Κριτήρια επιλογής pokemon

Γενική συζήτηση σε ότι αφορά τα Pokemon
Άβαταρ μέλους
Michael
newbie
newbie
Επικοινωνία:

Κριτήρια επιλογής pokemon

Δημοσίευση από Michael »

Εγώ διαλέγω pokemon τα οποία να έχουν ταχύτητα και επίθεση και εν ολίγη άμυνα.Συζητήστε πάνω στο θέμα.
deathst
Trainer
Trainer

Re: Κριτήρια επιλογής με τα οποία διαλέγετε pokemon

Δημοσίευση από deathst »

Εγω παντα ξεκινω με 1-2 στο μυαλο επειδη ετσι μου ηρθανε - ειτε λογω της δυναμης τους ειτε λογω καινουργιων και απροβλεπτων σετ που φτιαχνω, κτλ. Μετα απλως διαλεγω ικανα ποκεμον για να υποστηριξουν τα πρωτα 1-2 και να βγαλουν απο το παιχνιδι οτι τα προβληματιζει. Καμια φορα απλα φτιαχνω ολοκληρο team με ποκεμον που μου αρεσουν ατομικα και την διορθωνω μολις ολοκληρωθει.
Άβαταρ μέλους
HikenNoAce
Trainer
Trainer

Δημοσίευση από HikenNoAce »

Ξεκινω με 2 walls( ενα physical και ενα special) με διαφορετικες αδυναμιες. Ενα απο αυτα τα walls σχεδον παντα εχει stealth rocks. Μετα διαλεγω εναν scarfer με καλο speed και (sp)attack, και τελος επικεντρωνομαι στο damage. Επισης πολλες φορες διαλεγω και εναν spinner οπως ο starmie, αν η ομαδα μου εχει αδυναμιες στα stealth rocks. Αν και καποιες φορες, αν εχω βαρεθει απλα χρησιμοποιω pokemon που δεν εχω δοκιμασει ποτε.
WHITE FC: 3010 2912 5568
WHITE 2 FC: 4127 3038 0649
Άβαταρ μέλους
Megacyber69
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Megacyber69 »

οσον αφορα την elite 4 team κοιταω παντα να υπαρχει ενα grass, water, fire, μετα ενα flying (συνηθως το κλασικο bird που ειναι στην πρωτη route) μετα ενα psychic/dark/ghost και ενα που να καλυπτει τισ αδυναμιες των αλλων, για competitive team ενα tanky lead, 2 walls, sp and physical attacker και στο τελος ενα ψυλοτσατσικο pokemon ως τελευτεα λυση με counter, destiny bond etc
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

εγω βασικα για να μην πολυκαθομαι εκπεδευω το starter μου και μονο με αυτο βγαζω τους ελιτε 4(ευκολα) μαλιστα στην black 2 αντι να εκπεδευσω το starter εκπεδευσα το genesect και το πηγα 90 lvl, οσο για τα competitive battles θελω η ομαδα μου να αποτλειτε τουλαχιστον απο ενα tank(με healing αν ειναι δυνατον) ενα πανισχυρο στο attack lead που ξερω οτι θα φαει τουλαχιστον εναν αντιπαλο,ενα pokemon με τρομακτικη επιθεση και ταχυτητα ,ενα γρηγορο που οι δυναμεις του μεγαλωνουν με κινησεις(quiver dance,sword dance,calm mind κτλ) και ενα που θα κολλαει τον αντιπαλο toxic η αλλο hex
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Άβαταρ μέλους
IG0KillamatricRiikz
experienced trainer
experienced trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από IG0KillamatricRiikz »

κατ' αρχην οταν επιλεγω ομαδα προσπαθω να καλυπτι δυνατοβ περισσοτερα πλεονεκτηματα σε τυπους μπορει, επισης, το ποσο original δεχνει το design XD, απο στατιστικα...Attack και speed συνηθως
What doesn't kill you tries again and finally achieves it.
Άβαταρ μέλους
chrys
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από chrys »

Διαλεγω την ομαδα των ποκεμον μου βαζοντας αυτα που μου αρεσουν ατομικα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Scarlet
veteran
veteran

Δημοσίευση από Scarlet »

θυμαμε τις εποχες που επαιρνα ενα pokemon μονο και μονο απ την εμφανηση...με λιγα λογια...

Τοτε: wow!!ενα εξελιχθηκε σε charizard!ποποπο ενα tropius!!!claydol, πανισχυρο πρεπει να ναι!gyarados!πςςς

τωρα:hmm τι tier ειναι?RU?αξιζει να το κανω rng?εχει καλο combination επιθεσεων?ability?

...ωραιες εποχες....
Everybody is special. Everybody. Everybody is a hero, a lover, a fool, a villain. Everybody. Everybody has their story to tell.
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kingnothing412 »

^γερασες.

εγω παντα διαλεγα πκμν με παραπανω speed και ως δευτερη προτερεοτητα εβαζα SpA/Atk.

Τωρα ομως βασικα προτιμω να δοκιμαζω setups που δεν εχω ξαναχρησημοποιησει η που δεν χρισιμοποιουνται , pokemon γενικα που δεν χρησημοποιουνται τοσο κλπ. Εξαλου , για την διασκεδαση το κανουμε ολο αυτο , ετσι? :)
[hr]
nikmaster9 έγραψε:εγω παλι επιλεγω με βαση τν επικοινωνια! αν πραγματικα αισθανθω καρμα θα το πιασω κ με εκπαιδευση θα γινει δυνατοτερο. τακτικη 12 χρονων παρακαλω ;) :cry:
θελω να σε δω να νικας οποιονδηποτε RNGer με αυτην την τακτικη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kingnothing412 την Παρ 24 Μάιος, 2013 3:29 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
nikmaster9
advanced trainer
advanced trainer

Δημοσίευση από nikmaster9 »

εγω παλι επιλεγω με βαση τν επικοινωνια! αν πραγματικα αισθανθω καρμα θα το πιασω κ με εκπαιδευση θα γινει δυνατοτερο. τακτικη 12 χρονων παρακαλω ;) :cry:
im the nikmaster the pokemon master!!!!!!!!!!!
DIAMOND FRIEND CODE :1937 1692 3548
HEART GOLD FRIEND CODE:4857 7468 6618
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”