Καταλήψεις στα σχολεία

Συζητήστε εδώ ότι δεν ταιριάζει στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
m_Namikaze
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Καταλήψεις στα σχολεία

Δημοσίευση από m_Namikaze »

Αυτή είναι η περίοδος οπού τα περισσότερα σχολεία κάνουν καταλήψεις για όχι και τόσο σημαντικούς λόγους :P
Οι μαθητές της 1ης και της 2ας Λυκείου -άλλα και του Γυμνασίου, σπανιότερα- θέλουν να κάνουν πρόωρα Χριστούγεννα.
Οι μαθητές της 3ης Λυκείου δεν είναι και τόσο χαρούμενοι με αυτό το γεγονός αλλά τι να κάνουν αφού έχουν να δώσουν Πανελλήνιες σε 1 χρόνο...
Όμως παρ' όλα αυτά δεν θέλουν να σταματήσει η κατάληψη διότι όπως και να το κάνουμε ένας μαθητής θέλει να χάσει μερικές από τις σχολικές του ώρες κι ας τον επιβαρύνει αυτό αργότερα...
Αυτή είναι περίπου η κατάσταση με τις καταλήψεις - κατά την δική μου άποψη.
Πάω 2α Λυκείου και αφού δεν έχω να ανησυχώ για τίποτα μελλοντικό, όπως οι Πανελλήνιες -εκτός από το να περάσω την τάξη, πράγμα γελοίο- ενισχύω κι εγώ την κατάληψη στο σχολείο μου που όπως είναι φανερό έχουμε ^^
Εσείς τι τάξη πάτε;
Σας αρέσει η κατάληψη, δεν σας αρέσει, ή σας αφήνει παγερά αδιάφορους;
Ποια είναι η γνώμη σας για αυτήν;
Άβαταρ μέλους
Kostas1997
Trainer
Trainer

Re: Καταλήψεις στα σχολεία

Δημοσίευση από Kostas1997 »

χαιρομαι πραγματικα που ανοιξατε τετοιο topic γιατι δειχνει οτι δν θελετε να πληροφοριστε μονο απο τα media ομως δυστηχως ειμαι καθετα αντιθετος με την αποψη σου m_Namikaze παω 2α γυμνασιου στο 8ο γυμνασιο του κορυδαλλου και οι λογοι που προσπαθουμε να κανουμε καταληψη δν ειναι καθολου μη συμαντικοι οι λογοι μας πρωτα απο ολα πρεπει να σας πληροφορισω οτι το σχολειο μας εδω και 15 χρονια και βαλε στεγαζεται σε ενα παλιο ιδιωτικο σχολειο ναι θα μου πειτε αυτος δν ειναι λογος αλλα εδω ειναι που εχεται λαθος το σχολειο μου ειναι κυριολεκτικα πολυκατοικια εχει 3 οροφους και καθολου προαυλιο (διαλειμμα στην πηλοτη φυσικα ) και αν νομιζεται οτι υπερβαλλο ηδου:
πατηστε 8ο γυμνασιο κορυδαλλου στο google εικονες για καποιο λογο δν μπορο να βαλω την εικονα :roll:

