Πες μας ποιος/ποια είσαι

συστηθείτε εδώ, εάν θέλετε, πριν αρχίσετε τον καταιγισμό postαρισμάτων! ;)
Άβαταρ μέλους
Divided by Zer0
experienced trainer
experienced trainer

Re: Πες μας ποιος/ποια είσαι

Δημοσίευση από Divided by Zer0 »

constadinos έγραψε:Γεια σας κι από εμένα!
Κωνσταντίνος από Γουδί(Αθήνα) και Χαλκίδα. Είμαι 24 και παρότι κι εγώ είχα χάσει την μπάλα για πολλά χρόνια με τα Ποκεμον (και με το anime γιατί κάποια στιγμή το έβαζε κάτι κουλές ώρες το STAR) και με τα παιχνίδια γιατί δεν είχα την οικονομική δυνατότητα να αλλάζω κονσόλες με κάθε νέα κασέτα... τώρα επέστρεψα δυναμικά και στα δύο. Anime μέσω internet από 11η σεζόν και μετά.. (τις άλλες τις είχα δει) και έχω εφοδιαστεί ήδη εδώ και 1.5 μήνα το 3ds για να παίξω επιτέλους τη νέα γενιά Pokemon.

Γενικά από τα λίγα που έχω διαβάσει αυτές τις μέρες στο forum, μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί με τον τρόπο που έχουν εξελιχθεί πλέον οι μάχες. Θυμάμαι που όοοοοοταν έπαιζα την Blue και τη Silver που με το ζόρι κατάφερνα και έπαιζα με έναν φίλο μου που είχε το καλωδιάκι για να συνδέουμε τα GBC και τώρα όλα γίνονται μέσω WiFi και το σημαντικότερο είναι ότι βλέπω ότι οργανώνετε συχνά πυκνά επίσημα και μη τουρνουά με δώρα. Από το επόμενο ελπίζω ότι θα μπορώ να λάβω κι εγώ μέρος, αν και δε νομίζω ότι θα έχω πολλές πιθανότητες να προχωρήσω δεδομένου ότι δε θα είμαι τόσο καλός όσο όσοι δεν είχατε εγκαταλείψει το άθλημα τόσα χρόνια όσα εγώ. Αλλά η προσπάθεια μετράει... :P

Glad to meet you all then! :)
Ψάχνοντας εδώ και διάφορα άλλα site με Pokémon θα δεις ότι τα πάντα έχουν εξελιχθεί πολύ από τις παλιές γενιές, ειδικά η κοινότητα. Υπάρχουν πολλά ενδιαφέρον πράγματα να ασχοληθεί κανείς πλέον.

Wellcome και να απολαύσεις την επιστροφή σου στα Pokémon!
constadinos
Starter level
Starter level

Δημοσίευση από constadinos »

Divided by Zer0 έγραψε: Ψάχνοντας εδώ και διάφορα άλλα site με Pokémon θα δεις ότι τα πάντα έχουν εξελιχθεί πολύ από τις παλιές γενιές, ειδικά η κοινότητα. Υπάρχουν πολλά ενδιαφέρον πράγματα να ασχοληθεί κανείς πλέον.

Wellcome και να απολαύσεις την επιστροφή σου στα Pokémon!
Thanx a lot!
Spoiler:
Και μια άλλη ερωτησούλα που μάλλον είναι λίγο offtopic για αυτό το thread, αλλά δεν ήξερα πού θα ήταν καλύτερα να το ποστάρω...: Για να δω βίντεο από τις μάχες που έχουν γίνει μεταξύ των μελών εδώ μέσα... πού βάζω αυτούς τους κωδικούς που δίνουν τα μέλη μετά τις μάχες;; :/
3DS XL Friend Code: 0447-6020-0893 (Dinos)
Add me! ;)
Άβαταρ μέλους
ItsJustPippo
newbie
newbie

Δημοσίευση από ItsJustPippo »

