IM BAAAAAAAAAAAAAAACKKKKKKKKKKKKKKKKKKK. Eπιτελουσ περιμενα καιρο για αυτη την στιγμη.κανελοπουλε χρονια και ζαμανια φιλε μου.. . αισθανομαι σαν τον γκοκου οταν πηγε στον ναμεκ καθως οπωσ ειδα μετρουσατε και τισ μερεσ για την επιστροφη μου[λουκα με καταλαβαινεις] λοιπον ηρθε η ωρα της αναστασης του σιτεεε. im the hope of the universe! [ to διαστημα που ελειπα ειδα πολυ dbz frieza saga]
im the nikmaster the pokemon master!!!!!!!!!!! DIAMOND FRIEND CODE :1937 1692 3548 HEART GOLD FRIEND CODE:4857 7468 6618
Pokemon640 έγραψε:μήπως τελικά ο Scarlet κρύβεται πίσω από τη σκοτεινή ιστορία του Pokemon640; κάνοντάς τον να λέει το Nooooooooooo με τέτοια ντροπή;
μπoρει εγω να ειμαι ο 5oς μυστηκος admin του φορουμ που κινει τα νηματα,εγω αποφασιζω ποιος θα ζησει και ποιος θα πεθανει, το φορουμ τωρα ειναι σαν μια ρωσικη ρουλετα που κατεχω εγω,δεν ξερει κανεις ποιος θα βγει ζωντανος
μουχαχαχαχαχαχαχαχα
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Καλά ρε παιδιά, αλλά, χωρίς να θέλω να πω ότι είμαι ο Μπάτμαν, δεν είναι περίεργο που δεν έχει δει ποτέ κανείς εμένα και τον Μπάτμαν στο ίδιο μέρος την ίδια στιγμή;