οπως καταλαβαινετε καταληψη ειναι πρακτικα αδυνατο να κανουμε λογω το οτι δν μπορουμε να περασουμε πανω απο τα καγκελα και να μπουμε στην αυλη (αφου μας λοιπουν τα βασικα : η αυλη και τα καγκελα)και ετσι πρεπει να βγαλουμε αντικλειδια και να βαλουμε λουκετο μετα απο πολλες προσπαθειες καποια παιδια καταφεραν να βγαλουν κλειδια και να μπουν στο σχολειο και να του βαλουν λουκετο ελα ομως που καθηγητες και συλλογος γονεων ειναι εναντια μας την πρωτη ωρα ο γυμναστης ξηλωσε την κλειδαρια και ουσιαστικα αναγκασαν με τον διευθυντη τα παιδια σε μαθημα κατι το οποιο δν ειναι και τοσο πρεπων σωστα? οπως εμεις δν αναγκαζουμε κανεναν σε καταληψη ετσι κι αυτοι δν πρεπει να μας επιβαλλουν τι ιδεες τους.η μορφωση ειναι συμαντικη αλλα η πραγματικη μορφωση οχι αυτη που καποιοι θελουν να μας περασουν ολα οσα μας μαθσινουν οι καθηγητες ειναι αυτο που το υπουργειο τους λεει να μας μαθουν (για να σας δωσο να καταλαβετε τους λογους αρκει να σας πω πως το κεφαλαιο με το ονομα <<ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ>> απο το βιβλιο της οικιακης οικονομιας εχει ψηφηστει ομοφωνα η αφαιρεση του αυτο το κεφαλαιο μιλα για το πως λειτουργει η οικονομια του κρατους και πως απο αυτην εξαρτονται οι ζωες ολων των πολιτων)τωρα πισω στο θεμα λοιπον μετα απο αυτη την ενεργεια τον καθηγητων ολη η τριτη ταξη και πανω απο τους μισους μαθητες της 2ας ειμασταν ακομη εξω κανοντας αποχη ουσιαστικα εξω στο δρομο και τοτε εγινε το απροβλεπτο παιδια απο τα κοντινα λυκεια (εχοντας κανει καταληψη) ηρθαν να μας υποστηριξουν και αφου δν αλλαξε τιποτα ολοι μαζι φυγαμε κανοντας πορεια γυρω απο ολα τα σχολεια,λυκεια,τει κτλ του κορυδαλλου μαζεβοντας σε καθε ενα ολο και περισσοτερα παιδια τελικα με εναν τελικο αριθμο τον 400 ατομων κατεβηκαμε στην πλατεια ελευθεριας(δν χρειαζεται να ξερετε που ειναι ) δειξαμε οτι δν διαμαρτυρομαστε μονο για να χασουμε μαθημα ελπιζω ρο γεγονος αυτο να σας εδωσε μια ιδεα της απελπιστικης καταστασης που βρισκομαστε και να μην σας αφησε την ιδεα του-αα καταληψη δν κανουμε μαθημα τελεια- δν ειναι αυτος ο λογος που πρεπει να κανετε καταληψη αποχη η οτι στο καλο κανετε
-συγκνωμη για τα ορθογραφικα λαθη αλλα δν ειμαι συνιθισμενος να γραφω τοσο γρηγορα και πολυ στο πληκτρολογιο :?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kingnothing412 »

Kostas1997 έγραψε:χαιρομαι πραγματικα που ανοιξατε τετοιο topic γιατι δειχνει οτι δν θελετε να πληροφοριστε μονο απο τα media ομως δυστηχως ειμαι καθετα αντιθετος με την αποψη σου m_Namikaze παω 2α γυμνασιου στο 8ο γυμνασιο του κορυδαλλου και οι λογοι που προσπαθουμε να κανουμε καταληψη δν ειναι καθολου μη συμαντικοι οι λογοι μας πρωτα απο ολα πρεπει να σας πληροφορισω οτι το σχολειο μας εδω και 15 χρονια και βαλε στεγαζεται σε ενα παλιο ιδιωτικο σχολειο ναι θα μου πειτε αυτος δν ειναι λογος αλλα εδω ειναι που εχεται λαθος το σχολειο μου ειναι κυριολεκτικα πολυκατοικια εχει 3 οροφους και καθολου προαυλιο (διαλειμμα στην πηλοτη φυσικα ) και αν νομιζεται οτι υπερβαλλο ηδου:
πατηστε 8ο γυμνασιο κορυδαλλου στο google εικονες για καποιο λογο δν μπορο να βαλω την εικονα :roll:

