christos21 έγραψε:,ήταν τόσο σοβαρή η μάχη που έπρεπε να το κάνετε θέμα ? Η απάντηση ήταν όχι.
Να το σκεφτοταν πριν αρχιζε να σπαμμαρει στο chat xaxaaxaxax ekanes dc ekanes dc
christos21 έγραψε:,ήταν τόσο σοβαρή η μάχη που έπρεπε να το κάνετε θέμα ? Η απάντηση ήταν όχι.

christos21 έγραψε:Δηλαδή,απ'όσα έγραψα αυτό σου έμεινε εσένα ? Τότε,τι να πω,συνεχίστε σαν να μην τρέχει τίποτα.Έχετε και οι δυο δίκιο.Κάποια στιγμή θα έρθει και ένας τρίτος που θα έχει δίκιο στην παρέα,αυτός που θα επιμεληθεί το μόνιμο ban σας.

γιατι με κατηγορουσες ρε?? δεν θα ελεγα τιποτα αλλα εσυ συνεχισες κ με κατηγορουσες << βρε νουμπα γιατι εκανες dc>> εγω δεν το ποσταρα με σκοπο να τσακωθω η να προβαλλω την νικη μου χρηστο το εκανα γτ θα με περιμενε ενα νεο αδικο μπαν... αλλα τερμα δεν θα κατσω να ασχολουμε με παιδακια [ τοσο καιρο το εκανα γτ δεν μπαινει κανεις αλλος στο φορουμ] απο τοτε που μπηκα στο φορουμ και απο την πρωτη στιγμη ειναι ο μονος που με πολεμαει σε τετοιο βαθμο ,τον πειραζουν ακομα και τα ποστ μου χωρις καν να αναφερομαι σε αυτον , οταν γυρισα απο το μπαν με προκαλουσε συνεχεια [ υπαρχουν μαρτυρες] ποσο ακομα να κανω υπομονη για την οποια δεν φημιζομαι σε ολο το σιτε??? ελεος....X9_Void έγραψε:christos21 έγραψε:,ήταν τόσο σοβαρή η μάχη που έπρεπε να το κάνετε θέμα ? Η απάντηση ήταν όχι.
Να το σκεφτοταν πριν αρχιζε να σπαμμαρει στο chat xaxaaxaxax ekanes dc ekanes dc
Δεν θελω να το ξαναρχισω,αλλα στο chat δεν τα εγραφες αυτα,με ελεγες ελλεινο ψευτη και οτι εκανα dc (και ελεγες οτι νικησες,παρολο που σου νικησα περισσοτερα ποκεμον -_-),ενω στην παρουσα φσση ημουν αφκ απο το ds γιατι επινα νερο.Και μεταξυ μας δεν εισαι τοσο μεγαλυτερος μου,1 χρονο με περνας,και εσυ παιδι εισαι,και δεν ειπα οτι με πειραζει καποιο ποστ που δεν αναφερεις εμενα.....και κατι ακομα,μετα το unban σου τα εβαλες με τον loukas και με μενα,ενω δεν σου εκανα τιποτα!!! (επειδη σπαμμαρες στο chat αδικια αδικια ολο επειδη συνεχιζα στο τουρνουα και εσυ οχι.),το θεμα ειναι οτι γραφεις οτι δεν εκανες dc,γιατι να το πιστεψω,εχεις δωσει πολλες αφορμες για dc,εγω δεν κανω dc ακομα και αν καποιος παραβει του κανονες στην μαχη,παρε παραδειγμα την πρωτη μας μαχη.giwrgakis99 έγραψε:γιατι με κατηγορουσες ρε?? δεν θα ελεγα τιποτα αλλα εσυ συνεχισες κ με κατηγορουσες << βρε νουμπα γιατι εκανες dc>> εγω δεν το ποσταρα με σκοπο να τσακωθω η να προβαλλω την νικη μου χρηστο το εκανα γτ θα με περιμενε ενα νεο αδικο μπαν... αλλα τερμα δεν θα κατσω να ασχολουμε με παιδακια [ τοσο καιρο το εκανα γτ δεν μπαινει κανεις αλλος στο φορουμ] απο τοτε που μπηκα στο φορουμ και απο την πρωτη στιγμη ειναι ο μονος που με πολεμαει σε τετοιο βαθμο ,τον πειραζουν ακομα και τα ποστ μου χωρις καν να αναφερομαι σε αυτον , οταν γυρισα απο το μπαν με προκαλουσε συνεχεια [ υπαρχουν μαρτυρες] ποσο ακομα να κανω υπομονη για την οποια δεν φημιζομαι σε ολο το σιτε??? ελεος....X9_Void έγραψε:christos21 έγραψε:,ήταν τόσο σοβαρή η μάχη που έπρεπε να το κάνετε θέμα ? Η απάντηση ήταν όχι.

Λοιπον,ναι ξερω,οτι ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ DCκαι κοφτο εδω περα το θεμα,εληξε,τουλαχιστον το μπαν που θα φαμε να ειναι κανα 2βδομαδο.Δεν γουσταρω μηνιατικο.giwrgakis99 έγραψε:εμενα το μονο που μου αρεσει ειναι οτι εστ ξερεισ καλα μεσα σου τι εγινε... οποτε... τα λογια ειναι περιττα!!

οκ τελος αλλα απο σενα εξαρταταιX9_Void έγραψε:Λοιπον,ναι ξερω,οτι ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ DCκαι κοφτο εδω περα το θεμα,εληξε,τουλαχιστον το μπαν που θα φαμε να ειναι κανα 2βδομαδο.Δεν γουσταρω μηνιατικο.giwrgakis99 έγραψε:εμενα το μονο που μου αρεσει ειναι οτι εστ ξερεισ καλα μεσα σου τι εγινε... οποτε... τα λογια ειναι περιττα!!
Αμα σε δω στο chat,δεν σου μιλαω,δεν μου μιλας.Τερμα.

Nice , looking forward to thatchristos21 έγραψε:Θα γράψω σε λίγο σε ένα thread-οδηγό κάποια tips για να γίνετε καλύτεροι σαν παίχτες.