Ποκεμον Ελληνικα επεισοδια (Nova thread)
Re: Ποκεμον Ελληνικα επεισοδια (Nova thread)
καλυτερα να λετε τους τιτλους για να μην μπερδευονται καποιοι
εψαχνα χτες τα επεισοδια απο την 14 που παιζει στη nova τα ανεβαζει ενα παιδι στο tsibato.info ειναι private tracker
- thomason93
- Starter level

To παιδι στο tsibato ανεβαζει επεισοδια απο την 15η σεζον, οχι 14η.thomas5 έγραψε:εψαχνα χτες τα επεισοδια απο την 14 που παιζει στη nova τα ανεβαζει ενα παιδι στο tsibato.info ειναι private tracker
- thomason93
- Starter level

Επειδη το αυριανο (Δευτερα 10/6) και το μεθαυριανο (Τριτη 11/6) επεισοδιο Ποκεμον μαλλον δεν θα μπορεσω να τα γραψω, αν μπορει καποιο παιδι που εχει τον εξοπλισμο ας φροντισει να τα γραψει αυτος και καποια στιγμη να μου τα δοσει, γιατι εχω γραψει ολα οσα εχουν παιχτει μεχρι τωρα και θελω να τα εχω ολα προκειμενου να τα ανεβασω οταν ολοκληρωθει η 10η σεζον.
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
άσχετο.Το παιδί που ανέβαζε επεισόδια στο anime-greek.com σταμάτησε;
- thomason93
- Starter level

Οχι, απλα επειδη εχασε 2 επεισοδια (508 και 509 νομιζω) σταματησε να ανεβαζει προσωρινα, μεχρι να βρει τα επεισοδια που του λειπουν και να τα ανεβασει ολα μαζι.chrys έγραψε:άσχετο.Το παιδί που ανέβαζε επεισόδια στο anime-greek.com σταμάτησε;
Εγραψε κανεις το σημερινο επεισοδιο? Αν μπορει καποιος ας γραψει και το αυριανο...
- Andreecko
- Master Administrator

- Επικοινωνία:
Ελπίζω να γράφτηκε από το δέκτη, κατά τα ψέματα, μερικές φορές δεν έχω σήμα και χάνω μια στο τόσο. >.<
- thomason93
- Starter level

Αν μπορεις τσεκαρε αν εχεις γραψει το 488 καποια στιγμη και πες μου. Ευχαριστω.Pokemon640 έγραψε:Ελπίζω να γράφτηκε από το δέκτη, κατά τα ψέματα, μερικές φορές δεν έχω σήμα και χάνω μια στο τόσο. >.<
- Stacy Lv.X
- experienced trainer

Μήπως υπάρχουν τιποτα torrents με ελληνικά επεισόδια από τις προηγούμενες σεζόν; Γιατί αν περιμένει το Star από μένα, μόνο αν μείνω ξύπνια μέχρι το πρωί παίζει να δω κάνα επεισόδιο...
- thomason93
- Starter level

Σε torrent υπαρχουν οι σεζον 7, 8 και 9 στο tpb. Τις σεζον 1-5 μπορεις να τις βρεις στο anime-greek αλλα οχι σε τορρεντ. Την 6η περιμενουμε να την ανεβασει το ιδιο παιδι που εχει ανεβασει τις σεζον 1-5 στο anime-greek συντομα. Η 10η δεν υπαρχει ακομα ολοκληρη καπου ανεβασμενη, αλλα μπορεις να βρεις το μεγαλυτερο μερος των επεισοδιων της στο anime-greek και στο greektoons. Αυτα...
Ασχετο. Το Σταρ ξεκινησε να δειχνει σημερα παλι απο την αρχη την 10η σεζον.
Ασχετο. Το Σταρ ξεκινησε να δειχνει σημερα παλι απο την αρχη την 10η σεζον.