Ψάχνοντας εδώ και διάφορα άλλα site με Pokémon θα δεις ότι τα πάντα έχουν εξελιχθεί πολύ από τις παλιές γενιές, ειδικά η κοινότητα. Υπάρχουν πολλά ενδιαφέρον πράγματα να ασχοληθεί κανείς πλέον.constadinos έγραψε:Γεια σας κι από εμένα!
Κωνσταντίνος από Γουδί(Αθήνα) και Χαλκίδα. Είμαι 24 και παρότι κι εγώ είχα χάσει την μπάλα για πολλά χρόνια με τα Ποκεμον (και με το anime γιατί κάποια στιγμή το έβαζε κάτι κουλές ώρες το STAR) και με τα παιχνίδια γιατί δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να αλλάζω κονσόλες με κάθε νέα κασέτα... τώρα επέστρεψα δυναμικά και στα δύο. Anime μέσω internet από 11η σεζόν και μετά.. (τις άλλες τις είχα δει) και έχω εφοδιαστεί ήδη εδώ και 1.5 μήνα το 3ds για να παίξω επιτέλους τη νέα γενιά Pokemon.
Γενικά από τα λίγα που έχω διαβάσει αυτές τις μέρες στο forum, μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί με τον τρόπο που έχουν εξελιχθεί πλέον οι μάχες. Θυμάμαι που όοοοοοταν έπαιζα την Blue και τη Silver που με το ζόρι κατάφερνα και έπαιζα με έναν φίλο μου που είχε το καλωδιάκι για να συνδέουμε τα GBC και τώρα όλα γίνονται μέσω WiFi και το σημαντικότερο είναι ότι βλέπω ότι οργανώνετε συχνά πυκνά επίσημα και μη τουρνουά με δώρα. Από το επόμενο ελπίζω ότι θα μπορώ να λάβω κι εγώ μέρος, αν και δε νομίζω ότι θα έχω πολλές πιθανότητες να προχωρήσω δεδομένου ότι δε θα είμαι τόσο καλός όσο όσοι δεν είχατε εγκαταλείψει το άθλημα τόσα χρόνια όσα εγώ. Αλλά η προσπάθεια μετράει...
Glad to meet you all then!
Wellcome και να απολαύσεις την επιστροφή σου στα Pokémon!