οπως καταλαβαινετε καταληψη ειναι πρακτικα αδυνατο να κανουμε λογω το οτι δν μπορουμε να περασουμε πανω απο τα καγκελα και να μπουμε στην αυλη (αφου μας λοιπουν τα βασικα : η αυλη και τα καγκελα)και ετσι πρεπει να βγαλουμε αντικλειδια και να βαλουμε λουκετο μετα απο πολλες προσπαθειες καποια παιδια καταφεραν να βγαλουν κλειδια και να μπουν στο σχολειο και να του βαλουν λουκετο ελα ομως που καθηγητες και συλλογος γονεων ειναι εναντια μας την πρωτη ωρα ο γυμναστης ξηλωσε την κλειδαρια και ουσιαστικα αναγκασαν με τον διευθυντη τα παιδια σε μαθημα κατι το οποιο δν ειναι και τοσο πρεπων σωστα? οπως εμεις δν αναγκαζουμε κανεναν σε καταληψη ετσι κι αυτοι δν πρεπει να μας επιβαλλουν τι ιδεες τους.η μορφωση ειναι συμαντικη αλλα η πραγματικη μορφωση οχι αυτη που καποιοι θελουν να μας περασουν ολα οσα μας μαθσινουν οι καθηγητες ειναι αυτο που το υπουργειο τους λεει να μας μαθουν (για να σας δωσο να καταλαβετε τους λογους αρκει να σας πω πως το κεφαλαιο με το ονομα <<ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ>> απο το βιβλιο της οικιακης οικονομιας εχει ψηφηστει ομοφωνα η αφαιρεση του αυτο το κεφαλαιο μιλα για το πως λειτουργει η οικονομια του κρατους και πως απο αυτην εξαρτονται οι ζωες ολων των πολιτων)τωρα πισω στο θεμα λοιπον μετα απο αυτη την ενεργεια τον καθηγητων ολη η τριτη ταξη και πανω απο τους μισους μαθητες της 2ας ειμασταν ακομη εξω κανοντας αποχη ουσιαστικα εξω στο δρομο και τοτε εγινε το απροβλεπτο παιδια απο τα κοντινα λυκεια (εχοντας κανει καταληψη) ηρθαν να μας υποστηριξουν και αφου δν αλλαξε τιποτα ολοι μαζι φυγαμε κανοντας πορεια γυρω απο ολα τα σχολεια,λυκεια,τει κτλ του κορυδαλλου μαζεβοντας σε καθε ενα ολο και περισσοτερα παιδια τελικα με εναν τελικο αριθμο τον 400 ατομων κατεβηκαμε στην πλατεια ελευθεριας(δν χρειαζεται να ξερετε που ειναι ) δειξαμε οτι δν διαμαρτυρομαστε μονο για να χασουμε μαθημα ελπιζω ρο γεγονος αυτο να σας εδωσε μια ιδεα της απελπιστικης καταστασης που βρισκομαστε και να μην σας αφησε την ιδεα του-αα καταληψη δν κανουμε μαθημα τελεια- δν ειναι αυτος ο λογος που πρεπει να κανετε καταληψη αποχη η οτι στο καλο κανετε
-συγκνωμη για τα ορθογραφικα λαθη αλλα δν ειμαι συνιθισμενος να γραφω τοσο γρηγορα και πολυ στο πληκτρολογιο :?

Ωρεος κωστα καλα κανατε. :) Αυτο δεν ειναι το σχολειο σας?

Εικόνα

Τεσπα εγω παω στο Γενικο λυκειο Διδυμοτειχου ταξη Α1.Δεν ακουγεται τιποτα για καταλυψη εδω μιας και δεν εχουμε τιποτα για να διαμαρτιριθουμε και ολα ειναι πολυ ωρεα οργανομενα :)

Εικόνα

Επισεις κανουμε ακομα 5ωρα (με σταθερο ρυθμο :P ) και οπως ειπε ο Namikaze η 3η δεν νομιζω να θελει να κανει λογο των πανελληνιων.15μελες δεν εχουμε βγαλει ακομα αν και αν βγαλουμε παλι δεν πιστευω να γινει καταλυψη επειδη περσι φοναξαν και την αστυνομια και τα πληροσε ολα ο πρωεδρος οποτε κανενας δεν θελει να εχει την ευθηνη τωρα.......... :roll:

Τεσπα ΑΝ κανουμε εγω θα ψηφησω θετικα και θα παω σπιτι οπως κανω παντα. :lol: ετσι και αλιος ολοι οι αλλοι βλακες (1η & 2α) θα ψηφησουν θετικα οποτε τις εκδρομες μας της χασαμε ετσι κι αλιος.(και ξερετε τωρα........αν ψηφησεις αρνιτικα εισε φλορος. :roll: )
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
Kostas1997
Trainer
Trainer

