α, ναι; το ειπα γιατι στα βιογραφικα των χαρακτηρων απο το manga δεν ειδα καποιον χαρακτηρα απο DP και υποθεσα οτι οι χαρακτηρες απο την Johto ηταν της δευτερης γενιαςScarlet έγραψε:το pokemon Adventures σταματαει στην Soul Silver Heart Gold (μετα την 4η γενια)
Pokefacts
Re: Pokefacts
3DS FC: 2019-9706-3107
εχεις κι εσυ δικιο, το serebii εχει να το αναβαθμισει απο την εποχη του νοε.Το τελευταιο επισδειο δειχνει τους Gold,Silver&Crystal να [spoil_l]πολεμανε με το Arceus[/spoil_l]
τελος παντων αλλο pokefact ειναι οτι προγραμματιαν την κασετα να μπορει κανεις να πολεμησει τον καθηγητη Oak που θα ειχε taurus executor και αλλα pokemon, ενω εχει το αρχικο pokemon που δεν διαλεξες ουτε εσυ ουτε ο rival σου,αλλα αναβληθηκε λογω του οτι ο καθηγητης oak μελετουσε τα pokemon, γι αυτο και στο Δημοφιλες Glitch μπορεις να τον πολεμησεις με αυτα τα pokemon
τελος παντων αλλο pokefact ειναι οτι προγραμματιαν την κασετα να μπορει κανεις να πολεμησει τον καθηγητη Oak που θα ειχε taurus executor και αλλα pokemon, ενω εχει το αρχικο pokemon που δεν διαλεξες ουτε εσυ ουτε ο rival σου,αλλα αναβληθηκε λογω του οτι ο καθηγητης oak μελετουσε τα pokemon, γι αυτο και στο Δημοφιλες Glitch μπορεις να τον πολεμησεις με αυτα τα pokemon
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Εγώ πρώτη φορά το βλέπω και είμαι μεγάλος φαν τον manga και διαβάζω κανα 4-5 την ημέρα,και πότε δεν το εχω δει :/Nightmare έγραψε:http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/Red's_ClefairyScarlet έγραψε:στο manga ο red ποτε δεν επιασε Clefairy, η μονη που ειχε clefairy ηταν ενας θυλικος συπρωταγωνιστης του red και του blue που σπανια το εβγαζε για μαχη
δεν πρεπει να εχει βγει εκτος ιαπωνιαςX9_Void έγραψε: Εγώ πρώτη φορά το βλέπω και είμαι μεγάλος φαν τον manga και διαβάζω κανα 4-5 την ημέρα,και πότε δεν το εχω δει :/
3DS FC: 2019-9706-3107
- nikmaster9
- advanced trainer

MOZART
MOltres Zapdos ARTicuno φημες λενε οτι απο αυτο το ονομα εμπνευατηκε τα ονοματα ο δημιουργος. [το ειδα στο youtube]
MOltres Zapdos ARTicuno φημες λενε οτι απο αυτο το ονομα εμπνευατηκε τα ονοματα ο δημιουργος. [το ειδα στο youtube]
im the nikmaster the pokemon master!!!!!!!!!!!
DIAMOND FRIEND CODE :1937 1692 3548
HEART GOLD FRIEND CODE:4857 7468 6618
Bασικα νομιζω τα εχει εμπνευστει απο τους ισπανικους αριθμους:nikmaster9 έγραψε:MOZART
articUNO zapDOS molTRES
- nikmaster9
- advanced trainer

ισως παντως εγω το ειδα απο ενα βιντεο στο ιντερνετ που αναφεροταν στα ποκεμον
Όντως έχεις δίκιο.Geo-dude έγραψε:Bασικα νομιζω τα εχει εμπνευστει απο τους ισπανικους αριθμους:nikmaster9 έγραψε:MOZART
articUNO zapDOS molTRES
Επίσης,στην ιαπωνία το επείσοδιο με το μεγα-tentacruel μπαναριστικε λογο ενως τσουναμι που ειχε γινει προσφατα,παρολα αυτα στο ιντρο η σκηνη που το εδειχνει εμεινε κανονικα.
- nikmaster9
- advanced trainer

την ιστορια του ρεντ με τν ας [την κανονικη οχι βλακιες ] την ξερει κανεις εδω στο φορουμ...
Αν αναφέρεσε στα Manga την ξερώ εγώ,τώρα για Red και Ash που να συναντιουνται μονο fanmade γιατι οι κοσμοι τους ειναι διαφορετικοι.