Μεταμεσονύκτιοι του forum , ενωθείτε !!!
Re: Μεταμεσονύκτιοι του forum , ενωθείτε !!!
γενικα εχω βαρεθει το internet και δεν μπαινω πολυ,αντε να πω ενα γεια
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
χαιρετώ τους δράκουλες του forum. \m/
Μαγικο ξημερωμα αυτη τη στιγμη απο Γαλατσι Αττικης!!!
απο 5:30 ξημερωνει?εμενα καπου 6:30 ξυμερωνε ο ηλιος οταν εμεινα αγρυπνος το καλοκαιρι...αν και τωρα που ειμαι γερακος ειμαι καπου στις 2:30 το πολυ
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- IG0KillamatricRiikz
- experienced trainer

- Επικοινωνία:
σηνυθως μεχρι τις 3ις ή 4ις, θα ηθελα πολυ καμια μαχη σε 4η γενια
What doesn't kill you tries again and finally achieves it.
Οι πρωτες αχτιδες φωτος βγηκαν.Ο ηλιος βγηκε εδω γυρω στις 6:55!Scarlet έγραψε:απο 5:30 ξημερωνει?εμενα καπου 6:30 ξυμερωνε ο ηλιος οταν εμεινα αγρυπνος το καλοκαιρι...αν και τωρα που ειμαι γερακος ειμαι καπου στις 2:30 το πολυ
το τελειως μαυρο αρχιζει να σπαει και να γινεται πολυ πολυ λιγο φωτεινο γυρως στις 5:18.. και στις 6:30-7 βγαινει ο ηλιοοςGeo-dude έγραψε:Οι πρωτες αχτιδες φωτος βγηκαν.Ο ηλιος βγηκε εδω γυρω στις 6:55!Scarlet έγραψε:απο 5:30 ξημερωνει?εμενα καπου 6:30 ξυμερωνε ο ηλιος οταν εμεινα αγρυπνος το καλοκαιρι...αν και τωρα που ειμαι γερακος ειμαι καπου στις 2:30 το πολυ

- nikmaster9
- advanced trainer

μεχρι τις μια ειμαι διαθεσιμος για 1 μαχούλαIG0KillamatricRiikz έγραψε:σηνυθως μεχρι τις 3ις ή 4ις, θα ηθελα πολυ καμια μαχη σε 4η γενια
im the nikmaster the pokemon master!!!!!!!!!!!
DIAMOND FRIEND CODE :1937 1692 3548
HEART GOLD FRIEND CODE:4857 7468 6618
DIAMOND FRIEND CODE :1937 1692 3548
HEART GOLD FRIEND CODE:4857 7468 6618
- Divided by Zer0
- experienced trainer

Εγώ γενικά προσπαθώ να μην κάθομαι μετά τις 5 ποτέ γιατί γενικά κοιμάμαι πολύ και θέλω να ξυπνάω πριν τις 2.
Συνήθως κάτα τις 3-4 κοιμάμαι, εκτός άμα έχω τίποτα ενδιαφέρον να ασχοληθώ.
Πάντως έχει ωραία ησυχία το βράδυ και δεν ενοχλεί κανένας όταν παίζεις games. Με το σκοτάδι γύρω μπαίνει ακόμα περισσότερο μες το παιχνίδι.
Συνήθως κάτα τις 3-4 κοιμάμαι, εκτός άμα έχω τίποτα ενδιαφέρον να ασχοληθώ.
Πάντως έχει ωραία ησυχία το βράδυ και δεν ενοχλεί κανένας όταν παίζεις games. Με το σκοτάδι γύρω μπαίνει ακόμα περισσότερο μες το παιχνίδι.
αυτο ακριβως.. γιαυτο τον λογο μενω ξυπνιος και εγω.. και γιαυτο οταν αρχιζει να ξημερωνει για τα καλα πεφτω για υπνο..Divided by Zer0 έγραψε:Πάντως έχει ωραία ησυχία το βράδυ και δεν ενοχλεί κανένας όταν παίζεις games. Με το σκοτάδι γύρω μπαίνει ακόμα περισσότερο μες το παιχνίδι.
το βραδυ ειναι ολα τα λεφτα για να παιζεις games αλλα και για αλλα πραγματα .. δεν λεω παραπανω χαχα