Ιδέες για επίσημα τουρνουά.
Re: Ιδέες για επίσημα τουρνουά.
Through the Generations Tour
Τουρνουα σε ολες τις γεννιες, κυριως σε OU tier. Θα γινονται μαχες σε ολες τις γεννιες και θα παιρνει ποντους αναλογα με τις νικες. Θα γινεται σε PO γιατι δεν μπορει αν γινει αλλου(αν και γινετε μεσω emulator).
Τουρνουα σε ολες τις γεννιες, κυριως σε OU tier. Θα γινονται μαχες σε ολες τις γεννιες και θα παιρνει ποντους αναλογα με τις νικες. Θα γινεται σε PO γιατι δεν μπορει αν γινει αλλου(αν και γινετε μεσω emulator).
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
- nikmaster9
- advanced trainer

θα προτεινα να γινει ενα τουρνουα ubers στο showdown με double elimiation και συμμετοχη απο ολο το φορουμ...
im the nikmaster the pokemon master!!!!!!!!!!!
DIAMOND FRIEND CODE :1937 1692 3548
HEART GOLD FRIEND CODE:4857 7468 6618
Monotype team tour
Θα γίνονται 2 ομάδες από το φόρουμ ανάλογα με την συμμετοχή τον ατόμων(Maximum 18),και κάθε παίκτης θα παίρνει ένα type,ο κάθε παίκτης θα κάνει μάχη με τον παίκτη από την αντίπαλη ομάδα που έχει το ίδιο type (π.χ Electric VS Electric).Στους νικητές θα δίνεται ένα άλλο type (π.χ Steel) και θα κάνουν μάχη με κάποιον άλλον παίκτη που νίκησε την δικιά του μάχη από πριν που θα του έχει δωθεί το ίδιο type,το τουρνούα θα είναι Double Elimination.Η ομάδα με τις περισσότερες νίκες σε άθροισμα νικάει.
Θα γίνονται 2 ομάδες από το φόρουμ ανάλογα με την συμμετοχή τον ατόμων(Maximum 18),και κάθε παίκτης θα παίρνει ένα type,ο κάθε παίκτης θα κάνει μάχη με τον παίκτη από την αντίπαλη ομάδα που έχει το ίδιο type (π.χ Electric VS Electric).Στους νικητές θα δίνεται ένα άλλο type (π.χ Steel) και θα κάνουν μάχη με κάποιον άλλον παίκτη που νίκησε την δικιά του μάχη από πριν που θα του έχει δωθεί το ίδιο type,το τουρνούα θα είναι Double Elimination.Η ομάδα με τις περισσότερες νίκες σε άθροισμα νικάει.
Νικ αν ειναι προτεινε κατι προτοτυπο και διαφορετικο και οχι κατι που ηδη κανουμε.nikmaster9 έγραψε:θα προτεινα να γινει ενα τουρνουα ubers στο showdown με double elimiation και συμμετοχη απο ολο το φορουμ...
When a man whips out a pink DS and pokemon, you know he's not afraid of anything
- nikmaster9
- advanced trainer

σορρυ λουκα δεν νομιζω οτι αυτο που κανουμε ειναι ιδιο... το ελιτε 4 παιζεις μονο με εναν συγκεκριμενο παιχτη ενω στο τουρ εχεις την δυνατοτητα να παιξεις και με τους υπολοιπους...
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Μου αρέσει η ιδέα του Void, όμως λογικά θα πρέπει να απαγορεύονται abilities τύπου Water Absorb!X9_Void έγραψε:Monotype team tour
Ναι νικμαστερ. Για να σου δωσω να καταλαβεις. Συγκρινε το δικο σου ποστ με τα υπολοιπα. Τι διαφορα βλεπεις? Επισης το τουρνουα που προτεινες ειναι σχεδον το ιδιο με αυτο που διοργανωσαμε πριν μειον του οτι το προτεινες για uber. Νομιζα εγινα κατανοητος. Θελουμε πρωτοτυπες ιδεες και οχι απλα τουρνουα με διαφορετικο tier.nikmaster9 έγραψε:σορρυ λουκα δεν νομιζω οτι αυτο που κανουμε ειναι ιδιο... το ελιτε 4 παιζεις μονο με εναν συγκεκριμενο παιχτη ενω στο τουρ εχεις την δυνατοτητα να παιξεις και με τους υπολοιπους...
Επισης Νικολας αυτο θα ειναι το ενδιαφερον της υποθεσης!
- nikmaster9
- advanced trainer

εμενα παλι δεν μου αρεσει χωρις παρεξηγηση. ναι μεν ωραια η αποψη του αλλα πρεπει να γινεται πιο συγκεκριμενος. δηλαδη που θα γινει το τουρ 5η γενια 4η γενια??? δεν ξερουμε. showdown η μεσω wifi?? οταν κανουμε προτασεις πρεπει να ειμαστε συγκεκριμενοι οπως ο μοντ μας και ο λουκας.τεσπα νικολας πως σου φανηκε η προταση μου?
edit: οκ λουκα δηλαδη ακυρη η προταη μου
Σαν ιδεα μια χαρα την εθεσε νομιζω απλα στο κατω κατω το που θα διεξαχθει δυο ειναι οι επιλογες ειτε 5η γεννια wifi ειτε ps και μπορει να παοφασιστει οταν θα εφαρμοστει(ΑΝ) η ιδεαnikmaster9 έγραψε:εμενα παλι δεν μου αρεσει χωρις παρεξηγηση. ναι μεν ωραια η αποψη του αλλα πρεπει να γινεται πιο συγκεκριμενος. δηλαδη που θα γινει το τουρ 5η γενια 4η γενια??? δεν ξερουμε. showdown η μεσω wifi?? οταν κανουμε προτασεις πρεπει να ειμαστε συγκεκριμενοι οπως ο μοντ μας και ο λουκας.τεσπα νικολας πως σου φανηκε η προταση μου?
Κάτσε πρώτα να υλοποιηθεί και μετά βλέπουμε που θα είναι,λογικά θα είναι στο showdown.nikmaster9 έγραψε:εμενα παλι δεν μου αρεσει χωρις παρεξηγηση. ναι μεν ωραια η αποψη του αλλα πρεπει να γινεται πιο συγκεκριμενος. δηλαδη που θα γινει το τουρ 5η γενια 4η γενια??? δεν ξερουμε. showdown η μεσω wifi?? οταν κανουμε προτασεις πρεπει να ειμαστε συγκεκριμενοι οπως ο μοντ μας και ο λουκας.τεσπα νικολας πως σου φανηκε η προταση μου?