Κινηση στο site
Re: Κινηση στο site
Διαφημιση και γενικα αναφορες στο σιτε στους διαφορους ελληνες παικτες. Επισης να φτιαχτει επιτελους το League (o Joss Stone εχει εξαφανιστει εδω και κατι μηνες:/) και τελος να υπαρχει ενεργη σημμετοχη οσων βρισκονται ηδη εδω.
συμφωνο με την ιδεα του league(και με την διαφημιση απλα εχει ξαναυποθει
)
πρεπει οποσδηποτε καποια μερα να βρουμε και τους 8!(εγω προσωπικα μπορω να συμμετεχω ως ο δρακος)
πρεπει οποσδηποτε καποια μερα να βρουμε και τους 8!(εγω προσωπικα μπορω να συμμετεχω ως ο δρακος)
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- Nicolas26K
- professional trainer

- 3DS Mii Name: Nick
- 3DS friendcode: 429633361322
Επίσης, μπορούμε να γράψουμε για το σάιτ μας στο Bulbapedia, συγκεκριμένα σκεφτόμουν τη σελίδα Pokémon in Greece...
Και κάτι ακόμα, έχουμε banners του τύπου όπως αυτά που έχουμε στην αρχική για το Serebii.net και το Legendary Pokemon; Θα μπορούσαμε να τα χρησιμοποιήσουμε σε συνεργασία με ένα άλλο site/forum των Ποκεμον. Σκεφτόμουν κυρίως το Legendary Pokemon, που είναι και ελληνικό.
Και κάτι ακόμα, έχουμε banners του τύπου όπως αυτά που έχουμε στην αρχική για το Serebii.net και το Legendary Pokemon; Θα μπορούσαμε να τα χρησιμοποιήσουμε σε συνεργασία με ένα άλλο site/forum των Ποκεμον. Σκεφτόμουν κυρίως το Legendary Pokemon, που είναι και ελληνικό.
- nikmaster9
- advanced trainer

να συνεχιστουν τα πρωταθληματα 4ης και 5ης γενιας το οποια εχετε ηδη ξεκινησει...
im the nikmaster the pokemon master!!!!!!!!!!!
DIAMOND FRIEND CODE :1937 1692 3548
HEART GOLD FRIEND CODE:4857 7468 6618
μπα και σχεδιαζαμε να τα ακυρωσουμε στην μεση και αφου εχουν κλεισει οι συμμεροχες... -_-
εγω λεω να κανουμε μια γεναια προσπαθεια να ξαναβρουμε Gym Leaders
εγω λεω να κανουμε μια γεναια προσπαθεια να ξαναβρουμε Gym Leaders
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
- nikmaster9
- advanced trainer

προτεινω πρωταθλημα 4ης γενιας και 5ης με αγωνες ολοι με ολους και αγωνες πλευ οφ αναμεσα στους 4 πρωτους παλι ολοι με ολους κατα την διαρκεια του καλοκαιριου
Εγω συμφωνω με την ιδεα του League και μπορω να συμμετεχω ως ενα leader all-around type κατι σαν τον blue στην HG/SS,και μετα (αφου νικας τους Leaders) να έχετε κατι σαν μια ποκεμον League που θα ειναι οι Admins (;) και μετα θα εχουμε ως champion τον καλυτερο τραινερ του site
δεν παει ετσι, το σχεδιο που πρωτοβγηκε σαν ιδεα στο προηγουμενο φορουμ ειναι να κανει ο καθενας gym leader που επιλεγετε να κανει δικο του τοπικ με εμβλημα κτλ κτλ κτλ, μετα αυτος που θα νικησει τους 8 θα γινει elite 4(που δεν θα εχει καποιον ιδιαιτερο τυπο) οταν και οι τεσσερεις elite 4 συμπληρωθουν θα πρεπει καποιος να νικησει ολους τους 8 μετα τους elite 4 και να παρει την θεση του champion, μετα βεβαιως μονο οι elite 4 μπορουν να προκαλεσουν τον champion η οσοι εχουν νικησει τους 8 και τους elite 4X9_Void έγραψε:Εγω συμφωνω με την ιδεα του League και μπορω να συμμετεχω ως ενα leader all-around type κατι σαν τον blue στην HG/SS,και μετα (αφου νικας τους Leaders) να έχετε κατι σαν μια ποκεμον League που θα ειναι οι Admins (;) και μετα θα εχουμε ως champion τον καλυτερο τραινερ του site
η βασικα...μαλλον δεν το θυμαμε καλα μια ιδεα ηταν κι αυτη
- nikmaster9
- advanced trainer

η ιδεα μου πιστευω ειναι η καταλληλη...
Εντάξει ρε nik το είπες μια,δυο,φτάνει....