Pokemon X and Pokemon Y Γενικη Συζητηση
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Re: Pokemon X and Pokemon Y Γενικη Συζητηση
Έτσι όπως μοιάζει η εξέλιξη του Fennekin, φοβάμαι ότι το πάνε για Fire/Fighting πάλι... 
-
constadinos
- Starter level

Προσωπικά το αποκλείω να είναι Fire/Fighting γιατί ήδη από τη δεύτερη μορφή θα ξέρει 2-3 επιθέσεις Psychic και νομίζω καμία Fighting... οπότε θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες να είναι Fire/Fighting!!!Nicolas26K έγραψε:Έτσι όπως μοιάζει η εξέλιξη του Fennekin, φοβάμαι ότι το πάνε για Fire/Fighting πάλι...
3DS XL Friend Code: 0447-6020-0893 (Dinos)
Add me!
Add me!
-
pokemon_g421
- Starter level

Τλκ το Fennekin θα καταλήγει σε Psychic ή σε Fight?Nicolas26K έγραψε:Έτσι όπως μοιάζει η εξέλιξη του Fennekin, φοβάμαι ότι το πάνε για Fire/Fighting πάλι...
Εμένα πάντως δεν μου αρέσει κανένας απο τους 2 συνδιασμούς.....
Fire/Psychic...Το διάβασα σε ένα site...Το froakie θα είναι water/Fighting και το chespin grass/dark...
Μπα... αυτο απλα μια θεωρια ειναι. Δεν σημαινει οτι θα επιβεβαιωθει κιολας
3DS FC: 2019-9706-3107
-
constadinos
- Starter level

Σας έχω φρέσκο υλικό! Ανακοινώθηκαν και τα αγγλικά ονόματα των μεσαίων εξελίξεων...
Επίσης μετά από αυτό το video έχει κανείς αμφιβολία για το αν το Fennekin στην τελική εξέλιξη θα είναι Fire/Psychic και ο Froakie Water/Fighting??
Εγώ πάντως όχι ιδιαίτερα!! ^_^
Επίσης μετά από αυτό το video έχει κανείς αμφιβολία για το αν το Fennekin στην τελική εξέλιξη θα είναι Fire/Psychic και ο Froakie Water/Fighting??
Add me!
Add me!
η τρίτη μορφή από τα starter πόκεμον έχουνε βγεί η μέχρι την δεύτερη μόνο?
οχι μονο οι δευτερες μορφες αποκαλυφηκαν
3DS FC: 2019-9706-3107
-
constadinos
- Starter level

Μόνο οι δευτερες και κανεις δεν ξερει στα σιγουρα ποτε θα ανακοινωθουν οι τελικες! Το σιγουρο ειναι οτι θα υπαρχουν στο επομενο CoroCoro που θα βγει σε ενα μηνα, δλδ μαζι με την κυκλοφορια του παιχνιδιου, αλλα για να ειμαι απολυτα ειλικρινης... Προσωπικα πιστευω οτι πριν κυκλοφορησει το παιχνιδι, θα ανακοινωσουν την πληρη λιστα με τα νεα Pokemon! Βασικα θυμαται κανεις στις αλλες γενιες πώς γινοταν;
Απλα μου φαινεται λιγο κουλο να μην εχουν ανακοινωθει ολα τα νεα Pokemon οταν βγει το παιχνιδι! Θα ψαχνουμε δλδ στα "τυφλα" ο,τι Pokemon να ναι;
Απλα μου φαινεται λιγο κουλο να μην εχουν ανακοινωθει ολα τα νεα Pokemon οταν βγει το παιχνιδι! Θα ψαχνουμε δλδ στα "τυφλα" ο,τι Pokemon να ναι;
Add me!
Add me!
Δίκιο έχεις φίλε λογικά 4-5 μέρες πρίν από την κυκλοφορία της κασέτασ πιστεύω πως θα ανακοινωθούν...Το chespin είδα ότι θα έχει και 4τη μορφή είναι αλήθεια?