετε μου τον δικο σας fc
thor
Υ.Γ shell με προλαβες και θα του γραφα εγω :/
Συνεχες ρευμα η εναλλασομενο?
Υ.Γ shell με προλαβες και θα του γραφα εγω :/
Συνεχες ρευμα η εναλλασομενο?
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
συνεχες ρευμα
παντως εγω στην γλυκια κρεπα μου αρεσει η μαρμελαδα και οχι η μερεντα... δεν ξερω αλλα οταν την τρωω με μερεντα μου φαινεται καπως υπερβολικα γλυκια (ειχα παρει μια φορα με σοκολατα και καποια στιγμη την παρατησα... Δεν αντεχα αλλο)
Ster Cinemas ή Village;
παντως εγω στην γλυκια κρεπα μου αρεσει η μαρμελαδα και οχι η μερεντα... δεν ξερω αλλα οταν την τρωω με μερεντα μου φαινεται καπως υπερβολικα γλυκια (ειχα παρει μια φορα με σοκολατα και καποια στιγμη την παρατησα... Δεν αντεχα αλλο)
Ster Cinemas ή Village;
3DS FC: 2019-9706-3107
village
(Ντροπη σου nightmare να μην δεχεσε το θειο δωρο της κρεπας με μερεντα, εισαι ιεροσυλος
)
φουρνος μικροκυματων η κανονικος?
(Ντροπη σου nightmare να μην δεχεσε το θειο δωρο της κρεπας με μερεντα, εισαι ιεροσυλος
φουρνος μικροκυματων η κανονικος?
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
mega gallade
Mega η Giga?
Mega η Giga?
Trafalgar law προφανως
Sabo η Ace?
Sabo η Ace?