Pokemon Green version και πιθανες συνωμοσιες γυρω απο τα pkm
-
Douros
- experienced trainer

Pokemon Green version και πιθανες συνωμοσιες γυρω απο τα pkm
Ανοιγω αυτο το θεμα γιατι τελευταια βρηκα διαφορα ενδιαφεροντα πραματα για την πρωτη ιαπωνικη εκδοση της pokemon green. τα θεματα που με απασχολουν ειναι το missigno (missing number) και κυριως το lavender syndrome στο οποιο καπως με τις συχνοτητες του ηχου ειχε οδηγησει 100αδες παιδια στην παρανοια. και το ακομα ποιο περιεργο που διαβασα ειναι πως καπωςς συνδεεται με τα unown τα οποια δεν υπηρχαν καν στην 1η γενια και μαλιστα οι συχνοτητες της μουσικης της lavender βγαζαν τα unown με τετοιο τροπο ωστε να βγαινει το μηνυμα go away. μετα απο λιγους μηνες κυκλοφοριας οι δημιουργοι της pokemon green απεσυραν την κασετα και την ξαναεκδοσαν με λιγο διαοφρετικη μουσικη.
τεσπα, σας προτεινω , αν σας ενδιαφερει, να τσεκαρετε αυτα:
η μουσικη της lavender:
lavender town theory:
θελω να ακουσω και τις γνωμες σας
τεσπα, σας προτεινω , αν σας ενδιαφερει, να τσεκαρετε αυτα:
η μουσικη της lavender:
lavender town theory:
θελω να ακουσω και τις γνωμες σας
Re: Pokemon Green version και πιθανες συνωμοσιες γυρω απο τα
βασικα αυτο με το unknown μου φενεται λογικο γιατι μερικες ιδεες για ποκεμον τις ειχαν απο προηγουμενες γενιες και μπορει να εβαζαν καποια κρυφα στοιχεια στο παιχνιδι τωρα αυτο με τον ηχο το εψαξα και εγω γιατι με παρεξενεψε αλλα μου φενεται υπερβολικο με αυτον τον ηχο να τρελαθεις και να πας να αυτοκτονησεις .....τωρα ποτε δεν ξερεις τι ειχαν βαλει μεσα στην κασετα αυτοι οι ιαπωνες 
-
Douros
- experienced trainer

το θεμα ειναι οτι ενα κοινο ηλικιας 6-12 με ευαισθητη ακοη μπορει πραγματικα να το επηρρεαζει. επισης τοτε γενικα δεν ηταν οι ανθρωποι συνηθισμενοι σε παρομοιους ηχους.
το ξερω,αυτο σκεφτηκα και εγω αλλα πραγματικα δεν μπορω να το διανοηθω οτι ενας ηχος μπορει να σε οδηγησει στην αυτοκτονια εκτος και αν εισαι απο μονος μου σχιζοφρενης και ακου; φωνες στο κεφαλι σου,σε οσους το εχω πει παντως δεν το πιστευουν
- Kingnothing412
- veteran

- Επικοινωνία:
Ενα Creepypasta ειναι. τιποτα παραπανο.
Quote απο παρομοιο thread σε αλλο φορουμ:
Quote απο παρομοιο thread σε αλλο φορουμ:
Βεβεα , το συγκεκριμενο thread αναφεροταν περισοτερο σε αυτο εδω. Τεσπα , εχει ενδιαφερον παντος.I got no reaction other than boredom. It's just the original lavender town theme with shitty binaural tones (that don't do anything) layered in the background. The screeching you're talking about is just an image synth similar to that used somewhat frequently in the late 90s with IDM artists (examples: 1 2 3 4) to make this image. Running it through a quick spectogram myself, I got the same thing. There's nothing else to the file than that. Regardless, the entire file and story attached is complete bullshit. The soundcards in gameboys couldn't handle even the smallest sliver of the midtones of a binaural or isochronic tone, let alone image synth or SSTV frequencies.
τα εχω δει πολλες φορες αυτα,ναι πραγματι η βλακες τις nintendo βαλανε πολυ ψιλες νοτες στην lavender town με αποτελεσμα πολλα παιδια με ευαισθητη ακοη να το ακουνε για πολλη ωρα και να τους πονανε τα αυτια για λιγο μετα,τιποτα παραπανω,οσο για τα Unown και το ghost δοκιμασα 2 διαφορετικα προγραμματα αλλα δεν βρηκα τιποτα,
απποριπτεπε!οσο για το missingno λενε οτι ηταν το μωρο του kangaskan το οποιο αν ηταν αρσενικο θα γινοταν marowaκ και αν ηταν θυλικο θα γινοταν Kangaskan,αλλα το απεσυραν...τελος παντων αφου σας κλονοποιει τα πραγματα που θελετε τι σας πειραζει αχαριστοι
!The blessing of Missigno
απποριπτεπε!οσο για το missingno λενε οτι ηταν το μωρο του kangaskan το οποιο αν ηταν αρσενικο θα γινοταν marowaκ και αν ηταν θυλικο θα γινοταν Kangaskan,αλλα το απεσυραν...τελος παντων αφου σας κλονοποιει τα πραγματα που θελετε τι σας πειραζει αχαριστοι
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
-
garchomp osfp
- Trainer

