Πες μας ποιος/ποια είσαι
Re: Πες μας ποιος/ποια είσαι
καλος μας ηρθες,εικονες απ τον υπολογιστη σου βαζεις στην υπογραφη αφου της κανεις apload εσυ ο ιδιος στην imageshank.όταν την κανεις upload θα σου δωσει ένα link,χρησιμοποιησε το στην υπογραφη με CC εικονας
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
tinypic θα πρότεινα, το Imageshack δεν είναι δωρεάν πλέον.
Παιδια γεια σας ειμαι ο Δημητρης 24 ετων απο Καστορια αρχησα να ασχολουμαι με τα ποκεμον το 2000 και με την σειρα αλλα και με τα παιχνιδια καποια στιγμη σταματησα με το anime και τωρα το αρχιζω παλι αλλα οχι εντελως απο την αρχη ειδα την 9η σεζον και τωρα θα δω την 10η πηρα 3ds για να παιξω ποκεμο εχω τελειωσει την black 2 και την Υ τωρα περιεμω την ruby για 3ds
καλημέρα, είμαι ο Χρήστος μετά από πολύ καιρό, ξανά βρήκα το site.
Τι έγινε, γιατί μια μέρα πήγα να συνδεθώ, και δεν έβρισκε το site κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι.
Τι έγινε, γιατί μια μέρα πήγα να συνδεθώ, και δεν έβρισκε το site κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι.
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Αν λες για το fb group, είχαμε ένα θεματάκι ειδικό, τώρα είμαστε οκ.
Αν λες για το site. Είχαν κάνει Update το σύστημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Void την Τρί 26 Ιούλ, 2016 5:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για το site λέω, αλλά πρέπει να ήταν αρκετό καιρό που δεν μπορούσα να βρω το site, ώσπου μετά το παράτησα.Pokemon640 έγραψε:Αν λες για το fb group, είχαμε ένα θεματάκι ειδικό, τώρα είμαστε οκ.
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
βάλε το bookmark, κάποιο λάθος θα είχες κάνει.Ponkey έγραψε:Για το site λέω, αλλά πρέπει να ήταν αρκετό καιρό που δεν μπορούσα να βρω το site, ώσπου μετά το παράτησα.Pokemon640 έγραψε:Αν λες για το fb group, είχαμε ένα θεματάκι ειδικό, τώρα είμαστε οκ.
Τι ειναι το bookmark?
Δεν εχει σημασια πλέον, αφου βρηκα το site και ειμαι ξανα εδω
- GarchompPit
- ace trainer

- Επικοινωνία:
Aπλα κανεις save την ιστοσελιδα ετσι ωστε να την βρισκεις ευκολα, οπως λεει και το ονομα, ειναι σελιδοδεικτης για το internet :]Ponkey έγραψε:Τι ειναι το bookmark?
[BBvideo 560,340][/BBvideo]