[Completed]Pokemon Crystal Greek Walkthrough
- IG0KillamatricRiikz
- experienced trainer
- Επικοινωνία:
Re: Pokemon Crystal Greek Walkthrough
Γεια σας φιλες και φιλοι των Pokemon, σας παρουσιαζω το 9ο παρτ του Walkthrough μας πανω στην Pokemon Crystal, ενα συνηθισμενο παρτ οπου δν κανουμε κατι ιδιαιτερο παρα νικαμε τον rival μας στον Burned Tower και τον Ghost-Type Gym Leader Morty, ελπιζω να σας αρεσει, οριστε το βιντεο και καλη παρακολουθηση^^:
What doesn't kill you tries again and finally achieves it.
- IG0KillamatricRiikz
- experienced trainer
- Επικοινωνία:
Γεια σας φιλες και φιλοι των Pokemon, σας παρουσιαζω το 10ο παρτ του Walkthrough μας πανω στην Pokemon Crystal, οπου νικαμε τα Kimono Girls και παιρνουμε την HM03 ή Surf, και καταφθανουμε στη Olivine City για να σκαρφαλωσσουμε στο Lighthouse και μετα να ξανακατεβουμε με μονο ουσιαστικο σκοπο να εξελιξουμε τον EVO/ και να μαθουμε τι συνεβει με στην κορυφη με την Gym Leader Jasmine, μεινετε συντονισμενοι ενω ερχονται κι αλλα βιντεο 

- Andreecko
- Master Administrator
- Επικοινωνία:
pop filter θες για να μην ακούγεται η ανάσα σου
όπως αυτό
http://www.skroutz.gr/c/764/microphone- ... pop+filter
η αν η webcam είναι μικρή, την καλύπτεις με αυτό:
http://athensproaudio.gr/recording-gr/p ... a58ws.html
εγώ έχω pop filter, αλλά αφού είσαι Αθήνα αγόρασε το 2ο.
όπως αυτό
http://www.skroutz.gr/c/764/microphone- ... pop+filter
η αν η webcam είναι μικρή, την καλύπτεις με αυτό:
http://athensproaudio.gr/recording-gr/p ... a58ws.html
εγώ έχω pop filter, αλλά αφού είσαι Αθήνα αγόρασε το 2ο.
- IG0KillamatricRiikz
- experienced trainer
- Επικοινωνία:
ευχαριστώ πολύ, για όλη τη βοήθεια:)
Γεια σας φίλες και φίλοι των Pokemon, σας παρουσιάζω το 11ο παρτ του Walkthrough μας πάνω στην Pokemon Crystal, στο οποίο παρτ καταφθάνουμε στην Cianwood City, μας <<δανείζεται>> ένα Shuckle και πολεμάμε τον Eusine, τον SuicuneManiac για να κερδίσουμε τον σεβασμό του Suicune! Μετά από αυτό κατατροπώνουμε όλα τα τσιράκια του Chuck και τον Chuck τον ίδιο, καθιστώντας τον noobα..και τελικά παίρνουμε την HM02-Fly από την γυναικά του Chuck που δεν καταλαβαίνω τι του βρήκε...:Ρ
Μετά από 2-3 βίντεο γυρίζουμε στο φυσιολογικό μήκος βίντεο, για λίγο καιρό
Το βίντεο:
Γεια σας φίλες και φίλοι των Pokemon, σας παρουσιάζω το 11ο παρτ του Walkthrough μας πάνω στην Pokemon Crystal, στο οποίο παρτ καταφθάνουμε στην Cianwood City, μας <<δανείζεται>> ένα Shuckle και πολεμάμε τον Eusine, τον SuicuneManiac για να κερδίσουμε τον σεβασμό του Suicune! Μετά από αυτό κατατροπώνουμε όλα τα τσιράκια του Chuck και τον Chuck τον ίδιο, καθιστώντας τον noobα..και τελικά παίρνουμε την HM02-Fly από την γυναικά του Chuck που δεν καταλαβαίνω τι του βρήκε...:Ρ
Μετά από 2-3 βίντεο γυρίζουμε στο φυσιολογικό μήκος βίντεο, για λίγο καιρό

