Spam place (v1.0)
Re: Spam place
XA τι λες τωρα,Εγω ειμαι ο πιο καλος κυνηγος Δαιμονων στον κοσμο
Αποδειξη:Εχεις δει ποτε δαιμονα?
ειδες τι καλη δουλεια κανω?
Αποδειξη:Εχεις δει ποτε δαιμονα?
ειδες τι καλη δουλεια κανω?
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Έχετε δει πότε θρύλικο pokemon?
όλα τα έχω πιάσει....ειδατε πόσο γ@μ@τος ειμαι σαν pokemon trainer..
όλα τα έχω πιάσει....ειδατε πόσο γ@μ@τος ειμαι σαν pokemon trainer..
-
giwrgakis99
- newbie

spam
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Μη σπαμμάρεις τόσο άγρια, θα πάθεις τίποτα!giwrgakis99 έγραψε:spam
-
giwrgakis99
- newbie

νικολας και"τς εσενα και τον κανελλοπουλο δεν σας φτανει κανεναςNicolas26K έγραψε:Μη σπαμμάρεις τόσο άγρια, θα πάθεις τίποτα!giwrgakis99 έγραψε:spam

- Nicolas26K
- professional trainer

Ποιος Κανελλόπουλος; Και για πλάκα το είπα! Επίσης δεν ανεβαίνει το post count και το rank γράφοντας στο Spam Place... απλά για να ξέρεις!
@Scarlet, και πώς ξέρω ότι είσαι κυνηγός δαιμόνων και δεν είσαι ένας δαίμονας που προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν υπάρχει το είδος του;
@Scarlet, και πώς ξέρω ότι είσαι κυνηγός δαιμόνων και δεν είσαι ένας δαίμονας που προσπαθεί να μας πείσει ότι δεν υπάρχει το είδος του;
-
giwrgakis99
- newbie

λοιπον ξερω ολουσ τουσ κανονες του σιτε προσπαθω να βελτιωθω μετα το μπαν δεν στο ειπα σοβαρα παντα πλακα κανουμε σπαμ πλαισ ειναιNicolas26K έγραψε:Ποιος Κανελλόπουλος; Και για πλάκα το είπα! Επίσης δεν ανεβαίνει το post count και το rank γράφοντας στο Spam Place... απλά για να ξέρεις!
edit:νικολας τσατ γτ δεν μπαινεις ποτε το εχω παρατηρησει εδω και καιρο δεν πιστευω να ευθυνομαι εγω?
Οχι,γενικως σχεδον ποτε δεν μπαινει απο επιλογη του,και αυτο δεν ειναι σπαμ,ειναι βλακια,αν σπαμμαρεις καντο με στυλ....
- Nicolas26K
- professional trainer

Ναι, στο παίζω δύσκολη γκόμενα!giwrgakis99 έγραψε:edit:νικολας τσατ γτ δεν μπαινεις ποτε το εχω παρατηρησει εδω και καιρο δεν πιστευω να ευθυνομαι εγω?
Shuckle.