Δημοσίευση από Kostas1997 »

king ναι αυτο ειναι το σχολειο μου :(
ουτε εμεις εχουμε 15λες και απο αυτο οι καθηγητες κρεμονται και υποστιριζουν οτι φοβιζουμε τα παιδια και τα ναγκαζουμε σε αποχη και οτι δν ειναι δημακρατικη αποφαση και αλλες τετοιες π%#ες οταν αυτοι μας απειλουν με την μονοημερη και 3ημερη δν ειναι εκφοβισμος ?? και οταν στρεφουν τα παιδια εναντιων μας λεγοντας πως εμεις φταιμε για ολες τισ εκδρομες που θα χασουμε και καλα αυτο ειναι δημοκρατια ?? οταν μας αποριπτουν ολα τα ετιματα μας γτ δν εχουμε ψηφησει και δν <<εξαρταται>> απο αυτους ?πως το ονομαζουν αυτο ε? σορι που πορωνομαι xD αλλα δν τους εχετε ακουσει να μιλανε τους υποκριτες.. τεσπα αυτο που θελω να πω ειναι πως αν θελησετε να κανεται καταληψη πρεπει να βγαλετε προεδρο καποιον που να μπορει να σας εκσπρωσοπισει στους καθηγητες με λογικα ετηματα αα και αυτα με τους φλωρους ειναι βλακειες εγω προσωπικα δν ψηφισα καθολου γτ δν υποστιριζω ουτε αυτους που θελουν να κανουν μαθημα και τα τρωνε ολα αλλα ουτε και αυτους που θελουν να κανουν καταληξη μονο για να χασουμε μαθημα και να τα σπασουμε ολα (αυτα κι αν ειναι βλακειες) δν λεω πως δν γουσταρω να χασω λιγο αρχαια αλλα μην το χ#$()%με τελιως....
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kingnothing412 »

Kostas1997 έγραψε:king ναι αυτο ειναι το σχολειο μου :(
ουτε εμεις εχουμε 15λες και απο αυτο οι καθηγητες κρεμονται και υποστιριζουν οτι φοβιζουμε τα παιδια και τα ναγκαζουμε σε αποχη και οτι δν ειναι δημακρατικη αποφαση και αλλες τετοιες π%#ες οταν αυτοι μας απειλουν με την μονοημερη και 3ημερη δν ειναι εκφοβισμος ?? και οταν στρεφουν τα παιδια εναντιων μας λεγοντας πως εμεις φταιμε για ολες τισ εκδρομες που θα χασουμε και καλα αυτο ειναι δημοκρατια ?? οταν μας αποριπτουν ολα τα ετιματα μας γτ δν εχουμε ψηφησει και δν <<εξαρταται>> απο αυτους ?πως το ονομαζουν αυτο ε? σορι που πορωνομαι xD αλλα δν τους εχετε ακουσει να μιλανε τους υποκριτες.. τεσπα αυτο που θελω να πω ειναι πως αν θελησετε να κανεται καταληψη πρεπει να βγαλετε προεδρο καποιον που να μπορει να σας εκσπρωσοπισει στους καθηγητες με λογικα ετηματα αα και αυτα με τους φλωρους ειναι βλακειες εγω προσωπικα δν ψηφισα καθολου γτ δν υποστιριζω ουτε αυτους που θελουν να κανουν μαθημα και τα τρωνε ολα αλλα ουτε και αυτους που θελουν να κανουν καταληξη μονο για να χασουμε μαθημα και να τα σπασουμε ολα (αυτα κι αν ειναι βλακειες) δν λεω πως δν γουσταρω να χασω λιγο αρχαια αλλα μην το χ#$()%με τελιως....
Ναι.....Σε καταλαβαινω. :( και εμεις περσι στο γυμνασιο ειχαμε κατι παρομοια (μονο που η αποχη εγινε για να χασουν μαθημα τα παιδια που εκαναν)
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
Shiv
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Shiv »