Το βίντεο:
- IG0KillamatricRiikz
- experienced trainer
- Επικοινωνία:
Γεια σας φίλες και φίλοι των Pokemon, σας παρουσιάζω το 12ο παρτ του Walkthrough μας πάνω στην Pokemon Crystal. Σε αυτό το παρτ εγκαταλείπουμε την Cianwood City με το Secretpotion, σκαρφαλώνουμε για 2η φορά στο Lighthouse αυτή τη φορά για να θεραπεύσουμε το άρρωστο Ampharos και να κατεβεί επιτέλους η Jasmine από το Lighthouse για να την κατατροπώσουμε και αν κάνουμε ένα βήμα πιο κοντά στο Indigo Plateu. Τελικά κλείνουμε το παρτ με την άφιξη μας στην Mahogany Town!
*Κάτι πήγε στραβά και ο ήχος είναι fail, την γνώμη σας για τον ήχο, δεν ξέρω τι έγινε, πήρα κοινούργιο μικρόφωνο και ίσως δεν το έχω ρυθμίσει κατάλληλα, ελπίζω στο επόμενο παρτ να είναι καλύτερα ο ήχος:/
*Κάτι πήγε στραβά και ο ήχος είναι fail, την γνώμη σας για τον ήχο, δεν ξέρω τι έγινε, πήρα κοινούργιο μικρόφωνο και ίσως δεν το έχω ρυθμίσει κατάλληλα, ελπίζω στο επόμενο παρτ να είναι καλύτερα ο ήχος:/
- Andreecko
- Master Administrator
- Επικοινωνία:
ποιό mic πήρες;
ρώτα πριν κάνεις οτιδήποτε -_-
ρώτα πριν κάνεις οτιδήποτε -_-
- IG0KillamatricRiikz
- experienced trainer
- Επικοινωνία:
πήρα headset βασικά κ είναι βολικό αλλά δν ξέρω πως να βελτιώσω τον ήχο όσο περισσότερο γίνετε :/
έκανα ότι μπορούσα σε αυτό το καινούριο παρτ για να το βελτιώσω αλλά δν ξέρω αν έγινε τπτ, ελπίζω να σας αρέσει και πείτε μου την γνώμη σας για το ήχο
έκανα ότι μπορούσα σε αυτό το καινούριο παρτ για να το βελτιώσω αλλά δν ξέρω αν έγινε τπτ, ελπίζω να σας αρέσει και πείτε μου την γνώμη σας για το ήχο

- IG0KillamatricRiikz
- experienced trainer
- Επικοινωνία:
Καλό μήνα σε όλους και όλες, ας καλώς ορίσουμε τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού με ένα ολοκαίνουριο παρτ και ένα μεγάλο χαμόγελο
Σας παρουσιάζω το 14ο παρτ του Walkthrough μας πάνω στην Pokemon Crystal, ελπίζω να σας αρέσει:)
*Νομίζω βελτιώθηκα σε σχέση με τον ήχο στο προηγούμενο παρτ, αλλά αυτό δν θα το κρίνω εγώ, για αυτό είστε εσείς εδώ

Σας παρουσιάζω το 14ο παρτ του Walkthrough μας πάνω στην Pokemon Crystal, ελπίζω να σας αρέσει:)
*Νομίζω βελτιώθηκα σε σχέση με τον ήχο στο προηγούμενο παρτ, αλλά αυτό δν θα το κρίνω εγώ, για αυτό είστε εσείς εδώ

- IG0KillamatricRiikz
- experienced trainer
- Επικοινωνία:
Γεια σας φίλες και φίλοι των Pokemon, σας παρουσιάζω το 15ο παρτ του walkthrough μας πάνω στην Pokemon Crystal Version!
Σε αυτο το παρτ όλα επανέρχονται στο φυσίολογικο (για λίγα λεπτά) καθώς κάνουμε κάτι που έχουμε να κάνουμε χρονια/παρτς, πολεμάμε με ένα Gym Leader :-D
Μετά απο λίγο δεχόμαστε κλήση απο τον καθ.Elm οπου μας λέει οτι η Team Rocket επέστρεψε μετά απο ένα παρτ
Μην ηρεμήσουμε για λίγο...πίσω στο στόρυ κατ′ ευθειαν δλδ
Σε αυτο το παρτ όλα επανέρχονται στο φυσίολογικο (για λίγα λεπτά) καθώς κάνουμε κάτι που έχουμε να κάνουμε χρονια/παρτς, πολεμάμε με ένα Gym Leader :-D
Μετά απο λίγο δεχόμαστε κλήση απο τον καθ.Elm οπου μας λέει οτι η Team Rocket επέστρεψε μετά απο ένα παρτ

- Andreecko
- Master Administrator
- Επικοινωνία:
να ελέγχεις τα posts σου γιατί πάντα διορθώνω τα hyper-links.