Quick Trade Thread

Σας λείπει κάποιο Pokemon; αν ναι τότε βρίσκεστε στο κατάλληλο μέρος!
Άβαταρ μέλους
nikosp12
newbie
newbie

Re: Quick Trade Thread

Δημοσίευση από nikosp12 »

καλησπερα, θα ηθελα αν καποιος μπορει να μου ανταλλαξει στην pokemon white καποιο απο τα παρακατω: victini, meloetta, genesect, keldeo
μπορω να δωσω κυριως pokemon μεχρι την 4η γενια (εχω μεγαλο αποθεμα σε pearl kai soulsilver), αλλα θα μπορουσα να δωσω και καποιο 5ης γενιας, αν το εχω. Ενημερωστε με αν ενδιαφερεστε.
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Andreecko »

TYRANISTAR έγραψε:Έχω δύο Manaphy lv1 και αρκετά Phione (legit όλα) lv1 στην Platinum τα οποία θέλω να ανταλλάξω με τα εξής pokemon:

Arceus
Mew
Celebi
Darkrai
Shaymin
Jirachi
Deoxys

Δέχομαι μόνο legit pokemon.

Ευχαριστώ
Στα έδωσα ;)
nikosp12 έγραψε:καλησπερα, θα ηθελα αν καποιος μπορει να μου ανταλλαξει στην pokemon white καποιο απο τα παρακατω: victini, meloetta, genesect, keldeo
μπορω να δωσω κυριως pokemon μεχρι την 4η γενια (εχω μεγαλο αποθεμα σε pearl kai soulsilver), αλλα θα μπορουσα να δωσω και καποιο 5ης γενιας, αν το εχω. Ενημερωστε με αν ενδιαφερεστε.
Γράψε skype/fb εδώ και το κανονίζουμε.
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
Άβαταρ μέλους
nikosp12
newbie
newbie

Δημοσίευση από nikosp12 »

Pokemon640 έγραψε:
TYRANISTAR έγραψε:Έχω δύο Manaphy lv1 και αρκετά Phione (legit όλα) lv1 στην Platinum τα οποία θέλω να ανταλλάξω με τα εξής pokemon:

Arceus
Mew
Celebi
Darkrai
Shaymin
Jirachi
Deoxys

Δέχομαι μόνο legit pokemon.

Ευχαριστώ
Στα έδωσα ;)
nikosp12 έγραψε:καλησπερα, θα ηθελα αν καποιος μπορει να μου ανταλλαξει στην pokemon white καποιο απο τα παρακατω: victini, meloetta, genesect, keldeo
Γράψε skype/fb εδώ και το κανονίζουμε.
Στειλε μου για να κανονισουμε :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikosp12 την Πέμ 26 Νοέμ, 2015 12:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Andreecko »

σε πρόσθεσα.
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
Άβαταρ μέλους
Giorgans
Starter level
Starter level

Δημοσίευση από Giorgans »

Αναζητώ Mega Stone Για Herracross ή για Agron
Προσφέρω Mega stone Για Venusaur ή για Manectric
3DS Friend Code: 0748 3740 4115
Άβαταρ μέλους
Riolu
Starter level
Starter level

Δημοσίευση από Riolu »

Παιδια ψαχνω για τα παρακατω shiny events για την x:
victini shiny (δεν χρειαζεται να εχει ειδικες κινησεις)
keldeo shiny
Ειναι σπανια το ξερω αλλα εχω και εγω καπια shiny events(manaphy,mew,darkrai,shaymin,deoxys)και δινω απο 3 εως 4 για το victini
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Giorgans
Starter level
Starter level

Δημοσίευση από Giorgans »

Riolu έγραψε:Παιδια ψαχνω για τα παρακατω shiny events για την x:
keldeo shiny
Ειναι σπανια το ξερω αλλα εχω και εγω καπια shiny events(manaphy,mew,darkrai,shaymin,deoxys)και δινω απο 3 εως 4 για το victini
To victini, οπως και τα Reshiram-Zekrom Δεν μπορεις να τα πιασεις Shiny , ειναι στο κωδικα των κασετών να μη μπορεις να τα βρεις Shiny. Επισης το keldeo εχει μοιραστει απο τη Nintendo Σαν wonder Gift και το μοιραζαν μονο στην Non-shiny μορφη τους.Οποιος παει να σου πλασάρει ενα απο τα παραπανω σε Shiny σου εγγυωμαι οτι ειναι σιγουρα Χακαρισμένα
3DS Friend Code: 0748 3740 4115
Άβαταρ μέλους
Riolu
Starter level
Starter level

Δημοσίευση από Riolu »

Giorgans έγραψε:
Riolu έγραψε:Παιδια ψαχνω για τα παρακατω shiny events για την x:
keldeo shiny
To victini, οπως και τα Reshiram-Zekrom Δεν μπορεις να τα πιασεις Shiny , ειναι στο κωδικα των κασετών να μη μπορεις να τα βρεις Shiny. Επισης το keldeo εχει μοιραστει απο τη Nintendo Σαν wonder Gift και το μοιραζαν μονο στην Non-shiny μορφη τους.Οποιος παει να σου πλασάρει ενα απο τα παραπανω σε Shiny σου εγγυωμαι οτι ειναι σιγουρα Χακαρισμένα
Εχω βρει shiny keldeo που ειναι legit πιστεψε με το ειχε ενας φιλος μου και το ανταλλαξε!Επισεις με αυτη τη λογικη δεν θα επρεπε να υπαρχουν και τα αλλα shiny events οπως το darkrai της ταινιας(το oποιο εχω σε shiny)και αλλα οπως το pokeball vivillon(το ποιο εχω επισεις σε shiny).Τελος δεν ειναι λιγοι οσοι εχουν shiny torchick απο το event και ολα οσα σου ανεφερα μοιραζονταν με mystery gift αλλα καποιοι τα εχουν σε shiny
Εικόνα
babismanias
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από babismanias »

Αυτό που λες δεν ισχύει. Τα mystery gift δεν μπορούν να είναι shiny, εκτός αν είναι προορισμένα για shiny πχ Shiny Raikou κτλ.
Επομένως μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι τα πόκεμον που λες είναι hacked.
Άβαταρ μέλους
Riolu
Starter level
Starter level

Δημοσίευση από Riolu »

Eνοεις οτι τα ποκεμον μου ειναι hacked?Aπλα αδυνατο δεν ξερω να χακαρω και τα shiny events που εχω ειναι πολυ συνηθισμενα (καλα εκτος του manaphy που μαλλον βγηκε απο το αβγο που εδιναν στο event).Aλλα αν πιστευεις οτι πραγματικα ειναι πως μπορω να το καταλαβω?
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Trade Center”