μηπως το εμπνευστηκες απο ενα τοπικ στα φορουμ του po??
επειδη χθες διαβαζα διαφορα.. και μου τραβηξε την προσοχη ενας αλλος μυθος που ειχε να κανει με αυτοκτονιες.. δεν ξερω κατα ποσο αληθευει αλλα... it sounds creepy.. :/ ελπιζω να ανοιγει το λινκ..
εγω τοσα χρονια που παιζω την κασετα δεν επαθα απολητος τιποτα,τωρα γιατι τα βλαμμενα στην ιαπωνια εκαναν τετοιες βλακειες(πιθανα ειναι απλα ψεματα) δεν νομιζω να βασιζεται στο οτι αγορασα τις κασετες
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
να σταματήσουν μερικοί να διαβάζουν πολύ λιακόπουλο, νεφελίμ, ελωχίμ, παπαρίμ.
Κάνουν κακό στο εγκεφαλικό σύστημα (αν υπάρχει σε εκείνους ακόμη μέσα και δεν έχει πετάξει).
Κάνουν κακό στο εγκεφαλικό σύστημα (αν υπάρχει σε εκείνους ακόμη μέσα και δεν έχει πετάξει).
Όπα,creepypasta,η κατηγορία μου. *Badass music in the background*
Ar hem,λοιπόν,επειδή έχω ψηλοκαεί με pkmn creepypasta και το έψαξα το θέμα,ολα είναι σκ@τ@.
Επισημάνω,ότι άμα παίξεις το original soundtrack της Green/Red/Blue σε ενα πρόγραμμα το οποιο δειχνει τον ηχο σε γραφιμα,θα δειξει το ghost sprite και σε αλφάβητο unknown να γραφει: Death
Αλλά,this is mere bullshit.Υπάρχουν και μερικές hacked κασέτες/Roms που να ειναι βασισμενες σε creepypasta,και είναι badass,Pokemon Blue tears.Forgotten Red,Mια αλλη με τον gold που χανει τα μελη του σωματος του σιγα σιγα (Δεν θυμαμαι ναμε) και τελευταια προσπαθω να βρω καποιο Gameshark code για να δοκιμασω το : Snow on Mt.Silver glitch,αλλα ματαια.
Επίσης,τωρα που το σκεφτομαι,στην original Gold/Silver δεν υπαρχει χιονι σε Mt.Silver αλλα στην HG/SS υπαρχει χιονι,λετε να υπαρχει καμια συνδεση μεταξυ HG/SS και Snow on Mt.Silver?
Ar hem,λοιπόν,επειδή έχω ψηλοκαεί με pkmn creepypasta και το έψαξα το θέμα,ολα είναι σκ@τ@.
Επισημάνω,ότι άμα παίξεις το original soundtrack της Green/Red/Blue σε ενα πρόγραμμα το οποιο δειχνει τον ηχο σε γραφιμα,θα δειξει το ghost sprite και σε αλφάβητο unknown να γραφει: Death
Αλλά,this is mere bullshit.Υπάρχουν και μερικές hacked κασέτες/Roms που να ειναι βασισμενες σε creepypasta,και είναι badass,Pokemon Blue tears.Forgotten Red,Mια αλλη με τον gold που χανει τα μελη του σωματος του σιγα σιγα (Δεν θυμαμαι ναμε) και τελευταια προσπαθω να βρω καποιο Gameshark code για να δοκιμασω το : Snow on Mt.Silver glitch,αλλα ματαια.
Επίσης,τωρα που το σκεφτομαι,στην original Gold/Silver δεν υπαρχει χιονι σε Mt.Silver αλλα στην HG/SS υπαρχει χιονι,λετε να υπαρχει καμια συνδεση μεταξυ HG/SS και Snow on Mt.Silver?