Αγορα καρτων

Συζητήστε εδώ ότι αναφορά το Pokemon TCG (κάρτες) συν οποιοδήποτε άλλο επιτραπέζιο παιχνίδι πόκεμον.
Άβαταρ μέλους
Shiv
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Αγορα καρτων

Δημοσίευση από Shiv »

Παιδια μπορειτε εδω να προτινετε διαφορα μαγαζια που πουλανε καρτες ποκεμον
Εγω σας παραθετω αυτο:
http://kaissagames.com/displayITM2.asp?ITMID=4868
κανει αποστολες μεσω Internet για οσους δεν εχουν καποιο καταστημα στην γειτονια τους.
Αν είστε νέοι στο Forum διαβάστε τους κανόνες ;)
Pokemon White FC:4040-5231-4571
3DS FC : 1306 - 6153 - 6742
Heracte
newbie
newbie

Re: Αγορα καρτων

Δημοσίευση από Heracte »

Αν ενδιαφέρετε κανένας για παλιές κάρτες μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου για λεπτομέρειες εδώ πέρα
έχω πολλές σπάνιες από Base μέχρι και team rocket αν θυμάμαι σωστά τις συλλογές
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Andreecko »

Ένας τρόπος είναι με αντικαταβολή να αγοράσεις τις κάρτες από την Καίσσα(όπως γράφει ο Shiv), άλλος είναι να μιλήσεις με ένα βιβλιοπωλείο της περιοχής σου να σου φέρει αυτό που θες (μέσω της Κάισσας πάλι).
Κοντά σε εμένα είναι το max stores. Αλλά και στον μουστάκα έχει ακόμη κάρτες pokemon.
Εικόνα
Εικόνα
Ακολουθήστε μας στο YouTube.
Για προβλήματα η απορίες διαβάστε εδώ.
orengoc
newbie
newbie

Δημοσίευση από orengoc »

γεια χαρα παιδια.Ειμαι παλιος παικτης ποκεμον.εχω σταματησει εδω και πολλα χρονια.κατα συνεπεια εχω πολλες καρτες απο παλιες συλλογες και τις οποιες πλεον δεν θελω και θελω να τις πουλησω.Αν ενδιαφερεται καποιος να μου πεί είτε να μου πειτε που να πάω που πιθανόν θα ενδιαφερονται για παλιοτερες σπάνιες καρτες
Άβαταρ μέλους
Kostas1997
Trainer
Trainer

Δημοσίευση από Kostas1997 »

Pokemon640 έγραψε:Ένας τρόπος είναι με αντικαταβολή να αγοράσεις τις κάρτες από την Καίσσα(όπως γράφει ο Shiv), άλλος είναι να μιλήσεις με ένα βιβλιοπωλείο της περιοχής σου να σου φέρει αυτό που θες (μέσω της Κάισσας πάλι).
Κοντά σε εμένα είναι το max stores. Αλλά και στον μουστάκα έχει ακόμη κάρτες pokemon.
εισαι σιγουρος οτι υπαρχουν ακομη στο μουστακα??? προσφατα που περασε να παρω δωρο στην ανιψια μου δν προσεξα :?
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

Kostas1997 έγραψε:
Pokemon640 έγραψε:Ένας τρόπος είναι με αντικαταβολή να αγοράσεις τις κάρτες από την Καίσσα(όπως γράφει ο Shiv), άλλος είναι να μιλήσεις με ένα βιβλιοπωλείο της περιοχής σου να σου φέρει αυτό που θες (μέσω της Κάισσας πάλι).
εισαι σιγουρος οτι υπαρχουν ακομη στο μουστακα??? προσφατα που περασε να παρω δωρο στην ανιψια μου δν προσεξα :?
Στον Άλιμο είχε, (την τελευταία φορά που πέρασα) 2-3 booster box από HG/SS και τα λιγουρεύομαι :mrgreen:
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Kostas1997
Trainer
Trainer

Δημοσίευση από Kostas1997 »

Pokemon640 έγραψε:
Kostas1997 έγραψε:
Στον Άλιμο είχε, (την τελευταία φορά που πέρασα) 2-3 booster box από HG/SS και τα λιγουρεύομαι :mrgreen:
:( εισαι τυχερος στον πειραια νομιζω πως δν υπαρχουν πια
Εικόνα
GeoSilva
Starter level
Starter level

Δημοσίευση από GeoSilva »

Ξερετε καταστηματα που να πουλανε καρτες?
Άβαταρ μέλους
Andreecko
Master Administrator
Master Administrator
Επικοινωνία:

GeoSilva έγραψε:Ξερετε καταστηματα που να πουλανε καρτες?
δες ποιο είναι το ποιο κοντινό από εσένα:
http://www.kaissagames.com/d/%CE%9A%CE% ... 1-2551.htm
Εικόνα
Εικόνα
parakmian
newbie
newbie

Δημοσίευση από parakmian »

orengoc έγραψε:γεια χαρα παιδια.Ειμαι παλιος παικτης ποκεμον.εχω σταματησει εδω και πολλα χρονια.κατα συνεπεια εχω πολλες καρτες απο παλιες συλλογες και τις οποιες πλεον δεν θελω και θελω να τις πουλησω.Αν ενδιαφερεται καποιος να μου πεί είτε να μου πειτε που να πάω που πιθανόν θα ενδιαφερονται για παλιοτερες σπάνιες καρτες
γεια χαρα φιλε.Ενδιαφερομαι γενικα για παλιες καρτες.σπανιες και μη :Π πως μπορουμε να επικοινωνισουμε?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Trading Card Game και επιτραπέζια παιχνίδια”