Πες μας ποιος/ποια είσαι
Re: Πες μας ποιος/ποια είσαι
Γεια σας παιδια Γιωργος απο Αθηνα!
ειχα γραφτει και παλια στο σιτε αλλα επειδη ειχα καμποσο καιρο να ασχοληθω εχω ξεχασει ονομα κλπ οποτε εφτιαξα αυτο το acc Καλως σας βρηκα! 
Καλως όρισες.Πιστεύω θα βρείς πολλά ενδιαφεροντα θεματα εδώ ωστέ να παραμείνεις και ενεργόςlegolas17 έγραψε:Γεια σας παιδια Γιωργος απο Αθηνα!ειχα γραφτει και παλια στο σιτε αλλα επειδη ειχα καμποσο καιρο να ασχοληθω εχω ξεχασει ονομα κλπ οποτε εφτιαξα αυτο το acc Καλως σας βρηκα!
3DS Friend Code: 0748 3740 4115
-
nikmaster is back
- newbie

γεια σας ,,,,, οι συστασεις ειναι περιττες για το πιο ενεργο-διασημο μελος του φορουμ νικμαστερ ισ μπακ βοιδ και σκαρλετ
-
babismanias
- experienced trainer

Διάσημε πρόσεχε αυτή τη φορά γιατί προσωπικά δεν θα είμαι καθόλου ελαστικός.
is dat a challenge? Γεια σας ξανάρχισα να γίνομαι ενεργός 
Καλησπέρα μάγκες! Χάρης από Αθήνα. Παίζω στο PO και γνώρισα τον Rigas που μου έδειξε το forum εδώ, χαιρετώ!
Καλως ορισες στο site Χαρη!xMagic έγραψε:Καλησπέρα μάγκες! Χάρης από Αθήνα. Παίζω στο PO και γνώρισα τον Rigas που μου έδειξε το forum εδώ, χαιρετώ!
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
Καλώς ήρθες ΧάρηxMagic έγραψε:Καλησπέρα μάγκες! Χάρης από Αθήνα. Παίζω στο PO και γνώρισα τον Rigas που μου έδειξε το forum εδώ, χαιρετώ!
- Statharas13
- Starter level

Είμαι ο Στάθης ειμαι
retro console collector !!
gamer
skateboarder
Και μένω στον Πειραιά!
retro console collector !!
gamer
skateboarder
Και μένω στον Πειραιά!
- menekratis
- newbie

Γεια σας είμαι ο menekratis είμαι 13 ετών και κάνω video στο youtube εδώ και ένα χρόνο μαρέσουν τα pokemon.Η αγαπημένη μου κασέτα είναι η white 2.