ελα μου ντεPokFan έγραψε:που το ειδες το σπαμ?
ακου αυτο το ανατριαχιαστικο remix ths laventer town

ελα μου ντεPokFan έγραψε:που το ειδες το σπαμ?
εμενα προσωπικα δεν μου φανηκε ανατριχιαστικο..αντιθετα μου αρεσεnikmaster9 έγραψε:ελα μου ντεPokFan έγραψε:που το ειδες το σπαμ?![]()
ακου αυτο το ανατριαχιαστικο remix ths laventer town![]()

δεν το βρηκα πιο ανατριχιαστικο απο το original ουτε εγω και το spam για να μην ρωτατε το ειδα στο <<Ok,ty>>καθως φυσικα λες κατι ακυρο απο το θεμα, απλα με ευχαρηστης,οταν εγω λεω ευχαριστω σε καποιον φροντηζω να λεω και κατι αναλογο παντα με το θεμα.Ειναι σαν να λεω σε αυτο το τοπικ πχ εναν ακομη μυθο για τα pokemon κι εσυ απο κατω να λες ''μαλιστα!''PokFan έγραψε:εμενα προσωπικα δεν μου φανηκε ανατριχιαστικο..αντιθετα μου αρεσεnikmaster9 έγραψε:ελα μου ντεPokFan έγραψε:που το ειδες το σπαμ?![]()
ακου αυτο το ανατριαχιαστικο remix ths laventer town![]()

Στους κανόνες λέει:nikmaster9 έγραψε:οσο δεν το ξερα οτι και το ευχαριστω θεωρειται σπαμ.δηλαδη τι πρεπει να σου πει το παιδι??
Δε χρειάζεται ευχαριστώ, συγνώμη, κλπ, αυτά θεωρούνται σπαμ!2) Πότε μην κάνετε spam (π.χ: γεια , α ναι , sorry κ.τ.λ)
το παιδι οπως σου ειπε και nick μεσω quote κανονων δεν χρειαζεται να πει τιποτα, η αν θελει να μου το πει με PM η chat, αυτο ισχυει σε ολους, δεν ειμαι καποιος κομπλεξικος που δεν θελει να του λενε και ευχαριστω και παρακαλω, αλλα ετσι λενε οι κανονες, και καλυτερα nick πρωτου μου βγαλεις αντιρρηση για τους κανονες να τους κοιταξεις,αρχησες αλι τα παλια σαςnikmaster9 έγραψε:γενικα οτι εχει να κανει με λαβενδερ ειναι ανατριχιαστικο το cubone an to ειδες ολο το βιντεο sec to sec απομακρυνεται
και αυτο βεβαια κατι σημαινει
οσο δεν το ξερα οτι και το ευχαριστω θεωρειται σπαμ.δηλαδη τι πρεπει να σου πει το παιδι??

Ελλαδα και στις αλλες χωρες γτ δεν εφτασε ποτε??X9_Void έγραψε:Η Pokemon Green βγήκε μόνο στην ιαπωνία το 1998 αν θυμάμαι καλά