Λοιπον,εγω ειμαι υπερ της σωστης καταλυψης δηλαδη με σωστα αιτηματα και να ανοιξει το σχολειο μολις πραγματοποιηθουν τα περισσοτερα απο αυτα, και οχι της λαθος καταλυψης που και καλα βγαζουμε αιτηματα μονο και μονο για να κληδωσουμε το σχολειο και να μην εχουμε μαθηματα για 7 μερες.Με αυτο ουσιαστικα δεν κερδιζεις κατι.Πολυ απλα αν δεν θες να κανεις μαθημα απλα δεν πας σχολειο.Αν γνωριζω καλα το λυκειο δεν ειναι υποχρεωτικο.
Τελος ζουμε στην Ελλαδα με τα τοσα προβληματα σε ολους τους τομεις.Οποτε στο τελος ξερουμε οτι οσες καταληψεις και αν γινουν οτι οσες αποχες και αν κανουμε δεν θα βελτιωθει κατι.
Αν είστε νέοι στο Forum διαβάστε τους κανόνες ;)
Pokemon White FC:4040-5231-4571
3DS FC : 1306 - 6153 - 6742
Άβαταρ μέλους
Christos21
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από Christos21 »

Κατα τη γνωμη μου οι καταληψεις στα σχολεια γινονται μονο και μονο για να χαθει μαθημα εκτος και αν υπαρχουν ειδικες περιπτωσεις οπως αυτη που αναφερθηκε πανω.Σημερα ειχαμε και εμεις καταληψη με αιτηματα σωστα(και χωρις να γινουν ζημιες) αλλα δυστυχως μη πραγματοποιησιμα.Απο την αλλη δεν χαλαει και κανενα να χασει μαθημα οποτε συνηθως κανενας δεν εχει παραπονο απο αυτο.Ουτε καν οι καθηγητες(η πλειοψηφια τους τουλαχιστον),αφου πληρωνονται κανονικα οταν γινεται καταληψη απο τους μαθητες.Γενικα το θεμα με τις καταληψεις δεν βγαζει πουθενα εκτος και αν υπαρχει σοβαρος λογος που αφορα μονο το σχολειο και οχι τπτ αλλο(πχ στα αιτηματα ''μας'' ηταν να τυπωθουν και να δωθουν τα βιβλια,λες και εχει κανενα σουπερ εκτυπωτη η διευθυντρια και θα αρχιζει να βγαζει βιβλια...).Για οτιδηποτε αλλο καλυτερα η καταληψη να γινεται στα γραφεια των τυπων που αποφασιζουν για εμας,χωρις εμας...
Άβαταρ μέλους
m_Namikaze
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από m_Namikaze »

Στο σχολείο που πάω εγώ υπάρχουν αιτήματα αλλά δεν είναι και τόσο σοβαρά.
Μερικά από τα αιτήματά μας είναι:

1. Δεν υπάρχει χαρτί στις τουαλέτες.
2. Δεν υπάρχουν κιμωλίες.
3. Δεν υπάρχει χαρτί στο φωτοτυπικό.
4. Δεν έχουμε πάρει όλα τα βιβλία(λες και τα έχει πάρει όλα :P)
5. Και κα 'να 2 ακόμα που δεν τα θυμάμαι.
Επίσης η κατάληψη έγινε με ψηφοδέλτια και υπογραφές(:P) μιας και δεν έχουμε πενταμελές και δεκαπενταμελές.
Δηλαδή η κατάληψη γίνετε περισσότερο για την ιδέα, για το ότι κάνουν και τα άλλα σχολεία, για να έχουμε να το λέμε και φυσικά για το ότι πρέπει να χάσουμε μάθημα :P
babismanias
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από babismanias »

