Ερωτήσεις για τα pokemon
-
anikitos41
- newbie

Re: Ερωτήσεις για τα pokemon
το λεω στην αρχη τι ποκεμον παιζω pokemon global revolution white στο pc δεν νομιζω να γινεται κιολας αλλα 8ελει λεφτα που εγω δεν εχω για αυτο παιζω το global
Επειδή ξέρω πως Pokemon FireRed/LeafGreen Version δεν θα μου την πουλήσει κανείς από εδώ, ενώ στο Skroutz η χρησιμοποιημένη FR κάνει 35€ (ενώ την Pokemon HeartGold & White Version, χρησιμοποιημένες κι αυτές απ 'τα Public έκαναν ξεχωριστά η κάθε μία μόνο 20€). Γίνετε να κατεβάσω FR ή LG στο laptop μου, αλλά ότι Pokemon πιάσω, θα πάει χαμένο, δηλαδή δεν μπορώ να τα μεταφέρω στις κασέτες μου. Έχω όμως διαβάσει πως υπάρχει ένας τρόπος με καλώδιο USB.
Πώς μπορώ να το κάνω αυτό και τι είναι το RNG; Το "κόλπο" με το καλώδιο δουλεύει στο DS ή μόνο με το GBA;
Πώς μπορώ να το κάνω αυτό και τι είναι το RNG; Το "κόλπο" με το καλώδιο δουλεύει στο DS ή μόνο με το GBA;

- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
γίνεται με EZ flash 4, αλλά έχει καταργηθεί η πολύ δύσκολα θα βρείς. Την είχα πάρει 80Ευρώ.
Είχα κάνει κόλπα για να τη καταφέρω να δουλέψει.
Δες στο mail σου τι σου είχα στείλει.
Του έχω γράψει post στο thread του και του έστειλα PM αλλά και e-mail.... τίποτα.Pokemon640 έγραψε:Δες στο mail σου τι σου είχα στείλει.
Δεν μου απάντησε.

- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
χμ, οκ, θα ψάξω Αθήνα αν προκύψει και θα στο στείλω, εμένα με βρίσκεις ποιο συχνά 
http://www.realhotstuff.hk/EZ-Flash-IV- ... _p_76.htmlPokemon640 έγραψε:γίνεται με EZ flash 4, αλλά έχει καταργηθεί η πολύ δύσκολα θα βρείς. Την είχα πάρει 80Ευρώ.
εδω εχει..την ειχα αγορασει πριν ενα χρονο απο αυτο το site και δουλευει μια χαρα..το προτεινω
Pokemon Black 2 fc:
0047 4149 3817
Pokemon SoulSilver fc:
4342 3523 7535
0047 4149 3817
Pokemon SoulSilver fc:
4342 3523 7535
μπορω να πιασο το MEW στιν ποκεμον sapphire?
- Riolu
- Starter level

Οχι το mew και τα αλλα events δεν πιανονται(αιξερουνται οσα τα επιανες με εισητηριο ή ειδικα αντικειμενα πχ enigma stone,liberty pass κ.α.Αλλα και για αυτα υπαρχει περιορισμενο χρονικο διαστημα.)αλλα αν επαιζες στην sapphire περιπου οταν βγηκε ισως να μπορουσες να το παρεις απο το mystery gift αν και νομιζω οτι δεν το εδιναν στην sapphire αλλα στην emerald ηπηρχε ενα εισητηριο(μη διαθεσιμο πια) που σου εδινε προσβαση σε ενα νησι οπου υπηρχε το mew.katiaras έγραψε:μπορω να πιασο το MEW στιν ποκεμον sapphire?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Riolu την Τετ 25 Ιουν, 2014 12:26 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παιδιά θέλω να ρωτήσω τι σημαίνει flawless και legit ?? (νομίζω οτι επιτρεπεται στα τουρ αν είναι legit αλλά δεν είμαι σίγουρος)
Τα pokemon εχουν εξι στατιστικά.Καθε στατιστικό εχει ενα αριθμο που λεγεται IV(Individual value) απο το 0 εως το 31 που σου λεει ποσο καλο ειναι.Οταν ενα ποκεμον εχει σε ολα τα στατιστικα του 31 IVs το λέμε flawless ,δηλαδή άψογο και τετοια ποκεμον τα προτιμουν στις μάχες διοτι ειναι πιο αποδοτικά έναντι άλλων.legolas17 έγραψε:Παιδιά θέλω να ρωτήσω τι σημαίνει flawless και legit ?? (νομίζω οτι επιτρεπεται στα τουρ αν είναι legit αλλά δεν είμαι σίγουρος)
Τα IVs του ποκεμον δεν μπορεις να τα δεις απο τις κασετες, πρεπει να τα υπολογυσεις
υπαρχει IV Calculator εδω: http://www.legendarypokemon.net/ivcalcxy.html
Legit Ειναι το ποκεμον που δεν εχει δημιουργηθεί ή δεν εχει πειραχθει με παρανομα μεσα οπως Action Replay,Pokegen Και τετοια.Είναι δηλαδή το μή χακαρισμένο ποκεμον
3DS Friend Code: 0748 3740 4115