Hello everyone! :D
Είμαι ο Φίλιππος απο Θεσσαλονίκη (Φίλιππος->Filippo->Pippo/ItsJust, καμία σχέση με Ιταλία), 19 χρονών, φοιτητής στην Αγγλία.
Παίζω πόκεμον απο 5-6 χρονών και έχω παίξει μια ή και 2 κασέτες (original+remake) απο κάθε γενιά pokemon.
Με το anime δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, περιστασιακά έβλεπα όταν είχε στην τηλεόραση.
Περσυ τέτοια εποχή ανακάλυψα το competitive battling μέσω youtube και τώρα τελευταία άρχισα να πειραματίζομαι με διάφορες εξάδες και sets με σχετική επιτυχία.
Έχω ήδη δηλώσει συμμετοχή στα τουρνουά του σάιτ (τα δύο του pokemon showdown) και θα δήλωνα και στα άλλα αλλά πού χρόνος για breeding?
Αυτά πάνω κάτω... Πιστεύω θα γνωριστούμε καλύτερα στο φόρουμ!
Spoiler:
Για την ερώτηση του Κωνσταντίνου, αν λες για τις wi-fi μάχες, οι κωδικοί (κατι 16ψηφια νουμερα) είναι απλά για να συνδέονται οι παίκτες μεταξύ τους. Τώρα το αν το βιντεοσκοπούνε είναι δικό τους θέμα.
Αν λες για τους κωδικούς τύπου pokemonshowdown.com/replay/μπλαμπλαμπλα, αυτά είναι απλά links, βαλ το στον browser και enjoy!
Hope it helps...
Dem crits so bad... - Professor Elm
Punisher
Starter level
Starter level

Δημοσίευση από Punisher »

Είμαι ο Μιχάλης απο θεσσαλονίκη...Ειμαι φοιτητής και δεν σταμάτησα να παίζω Πόκεμον έχω εμπειρία παίζω απο πολύ μικρός.Ελπίζω να γνωρίσω και αλλα άτομα μέσα απο το φόρουμ!
pokemon_g421
Starter level
Starter level

Δημοσίευση από pokemon_g421 »

καλωσήρθατε στο σιτε και οι 3 σας παιδια! Ελπίζω να περάσουμε καλα και να έχετε καλή συνέχεια! :)
constadinos
Starter level
Starter level

Δημοσίευση από constadinos »

Φιλιππε δεν εννοουσα τα friend codes αλλα τους κωδικους για τους αγωνες! Thnx a lot! Τωρα καταλαβα! ^_^

BTW πολυ χαιρομαι που βρηκα κι αλλα ατομα σχετικα κοντα στην ηλικια μου να ασχολουνται με τα Pokemon γιατι μπορω να πω οτι το σκεφτομουν αν επρεπε να ανακατευτω παλι γιατι δεν ειχα κανεναν φιλο που να ενδιαφερεται!
3DS XL Friend Code: 0447-6020-0893 (Dinos)
Add me! ;)
Άβαταρ μέλους
ItsJustPippo
newbie
newbie

Δημοσίευση από ItsJustPippo »

Καλώς σας βρήκα!
Spoiler:
Glad I helped
Ναι, κι εγώ έχω έναν φίλο που ακο΄μη ασχολείται με πόκεμον οπότε τώρα τελευταία το χω ρίξει στα forums κλπ :)
Dem crits so bad... - Professor Elm
Nikol
newbie
newbie

Δημοσίευση από Nikol »

Γεία σας ονομάζομαι νικολέττα και είμαι απο την θεσσαλονίκη σπουδάζω...Δεν έχω πολύ εμπειρία αλλα ξέρω να παίζω και με την προσπάθεια θα γίνω ακόμα καλύτερη...Ελπίζω να γνωρίσω και αλλα άτομα μέσα απο το φόρουμ.
Shiny Charizard
newbie
newbie

Δημοσίευση από Shiny Charizard »

Χαίρετε, Charizard από την περιοχή Kanto. Χαίρομαι που σας βρίσκω.

Using google translate for pokemish.
Άβαταρ μέλους
Divided by Zer0
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από Divided by Zer0 »

Shiny Charizard έγραψε:Χαίρετε, Charizard από την περιοχή Kanto. Χαίρομαι που σας βρίσκω.

Using google translate for pokemish.
Δεν ήξερα ότι έχουν βάλει και τέτοια επιλογή. Άντε, σε λίγο θα προσθέσουν και τίποτα αρχαία.

Nikol έγραψε:Γεία σας ονομάζομαι νικολέττα και είμαι απο την θεσσαλονίκη σπουδάζω...Δεν έχω πολύ εμπειρία αλλα ξέρω να παίζω και με την προσπάθεια θα γίνω ακόμα καλύτερη...Ελπίζω να γνωρίσω και αλλα άτομα μέσα απο το φόρουμ.
Κι εγώ το ίδιο θα κάνω, αφού γραφτώ στο ΑΠΘ.

Καλώς ήρθατε πάντως, άμα ενδιαφέρεστε για battles σίγουρα θα βρείτε άτομα εδώ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Kαλώς ήρθατε”