Ποίες κασέτες Pokemon έχετε;

Γενική συζήτηση σε ότι αφορά τα Pokemon
alexmania7
newbie
newbie

Re: Ποίες κασέτες Pokemon έχετε;

Δημοσίευση από alexmania7 »

Douros έγραψε:εγω εχω τις εξης: gold , silver (my bro), crystal, ruby, leafgreen, platinum, soulsiver, platinum, black. βεβαια, τις εχω παιξει ολες σε emu, εκτος απο diamond-pearl.
εχεις ακομα leafgreen και αν ναι ποσο τη δινεις?:)
Άβαταρ μέλους
begore
advanced trainer
advanced trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από begore »

pearl,soul silver,pokemon ranger shadows of almia,pokemon mystery dungeon explorers of sky(σε ds)και emerald,crystal,yellow,fire red,GREEN,heart gold σε emulator.
Εικόνα
tarnumjg
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από tarnumjg »

blue , red (καπου καταχωνιασμενη) , 2x silver , fire red, soul silver , platinum

το αστειο ειναι οτι τις 4 πρωτες,μαζι με μια yellow, που εχω χρονια να δω αν υπαρχει :P και ενα διαφανες gameboy pocket , μου τις εδωσε δωρο ενας φιλος απο παλια σε μια γιορτη μου.αυτα ειναι δωρα :D
Άβαταρ μέλους
Kellia
Starter level
Starter level

Δημοσίευση από Kellia »

Sapphire, που μου τη χάρισε ο ξαδερφός μου από την Αμερική και θα μου χαριζε και την Ruby, αλλα την εχασε, κριμα, γιατι για να παιξω τη Sapphire εκανα new game και εχασα τα τελεια Pokemon με ψηλα levels που ειχε πιασει χωρις cheats... XD Παντως απο τοτε κανω συνεχεια new game. Pearl, που (αν το πιστευετε!!) την εχω παιξει 294:36 ωρες και Black. Είχα και την Pokemon Mystery Dungeon Blue Rescue team που την ειχα νοικιασει απο το Video Club αλλα τη γυρισα, και οταν πηγα να την αγορασω δεν υπηρχε... :cry: (Και τη Black την εχω παρει απο το Video Club με 10 ευρω :P ) Για το Wii δεν ξερω αν μετράει. Εχω το Battle Revolution και το Pokepark 2 που το πηρα χτες. :) Εχω παιξει επισης τη Fire red/Leaf green σε emulator και θελω να παιξω και τη Heart gold/Soul silver, Platinum και το Pokemon Colosseum σε emulator αλλα το συγκεκριμενο δεν ξερω αν θα το αντεξει ο υπολογιστης μου.
Άβαταρ μέλους
Livie
Trainer
Trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Livie »

Okaaay ας κάνουμε απολογισμό!

Red, Yellow, Silver, Crystal, Sapphire, FireRed, Emerald, Pearl, Platinum, SoulSilver, Black, White (η ποία White δεν θα βρισκόταν εδώ αν δεν με έποιανε μανία να τερματίσω ένα nuzlocke αλλά δεν ήθελα να χάσω το save data μου στην Black...)

και από spin-offs: Pokemon TCG, Pokemon Pinball, Pokemon Puzzle Challenge, Pokemon Mystery Dungeon Blue Rescue Team, Pokemon Mystery Dungeon Explorers of Darkness, Pokemon Rangers, Pokemon Rangers Shadows of Almia, Pokemon Rumble

20 games total @v@;
"Λευτεριά στα φυλακισμένα ηλεκτρόνια!!"
PS: Ι'm a girl gamer. Deal with it.
tarnumjg
experienced trainer
experienced trainer

Δημοσίευση από tarnumjg »

Livie έγραψε:

εκανες αληθεια Nuzlocke? αξιζει σαν alternative way για να το παιξεις?
αν δεν βαριεσαι γραψε κανα στοιχειο
Άβαταρ μέλους
Livie
Trainer
Trainer
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Livie »

tarnumjg έγραψε: εκανες αληθεια Nuzlocke? αξιζει σαν alternative way για να το παιξεις?
Κοίτα... είναι τουλάχιστον ψυχαναγκαστικό (και μπορεί να σε πάρουν τα ζουμιά άμα παραμπείς στο κλίμα και σου πεθάνει κανένας από τους αγαπημένους "συντρόφους" σου). Επιπλέον είναι δύσκολο, θέλει ΠΟΛΥ grinding, το 'first only pokemon per route' μπορεί να γίνει εκπληκτικά εκνευριστικό όταν θέλεις να βρεις κάτι συγκεκριμένο... αλλά γιατί παιρνει κάμποσο χρόνο είναι ότι πρέπει αν έχεις χρόνο να σκοτώσεις... ή περιμένεις να κυκλοφορήσει κάτι άλλο. Εγώ τα παράτησα όταν έχασα στον Ghetsis... >_<; (μου πήρε ο άτιμος ο Ν το Εelektross και δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλω τις μάχες back to back έτσι... u__u ) δεν είχα κουράγιο να ξαναπαίξω απ' την αρχή...
"Λευτεριά στα φυλακισμένα ηλεκτρόνια!!"
PS: Ι'm a girl gamer. Deal with it.
Άβαταρ μέλους
Kingnothing412
veteran
veteran
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kingnothing412 »

Livie έγραψε:
tarnumjg έγραψε: εκανες αληθεια Nuzlocke? αξιζει σαν alternative way για να το παιξεις?
Κοίτα... είναι τουλάχιστον ψυχαναγκαστικό (και μπορεί να σε πάρουν τα ζουμιά άμα παραμπείς στο κλίμα και σου πεθάνει κανένας από τους αγαπημένους "συντρόφους" σου). Επιπλέον είναι δύσκολο, θέλει ΠΟΛΥ grinding, το 'first only pokemon per route' μπορεί να γίνει εκπληκτικά εκνευριστικό όταν θέλεις να βρεις κάτι συγκεκριμένο... αλλά γιατί παιρνει κάμποσο χρόνο είναι ότι πρέπει αν έχεις χρόνο να σκοτώσεις... ή περιμένεις να κυκλοφορήσει κάτι άλλο. Εγώ τα παράτησα όταν έχασα στον Ghetsis... >_<; (μου πήρε ο άτιμος ο Ν το Εelektross και δεν υπήρχε περίπτωση να βγάλω τις μάχες back to back έτσι... u__u ) δεν είχα κουράγιο να ξαναπαίξω απ' την αρχή...
Ενδιαφερον ακουγεται. εγω λεω να απχησω αν ειναι thn White στο Desmume με Nuzlocke :)

Εντομεταξι για να μην ειμαι και εντελος off topic , αν μιλαμε για emus τις εχω ολες xD
My trade thread
Gen 4 FC:
3138 7152 8847

Gen 5 FC:
4942 7115 2307
Άβαταρ μέλους
tzanakos
Trainer
Trainer

Δημοσίευση από tzanakos »

Έχω τις Yellow,Ruby,Sapphire,Emerald,FireRed,Soulsilver & Black και από spin-off μόνο το Pokemon Mystery Dungeon Explorers of Darkness
Άβαταρ μέλους
PrimalEpicness
Starter level
Starter level

Δημοσίευση από PrimalEpicness »

Εγώ έχω Diamond, Heart Gold και φυσικά White.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”