Εγώ πιστεύω πως στις περισσότερες περιπτώσεις οι καταλήψεις είναι χάσιμο χρόνου. Σε άλλες όχι. Εμάς ακούγεται πως θα γίνει κατάληψη την Δευτέρα. Το πρώτο βασικό αίτημα φέτος τον έχουν βρει στα βιβλία. Εμάς επίσης δεν έχουν έρθει καθηγητές κατεύθυνσης για την 3η Λυκείου. Δεν έχουμε ακόμα 15μελές οπότε μετράνε ψήφοι. Εγώ είτε υπέρ είτε κατά να ψηφίσω, δεν κερδίζω αλλά ούτε και χάνω κάτι. Πέρσι στην 3η γυμνασίου δεν πήγαμε 3ήμερη λόγου κατάληψης, άσχετα ότι η τάξη μου πήγε, αλλά το σύνολο της 3ης όχι. Και όπως βλέπουμε εμείς στην τάξη μου τουλάχιστον το μάθημα γίνεται καλύτερο χωρίς βιβλία, αλλά και χωρίς φωτοτυπίες για τον λόγο ότι ο καθηγητής θα χρειαστεί να στα εξηγήσει καλύτερα ώστε να τα καταλάβεις μιας και δεν έχεις βιβλίο και δεν βγάζουν φωτοτυπίες, εμάς δεν μας έχουν βγάλει καμία τουλάχιστον. Όχι ότι με χαλάει να κάτσω σπίτι μου εν ώρα κατάληψης, αλλά είναι χάσιμο χρόνου.
Επίσης δεν καταλαβαίνω το να ψηφίσεις κατά σε κάνει φλώρο. Έχουμε δημοκρατία δεν μπορεί να σου πει κάτι ο άλλος. Εμείς όσο #$@@##$ πρόεδρο και αν είχαμε την γνώμη μας την σεβόταν.
Άβαταρ μέλους
Joss Stone
Starter level
Starter level

Δημοσίευση από Joss Stone »

Θα ήθελα να εκφράσω και εγώ τη γνώμη μου πάνω σε αυτό το θέμα.
Στην Πόλη μου οι ίδιοι οι γονείς έκαναν κάταληψη το Δημοτικό Σχολείο και έκλεισαν όλες οι υπηρέσιες τις πόλεις και οργανώθηκαν όλοι οι γόνεις που είχαν τα παίδια τους εκεί και πήγαν για διαδήλωση στο Υπούργειο Παιδείας.

Το Σχολειο αυτό ήταν το δεύτερο δημότικο σχολείο της περιοχής και στεγαζόταν σε Πρωην ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ!OMG KAI 3LOL δηλαδή.

Το Αίτημα εγινε αποδεκτό και το σχολείο μεταφέρθηκε σε ενα σχολείο 5 λέπτα απο την πολη με λεωφορείο το οποιο είναι ολοκαίνουριο και λειτουργούσε για παιδιά με ειδικές ανάγκες.
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ.

Το Γύμνασιο δεν το πήγαν μονοήμερη εκδρόμη στην παραλία της πόλης και κάναν αποχή και ακολούθησε παράλογη κατάληψη για 2 μέρες με χαζοαφορμές από χαζονομιζωταξερωολα παιδιά.Άμα δεν θες να κάνεις μάθημα κοιμήσου μέσα στην τάξη...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟ 90% ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Έγω βρίσκομαι στην 3η Λύκειου και είμαι δύστηχως Πρόεδρος της τάξης(15μελη δεν έχουμε ακόμα) αν και δεν ήθελα να μπλέξω με τέτοιες βλάκειες τελευταία χρονιά.Τέθηκε το θέμα της κατάληψης.Αυτο που υποστήριξα εγώ ήταν να δειξούμε την αγανάκτηση μας για ότι συμβαίνει αλλά η κατάληψη είναι ανούσια.
Έτσι πήραμε τα ωραιά CD που μας έδωσαν στο σχολείο(το οποίο δικό μου δεν το έπαιζε καν lOl) τα δέσαμε ολα με ενα ωραίο σχοινάκι τα κρεμάσαμε κατα μηκους όλου του σχολείου(Ναι είχαμε πολλά cd) και κρεμάσαμε πανό που έλεγε "TA CD ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ".

Τι θέλω να πω....οσο και κακό να είναι το όλο σύστημα έκπαιδευσης και το δήμοσιο σχολείο,ειδικά στην τριτή λυκειου, κατι θα σου δώσει και ας γίνετε η δουλεία στα φροντιστήρια....Μπορείτε να εκφράσετε αλλιώς την αντίθεσή σας με οτί γίνετε.
Και να σκεφτεσαι και λίγο τις μεγαλύτερες τάξεις γιατί σε λίγα χρόνια θα είσαστε στη θέση τους.

Άμα θες να χασεις μαθημα μπόρεις να κάνεις πολλά...η κατάληψη ειναι η ευκολότερη λυση.

With Love,
Joss.
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα-Ασχετα”