Scarlet έγραψε:νοσα νοσα,ασυμωσε την ματα, αη σο την πεγκο, αι αι σο την πεγκο...
η κορη μιας γνωστης μου που ειναι μικρη το λεει "ασυμωσε την Μαλτα" lol
Scarlet έγραψε:νοσα νοσα,ασυμωσε την ματα, αη σο την πεγκο, αι αι σο την πεγκο...

man , model M δεν ηταν ομως? Απ οτι ξερω ειναι πολυ καλο πληκτρολογιοPokemon640 έγραψε:πήρα ένα απλό πληκτρολόγιο των 6 Ευρώ και έχει ποιο αργό επεξεργαστή από το IBM 18χρ που είχα. Πόσο gtp μπορεί να είναι μερικοί κατασκευαστές; -_-
...Pokemon640 έγραψε:Εγώ είχα πετάξει την οθόνη από το γραφείο μου όταν έβλεπα ένα βίντεο και νευρίασα (για καλή μου τύχη επέζησε η οθόνη χωρίς ζημιά).Zaphirom έγραψε:Δεν μένω Πολωνία απλός πάω εκεί τα καλοκαίρια. Είχαμε ένα μικρό προβληματάκι με τα οικονομικά αλλά τώρα όλα εντάξει. Ο προηγούμενος υπολογιστής χάλασε για τον λόγο χ (προσωπικό λίγο το θεματάκι).Pokemon640 έγραψε:Τόσο χάλια είναι τα οικονομικά εκεί; (Poland) :S πως και δεν είχες τόσο καιρό PC;
θυμίζε λίγο σκηνικό νότια Αφρική που πετάνε τηλεοράσεις από το μπαλκόνι. xD
Δημο ξερω πως ειναι η εκδοση. Το οικονομικο ειναι το θεμαScarlet έγραψε:loukas σχετικα με το πραμγα που ηθελες, γραψε στο google images n64 pokemon edition και θα σου βγαλει φωτογραφιες,ειναι σε πολυ καλη κατασταση κτλ κτλ κτλ.Σημερα θελω την απαντηση σου καθως αυριο δεν εχω σχολειο και θα μπορω να το κανω

Κρατήστε σημειώσεις από την πρακτκή ενός σπάμμερ!Scarlet έγραψε:νοσα νοσα,ασυμωσε την ματα, αη σο την πεγκο, αι αι σο την πεγκο...

Κι εσύ κοντεύεις τις 1200! Ενάδερ σπαμ μαστερ φάουντ ας!Kingnothing412 έγραψε:ασχετο , αλλα congrats για τα 850 ποστ